Ne treba zaboraviti Ustamujica i CASavenija je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:56Covjek koji je rekao za istok Grbavice da je hrpa betona Lulic izabran za predsjednika, onda dovodjenje povredjenog Miletica i nepokretnog Jamaka, pa igraca sa ugovorom Blazevica iako je jos Čelikov igrac, pa neigranje evrope zbog uplatnice, pa 7-8 godina bez titule, Zeljo se ozbiljno namece kao veca ubleha od Čelika ili Slobode
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
NEDIM SIJERČIĆ: "Mislim da naziv stadiona na kojem mi igramo, na kojem svi boravimo - hrpa betona, za mene je lično neprihvatljiv. Mi imamo nešto što smo sami izgradili, ono nije hrpa betona, to smo mi napravili, to mi i dalje pravimo..."

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
-
drakensang
- Kontakt:
pa sad nije vise samo hrpa betona, ima tu i limarije malo
Sto si to tuzan?avenija je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:56Covjek koji je rekao za istok Grbavice da je hrpa betona Lulic izabran za predsjednika, onda dovodjenje povredjenog Miletica i nepokretnog Jamaka, pa igraca sa ugovorom Blazevica iako je jos Čelikov igrac, pa neigranje evrope zbog uplatnice, pa 7-8 godina bez titule, Zeljo se ozbiljno namece kao veca ubleha od Čelika ili Slobode

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Vlasnici dvije veš mašine opet o nekretninama.
Ccc...
Ccc...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
- HapicaRadePaprica
- Kontakt:
Evo i Tanova prcija sartala sa radovima na izgradnji bordo arene.

Dobar je profesor, nema šta. Barem će vam oni grijači proradit, to je njegov fah, na katedri je za KGH.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 11:28Skoro evo ti profesor izabran za potpredshednika nase skupstine
Neosvajaci titule zadnjih 7 godina o fudbalu, Cccc
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kako niko na pita navijace zeljescara a vrsi razmjenu imovine ? 
Sto ljutite gospodina na svojoj temi, pa priznajte covjeku da je insajder, zaplakat ce od muke
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Pa ide ona stara pitarska:
-Idem šorom nosim veš mašinu, al sam snažan u pi.zdu materinu!
-Idem šorom nosim veš mašinu, al sam snažan u pi.zdu materinu!
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar.
Ili stara strumfovska: nemam para a svi me tuze morat cu da im podam guze!!!

Bravo mohi, zavedi red i trazi ban za svakoga ko' iznese istinu na forumu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Realno,i jesam insajder..I ne necu zaplakati od muke nego frajer je jako dosadan jer nije dosao Hajrovic,a ja rekao da MOZDA dodje..
Ne znam doduse sta ti smatras insajderom...
Ovo:
Ili:
Dolazi mozda taj i taj ili taj i taj
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 08 feb 2020, 15:17, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Citam mnogo negativnih komentara u vezi dolaska Susica u FKS, pogotovo mi ironicno zvuci podsmijavanje od strane navijaca Zeljeznicara, koji su u ovom roku doveli Jamaka i predstavili ga k'o pojacanje.
Definitivno jedan od najkvalitetnijih igraca koji su nastupali u PL.
#BILDNOTWELCOME
Ja sam na tvojoj straniGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:12Realno,i jesam insadjer..I ne necu zaplakati od muke nego frajer je jako dosadan jer nije dosao Hajrovic,a ja rekao da MOZDA dodje..
Ne znam doduse sta ti smatras insajderom...
Ovo:
![]()
Ili:
Dolazi mozda taj i taj ili taj i taj
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Zavist ili ljubomora - prvenstveno pickasta osobinakiM. je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:13Citam mnogo negativnih komentara u vezi dolaska Susica u FKS, pogotovo mi ironicno zvuci podsmijavanje od strane navijaca Zeljeznicara, koji su u ovom roku doveli Jamaka i predstavili ga k'o pojacanje.![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sheca pa ga amaw nije sceo.Susic: Bilo je mnogo ponuda ali Sarajevo mi je ponudilo najvise
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Irfo pise o insajderima

-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Molim malo paznje i tisine na forumu, danas Velez igra, nije Zeljo

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.