10 godina HZ-UD

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Braća naša, prelijepo.
E matere ti, kako vidis da ima nasih tamo...
Ima ima
RajaBa1983 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:46ebi se vanja![]()
![]()
Ja imam info veoma pozdan da bi dosao za ove pare sto sam rekao da igra kod nas moze se zavrsiti ako ga nasi zele nije ga niko iz kluba jos kontaktirao
Kako sam cuo on ce nazalost bit koristen u napadu.RajaBa1983 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:02a hodzicThrillerHz je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:01Vala odbrana Dzafic - Dupovac - Kurdic - Islamovic uopste ne ulijeva nadu.![]()
Yebo si nas Zaime, sto je dolazio dolazio jekraljlavova je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:53Ja imam info veoma pozdan da bi dosao za ove pare sto sam rekao da igra kod nas moze se zavrsiti ako ga nasi zele nije ga niko iz kluba jos kontaktirao
Znaci, da su ga kontaktirali...Hvala Simba...kraljlavova je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:53Ja imam info veoma pozdan da bi dosao za ove pare sto sam rekao da igra kod nas moze se zavrsiti ako ga nasi zele nije ga niko iz kluba jos kontaktirao
Pouzdani ti je drugo imekraljlavova je napisao/la: ↑07 feb 2020, 19:53Ja imam info veoma pozdan da bi dosao za ove pare sto sam rekao da igra kod nas moze se zavrsiti ako ga nasi zele nije ga niko iz kluba jos kontaktirao
Trenutno korisnika/ca: Dave, dlakavijazavac, Google [Bot], Google Adsense [Bot], JavierBosnia, mnon46, SamoDaKazeem, tutankamon1905, ubipara, UltraSa46 i 102 gosta.