Upravo to, poceti sa najvecim stadionima u BiH,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:42Plasman na EURO osigurava minimalno 20 miliona KM. Znaci uradis terene u Tuzli, Kosevo, 2x Mostar, Banja Luka i Bijeljini, to je nekih 7-9 miliona KM, mada mislim da je bolje da se tih 20 miliona ulozi u jos jednu savremeniju zgradu za Begica i Co![]()

90% ovog je rupa bez dna, isplativije bi meščini bilo sve od početka krenuti kod nekih stadiona.SanaBosna je napisao/la: ↑08 feb 2020, 01:53Upravo to, poceti sa najvecim stadionima u BiH,bhpremierliga12 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 22:42Plasman na EURO osigurava minimalno 20 miliona KM. Znaci uradis terene u Tuzli, Kosevo, 2x Mostar, Banja Luka i Bijeljini, to je nekih 7-9 miliona KM, mada mislim da je bolje da se tih 20 miliona ulozi u jos jednu savremeniju zgradu za Begica i Co![]()
Imamo stadione samo trebamo prvo travnjake srediti pa onda dalje. Grbavicu i stadion Rodjeni nisam stavio na listu jer su vec na putu da budu najbolji stadioni u BiH.
Ma ja samo kazem da neki nasi klubovi dobiju od gradskog buđeta 800 000 maraka za godinu dana i plus taj isti grad placa redovne mjesecne rate duga tog istog kluba poreznoj upraviWandelanoite je napisao/la: ↑07 feb 2020, 13:20Nemam pojma o kome pricas, ja sam bio ozbiljan i stvarno bi uplatio. Ako si me ubacio u neki kos, ja ti druze volim otici pogledati dobru utakmicu i Slobode i Tuzle, a odem pogledam i sve ove klubove sa TK u federalnoj ligi, iako u posljednje dvije godine slabije i to idem, draze mi pogledati ovdje derbi kantonalne lige, nego otici gledati Sloboda-Zeljo.svrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2020, 12:40Bolje i toWandelanoite je napisao/la: ↑06 feb 2020, 00:39Hoce li se organizovati humanitarni broj za jug Grbavice ili barem neki ziro racun, uplatio bih 20KM sadake?
Mozda bi bilo dobro da uprava Zelje dogovori sa Medzlisom IZ da se organizuje sergija poslije Dzume pa bi nam tako svima bilo lakse pomoci.
Nego sadaku od 800 000 maraka iz buđeta gradske uprave uzimati na godusnjem nivou i da ti grad redovno isplacuje u ratama dug prema poreznoj upravi
I ojadis socijalu u svom gradu
vlasnik slastičarne Kenan Sagdatisvrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 09:42U pravu si Alex
Tu odmah u lameli je slasticarna Europa
![]()
![]()
svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 09:42U pravu si Alex
Tu odmah u lameli je slasticarna Europa
![]()
![]()

Ma sta hoces da kazes? Bilino ima i dzamiju iza sjeverne tribine,znaci ne moze boljeHans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.
Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
to se i ja pitam , nadam se da ce se sastavitibhpremierliga12 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:16Hoce li se sastaviti ove dvije tribine, nece valjda ovako ostaviti?
Ima i Grbavica crkvu iza istokarishovski je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:58Ma sta hoces da kazes? Bilino ima i dzamiju iza sjeverne tribine,znaci ne moze boljeHans je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Kako može ijednom stadionu biti prednost što se nalazi u blizini zgrada, u naseljenim mjestima? Svugdje u svijetu je tendencija graditi stadione van naseljenih mjesta, da bi se mogao stvoriti dovoljno veliki parking, sigurnosni obruč oko stadiona, brz prilazak (pogotovo ako je autocesta u blizini), itd.
Ili se grade unutar gradova, ali sa jako puno "praznog" prostora oko samog stadiona.![]()
Ta praznina će se zatvoriti providnim pleksiglasom,tako da sunčeve zrake ulaze i pružaju bolje raspoloženje malobrojnoj publici...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.