FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- robertkosar
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Pantelija je napisao/la: ↑08 feb 2020, 09:01Besim radi svoj posao, ne zamara se puno oko lazica. Ima dovoljno posla oko propusta desnog beka s kojim igra.
Nihad je bio brzi i agilniji od Besima, Besim je jaci u citanju prostora. Lazic je imao u sezoni dk odlicnih tekmi ali od odlaska nihada ni jedna cista tekma. Ni jedna

Eh čuj ne zamara se.. Ma ja.. Kad Lazića prođu Besima boli briga.. Ne zamara se.. Nihad je to čistio, a Besim se ne zamara...
Možemo diskutovati o rolama Besima i Nihada, ali reći da je Darko loš jer nema Nihada je u najmanju ruku nonsens..
A ne zaboravi da je pored manjka fizičke spreme, propuha kroz sredinu cijelu polusezonu, Darko u novoj sezoni prešao na lijevu stranu..
Ne znam evo, nisam trenirao fudbal, sigurno se ne razumijem dovoljno. Al što je toliko bitno da u paru imaš dešnjaka i ljevaka? Vodi l' ijedna ekipa u svijetu računa o tom da imaju dva štopera koji igraju različitom nogom? Jbt jasni su mi bekovi i krila, a i tu ima svega, ima situacija gdje dešnjaci odlično igraju lijevog beka. Pa jarane, ako imaš platu 5-6 hiljada i vadiš se da si truba jer ne znaš dat pas lijevom nogom, jbg onda.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi smo vazda u mahali igrali tako što su ljevaci na desnoj strani, a dešnjaci na lijevoj. A evo ti objašnjenje na engleskom za ovo drugo.skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 10:58Ne znam evo, nisam trenirao fudbal, sigurno se ne razumijem dovoljno. Al što je toliko bitno da u paru imaš dešnjaka i ljevaka? Vodi l' ijedna ekipa u svijetu računa o tom da imaju dva štopera koji igraju različitom nogom? Jbt jasni su mi bekovi i krila, a i tu ima svega, ima situacija gdje dešnjaci odlično igraju lijevog beka. Pa jarane, ako imaš platu 5-6 hiljada i vadiš se da si truba jer ne znaš dat pas lijevom nogom, jbg onda.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
E hvala, fkt nisam nikad gledao na to, da ima tolikog uticaja.zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:17Mi smo vazda u mahali igrali tako što su ljevaci na desnoj strani, a dešnjaci na lijevoj. A evo ti objašnjenje na engleskom za ovo drugo.skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 10:58Ne znam evo, nisam trenirao fudbal, sigurno se ne razumijem dovoljno. Al što je toliko bitno da u paru imaš dešnjaka i ljevaka? Vodi l' ijedna ekipa u svijetu računa o tom da imaju dva štopera koji igraju različitom nogom? Jbt jasni su mi bekovi i krila, a i tu ima svega, ima situacija gdje dešnjaci odlično igraju lijevog beka. Pa jarane, ako imaš platu 5-6 hiljada i vadiš se da si truba jer ne znaš dat pas lijevom nogom, jbg onda.

Mada i dalje smatram da je teško to ukomponovat da bude tip-top. I dalje bih radije doveo kvalitetnog dešnjaka nego prosječnog ljevaka za štopera.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Nemoj po glavi
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa to nije ni izborskoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:21E hvala, fkt nisam nikad gledao na to, da ima tolikog uticaja.zlo87 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:17Mi smo vazda u mahali igrali tako što su ljevaci na desnoj strani, a dešnjaci na lijevoj. A evo ti objašnjenje na engleskom za ovo drugo.skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 10:58Ne znam evo, nisam trenirao fudbal, sigurno se ne razumijem dovoljno. Al što je toliko bitno da u paru imaš dešnjaka i ljevaka? Vodi l' ijedna ekipa u svijetu računa o tom da imaju dva štopera koji igraju različitom nogom? Jbt jasni su mi bekovi i krila, a i tu ima svega, ima situacija gdje dešnjaci odlično igraju lijevog beka. Pa jarane, ako imaš platu 5-6 hiljada i vadiš se da si truba jer ne znaš dat pas lijevom nogom, jbg onda.
![]()
Mada i dalje smatram da je teško to ukomponovat da bude tip-top. I dalje bih radije doveo kvalitetnog dešnjaka nego prosječnog ljevaka za štopera.

Nego kad mozes dovesti 2 priblizna onda gledas koji ti fali tj. Ljevak ili desnjak , npr. Vukovic je ljevak a bolji od svih spominjanih mozda najmanje razlike s Panticem...
A razlog sto je sad manje bitno koja mu je noga jaca, jeste da sa pojavom modernih krila sa kontranogom jacom, cak je i bolje da je desnjak onda na lijevom stoperu al hajd....to su sad detalji a prvenstveno je gledati brzinu, snagu, odraz, markiranje i anticipaciju defanzivca......
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Znaci, princip iznad titule? Neki dan je neko ovdje postavio clanak kako se Crvena Zvezda ophodi prema igracima kojima istice ugovor.
Pitam ja vas: Sta ako izgubimo titulu zbog direktnih gresaka Dupovca/Kurdica?
Da se razumijemo, ja sam takodjer za neki vid kazne igracima koji ne zele produziti, ali da bi se to desilo moraju se ispuniti dva uslova kumulativno:
1. Godinu dana prije isteka ugovora usloviti igraca (niko ga nece cekati toliko taman da je i Messi).
2. Ispunjenjem uslova 1. dobijas mogucnost reagovanja na vrijeme i dovodjenja drugog, jednako kvalitetnog ili boljeg, igraca.
Da se razumijemo, ja sam takodjer za neki vid kazne igracima koji ne zele produziti, ali da bi se to desilo moraju se ispuniti dva uslova kumulativno:
1. Godinu dana prije isteka ugovora usloviti igraca (niko ga nece cekati toliko taman da je i Messi).
2. Ispunjenjem uslova 1. dobijas mogucnost reagovanja na vrijeme i dovodjenja drugog, jednako kvalitetnog ili boljeg, igraca.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zasto bi se gubilo zbog Dupovca i(li) Kurdica kad je doveden Milicevic. Nemojte mi samo price bipolarnog "nije igro" , "invalid" i slicno... Jer nije igro ni Lazic, ni Besim, ni mnogi koji su dosli a dobrim se pokazase.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Ko napasce nas neko? Pa se treba branit svim silama?
Ako do toga dodje imamo vecih problema od stopera...
Ako do toga dodje imamo vecih problema od stopera...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
U slavoniji se pravi stadion.15k potpuni natkriven cat4
E to je to sto nama treba,ni mjesto vise nam ne treba..Kad raja krene dolaziti na stadion prosiriti jos 5k i to je to..
E to je to sto nama treba,ni mjesto vise nam ne treba..Kad raja krene dolaziti na stadion prosiriti jos 5k i to je to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Imam osjecaj da nije problem stadion nego lokacija ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:16U slavoniji se pravi stadion.15k potpuni natkriven cat4
Napast ce te svaka jaca ekipa na domacem terenu, krenimo od Borca u drugom kolu. Ako mislimo uspostaviti terensku inicijativu i vladati igrom uvijek, varamo se. Osim toga, napast ce te i svaka bolja ekipa koja ganja rezultat, jednostavno se psihicki povuces ako vodis jedan razlike i cekas kontru posljednjih 15-20 minuta. Osim toga, kontra napad. Lazic mozda nije narocito brz igrac, ali je za sve ostale stopere Tyson Gay licno.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nazalost to je istina..HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:24Imam osjecaj da nije problem stadion nego lokacija ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:16U slavoniji se pravi stadion.15k potpuni natkriven cat4
Da je butmir u nasem vlasnistvu,do sada bi imali svoj stadion,ali ovako..
Spominju novinari Frensisa Keremaha kao moguce pojacanje,sta vi mislite?
Ako bude bio pred potpisom svakako cu napisati..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
22 godine a ovoliko utakmica u Srbiji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:33Nazalost to je istina..HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:24Imam osjecaj da nije problem stadion nego lokacija ...GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:16U slavoniji se pravi stadion.15k potpuni natkriven cat4
Ako bude bio pred potpisom svakako cu napisati..

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Vidis da kod nas 14 dana pred utakmicu jos uvijek nagadjanja,mozda ce,da li ce,more bit bidne,a kamo li pola godine ili godinu prije da se to rijesi,daleko smo mi jos od toga da mozes reci hoces ili neces,jedan obicni igrac te handri mjesec dana,a Hadzija rece ko nece da produzi bice kao sa adukorom?Napapijri je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:07Znaci, princip iznad titule? Neki dan je neko ovdje postavio clanak kako se Crvena Zvezda ophodi prema igracima kojima istice ugovor.
- RajaBa1983
- Kontakt:
bogami on nije loš igrac gledao sam nekoliko utakmicaMortemHz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:3822 godine a ovoliko utakmica u Srbiji.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:33Nazalost to je istina..HeraklitMracni je napisao/la: ↑08 feb 2020, 12:24
Imam osjecaj da nije problem stadion nego lokacija ...
Ako bude bio pred potpisom svakako cu napisati..![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, bordobijeli, casual033, Dave, Fouzi1, Google Adsense [Bot], HordasFks, Jadnimi, juka55, Konzerva, MokraKifla, nedimmmm1337, rimljanin90, SamoDaKazeem, Skojevska, Varijantas8, ŠTA_JE i 102 gosta.