FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 08 feb 2020, 00:17

holyman je napisao/la:
07 feb 2020, 23:34
AlfredNobel je napisao/la:
07 feb 2020, 23:26
Darko Lazić je ponovo blizu transfera. Podsjećamo, pouzdani defanzivac Sarajeva početkom godine je trebao preseliti u Željezničar, ali taj plan se izjalovio.

Sada je opet aktueliziran njegov odlazak sa Koševa, tačnije iz Antalije, u koju je doputovao sa bordo timom, a koju bi vrlo lako mogao napustiti kao član neke druge ekipe.

Laziću ugovor sa bh. prvakom ističe krajem sezone, srbijanski nogometaš nema ga namjeru produžiti te se stoga rastanak doima kao najbolji scenarij za obje strane. Nova ponuda iz inozemstva, tačnije Getafea, ukoliko je u FK Sarajevo prihvate, vodi upravo prema takvom raspletu…

S druge strane, klubu iz Titove 38b ponuđen je nogometaš koji igra na Lazićevoj poziciji. Riječ je o stoperu Slovencu, Denisu Kramaru.

Trenutno je slobodan igrač sa više nego pristojnom biografijom. Ima 27 godina, nekoliko puta je bio na širem spisku reprezentacije Slovenije.

Zasad je neizvjesno da li će postati stanovnik bordo svlačionice. To, prije svega, zavisi od eventualnog transfera Darka Lazića.

Što niste prenijeli ovo..
Hvala brate :tokralju:
Hebete me sa tim postom od danas, sve kontam da citam iste stranice :mrgreen:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 feb 2020, 00:19

slika

Stiže zamjena
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 08 feb 2020, 01:02

Jel oso Lazic sunce mu poljubim, ko mlada kad se predomislja pred udaju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 08 feb 2020, 01:03

08 feb 2020, 00:19
slika

Stiže zamjena
Nije znao aut da izvede, a kad je dolazio pricalo se kako je kapitalac iz Getafea

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 08 feb 2020, 01:22

pitara je napisao/la:
08 feb 2020, 01:03
slika

Stiže zamjena
Nije znao aut da izvede, a kad je dolazio pricalo se kako je kapitalac iz Getafea
Jes :D
Krampa živa, sramota kakvi su igrači nosili naš dres, naravno odgovornost na stranu tadašnjih idiota :puke:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 08 feb 2020, 01:27

slika

Stiže zamjena
On je doveden kao stoper, ali realno, na stoperu nije jednu utakmicu sastavio, gotovo uvijek igrao lijevog beka. Tada, kada je doveden, bio je haos u klubu, Kramar se tada samo uklopio u sivilo tog prelaznog roka, najgoreg u historiji kluba.Joj kad se čovjek sjeti, Kramar, Simeunović, ona dva baksuza iz Mijanmara,Krajšnik.....Harba je tada bio največa zvijezda, koja je došla. I kao "šlag na tortu" kompletnog crnila, pred kraj, tog prelaznog roka, kada su svi pričali da je Adnan Zahirović naš igrač, u ponoc slika Bilalagića i Zahirovića, sa dresom Želje.Na kraju te sezone, ni Evropu nismo vidjeli.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 08 feb 2020, 01:40

ElCartel11 je napisao/la:
08 feb 2020, 01:02
Jel oso Lazic sunce mu poljubim, ko mlada kad se predomislja pred udaju.
Odradio je futing sa ekipom danas dakle tu je
NEMA NAZAD

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 08 feb 2020, 04:40

Napapijri je napisao/la:
07 feb 2020, 22:59
Je li zabiljezeno ikada u fudbalu da ekipa koja udje iz nizeg ranga, iste godine osvoji i drzavnu ligu?
Na prvu, Kaisesrslautern.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 feb 2020, 07:19

SVAKE DRUGE SUBOTE SE RANO BUDIM JA, MOJA RAJA VEĆ ME ČEKA ISPOD PROZORA, STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJ'VO....
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 08 feb 2020, 08:29

Pantelija je napisao/la:
07 feb 2020, 18:18
Daj ba lazic ne vrijedi te pare...
Zec bez leđa ga nosa ko dijete. Licio na igraca dok je Nihad pokrivao teren.
Pokriva i sad Besim tako da ti baš i ne pije vode ta priča.. Lazić jednostavno nije fizički spreman, a kad nisi spreman onda kasniš sa reakcijama, onda udariš, onda dobiješ žuti karton itd...

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 08 feb 2020, 08:46

ledesma je napisao/la:
08 feb 2020, 07:19
SVAKE DRUGE SUBOTE SE RANO BUDIM JA, MOJA RAJA VEĆ ME ČEKA ISPOD PROZORA, STARA PITA S KIM TO DANAS IGRA SARAJ'VO....
A JA KAZEM SAID, ELVIS, MERSO JER SU JOS ISTI DRESOOOVI.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2020, 09:01

damir_82 je napisao/la:
08 feb 2020, 08:29
Pantelija je napisao/la:
Pokriva i sad Besim tako da ti baš i ne pije vode ta priča.. Lazić jednostavno nije fizički spreman, a kad nisi spreman onda kasniš sa reakcijama, onda udariš, onda dobiješ žuti karton itd...
Besim radi svoj posao, ne zamara se puno oko lazica. Ima dovoljno posla oko propusta desnog beka s kojim igra.
Nihad je bio brzi i agilniji od Besima, Besim je jaci u citanju prostora. Lazic je imao u sezoni dk odlicnih tekmi ali od odlaska nihada ni jedna cista tekma. Ni jedna
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 08 feb 2020, 09:05

Jel danas pocinje prvenstvo?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 08 feb 2020, 09:06

Dat Lazicu koliko trazi i neka produzi ugovor na 2 godine, a onda ga prodati odmah nakon evropskih tekmi. Mozemo se pretrpiti davati vecu platu par mjeseci, prodajom cemo barem biti na nuli, ako ne bismo zaradili.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 08 feb 2020, 09:13

Otegnu se sa Lazicem bas.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 feb 2020, 09:17

Pantelija je napisao/la:
08 feb 2020, 09:01
damir_82 je napisao/la:
08 feb 2020, 08:29
Pantelija je napisao/la:
Besim radi svoj posao, ne zamara se puno oko lazica. Ima dovoljno posla oko propusta desnog beka s kojim igra.
Nihad je bio brzi i agilniji od Besima, Besim je jaci u citanju prostora. Lazic je imao u sezoni dk odlicnih tekmi ali od odlaska nihada ni jedna cista tekma. Ni jedna
To je istina.. prošle sezone je bio konstantniji gdje bukvalno nisi mogao reći da li je on bolji ili Nihad.
Ove sezone nije to toliko loše bilo ali 90% raje bi se vjerovatno složilo sa tim da je Šerbečić bio bolji.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2020, 09:29

Napapijri je napisao/la:
08 feb 2020, 09:06
Dat Lazicu koliko trazi i neka produzi ugovor na 2 godine, a onda ga prodati odmah nakon evropskih tekmi. Mozemo se pretrpiti davati vecu platu par mjeseci, prodajom cemo barem biti na nuli, ako ne bismo zaradili.
Povećanje plate mozes traziti, veliko, ako pokida sezonu, Imas ponude pa onda kazes... Paša, mogu gdje hocu, daj pare.
Ako u dva derbija primi 8 komada, Imas 10 zutih, par grešaka amaterskih i onda nakon toga trazi cifre... Sretan put. Ako si tako dobar sigurno ima klubova koji ce dati pare za tebe.

Dovesti drugog stopera, u nasoj ligi svakako prica o uigravanjr ne pije puno vode ako si kvalitet. A za pare koje lazic trazi, Bgm se itekako moze dovesti kvalitet

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 08 feb 2020, 09:37

Daj šta daš,samo nek Dupovac ne igra
ISTINA ZA VEDRANA!

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 08 feb 2020, 10:06

Pantelija je napisao/la:
08 feb 2020, 09:29
Napapijri je napisao/la:
08 feb 2020, 09:06
Povećanje plate mozes traziti, veliko, ako pokida sezonu, Imas ponude pa onda kazes... Paša, mogu gdje hocu, daj pare.
Ako u dva derbija primi 8 komada, Imas 10 zutih, par grešaka amaterskih i onda nakon toga trazi cifre... Sretan put. Ako si tako dobar sigurno ima klubova koji ce dati pare za tebe.

Dovesti drugog stopera, u nasoj ligi svakako prica o uigravanjr ne pije puno vode ako si kvalitet. A za pare koje lazic trazi, Bgm se itekako moze dovesti kvalitet
Slazem se ja i s tim vidjenjem, ali poenta dovodjenja novog stopera je u vremenu, pri cemu ne mislim na uigranost. Velika je vjerovatnoca da sada, ako uopste ima, je jako mali broj igraca ranga Lazica ili boljih. Evo Pantic je bolji i od Serbecica, ali ostaje misterija da li cemo ga dovesti, a i tada se mozemo ugristi za dupe jer niko ovdje ne zna zasto nije igrao 2 godine. Znaci, da skratim: bujrum Lazicu gdje god zelis (pod uslovom makar i minimalne zarade od transfera) i da dovedemo drugog igraca cim prije ili dopustiti sebi finansijsku ucjenu zbog toga sto nismo reagovali na vrijeme, pa ponovo na ljeto bujrum (ovaj puta uz nesto vecu zaradu od transfera).

P.S. Imam osjecaj da on ne zeli produziti ni po tim znatno vecim uslovima, zato je uostalom i postavio tu cifru. Bojim se da je njega taj novi klub obecao cekati 6 mjeseci pod uslovom besplatnog dolaska.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 08 feb 2020, 10:19

Super. Tribine i Cao. Dosao je Besim haman bez priprema pa bio bolji od lazica.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], insimadop, samoFKS, skoJaa i 47 gostiju.