FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da on ima 20 godina bi rekao ok. ali stranac mora da bude odmah top igrac ili talent 18-20 godina. a ne igrac 26 iz MDK
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Slazem se!
A i da je tako dobar igrac kao sto ga predstavljaju,prepisao bi ovu ligu,a ono statistika mu smijesna..Na kraju sezone ce vise Milanovic golova i asistencija imati nego on..Fanimo=Sisic v2.jedino sto su brzi i to je to..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- AlfredNobel
- Kontakt:
E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- feniksptica
- Kontakt:
Ma Fanimo dao gol Zelji na Grbavici i dobar odlican, daj ga odmah
I Guzina se je na slican nacin prodao
Ako si najbolji klub u drzavi od ostalih klubova uzimas najbolje, najtaletovanije i najperspektivnije igrace..sto ne moze bit igrac od 26 godina.
Haj inenako da dodje nelos za rotaciju kad se igra kup i liga i eto na pocetku sezone europa.
I Guzina se je na slican nacin prodao
Ako si najbolji klub u drzavi od ostalih klubova uzimas najbolje, najtaletovanije i najperspektivnije igrace..sto ne moze bit igrac od 26 godina.
Haj inenako da dodje nelos za rotaciju kad se igra kup i liga i eto na pocetku sezone europa.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Pa nemamo desnog krila jbg
Odmah bi upao u sastav....
Sa 18-20 je bio gore kralju, kako bi ga doveo iz West Hama???
Ovo je slucajnost da je lik tu uopste....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Dobro **** Fanima, nek posalju Cruza negdje i dovedu DESNO krilo da valja....AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:17E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sumnjam da ce Fanimo u zelju..Nemaju oni pare koje trazi MDK(nece ga prodat ispod 300k maraka)
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hebo Fanima,vidim Irfo i ekipa stavili novi avatar,hajmo i mi nesto smisliti..(kad smislite nek se javi neko da mi objasni kako staviti avatar
)

-
- Kontakt:
Da ponovim jos jednom: Ako cemo pojacanja traziti u mladosti, treba klub ugasiti.
Iz ove lige treba doboditi samo igrace ispod 21 koji su 10 puta bolji od nasih prvotimaca na njihovoj poziciji a takvih trenutno nema. O starijima ne treba ni razmisljati jer su svi amateri i taldzije
Iz ove lige treba doboditi samo igrace ispod 21 koji su 10 puta bolji od nasih prvotimaca na njihovoj poziciji a takvih trenutno nema. O starijima ne treba ni razmisljati jer su svi amateri i taldzije
Ugasite ga odma
Ahmo sloboda
Tatar slaven
Pregledaj redom odakle je ko dosao....
Nema bas igraca iz top liga....
Ahmo sloboda
Tatar slaven
Pregledaj redom odakle je ko dosao....
Nema bas igraca iz top liga....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 feb 2020, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Upalite Zrinjski
Calino Sarajevo 2
Nigdje taktike ni ideje
Samo napamet
Bilbo i rukice
Ma uzela bi ih ona Calina ekipa samo tako
Calino Sarajevo 2
Nigdje taktike ni ideje
Samo napamet
Bilbo i rukice

Ma uzela bi ih ona Calina ekipa samo tako
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 08 feb 2020, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
- robertkosar
- Kontakt:
Nespominjite ovog dubrovnika iz smradec sugavice na nasem forumu dobijem neki osip po jajaima od njihGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:38Hebo Fanima,vidim Irfo i ekipa stavili novi avatar,hajmo i mi nesto smisliti..(kad smislite nek se javi neko da mi objasni kako staviti avatar)

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- robertkosar
- Kontakt:
Nediraj Cruza, taj ce biti nas hit na proljece kad ga Jela propusti kroz svoje rukeDenchi je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:33Dobro **** Fanima, nek posalju Cruza negdje i dovedu DESNO krilo da valja....AlfredNobel je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:17E eboga ti, ti kad jedno misliš i navališ, kroz zid glavom. Ako je trebao Marinoviću, došao je. Sve ostalo je suvišno raspravljati.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mujakić u prvih 11 Hajduka protiv Lokomotive Zagreb.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Tesko.robertkosar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:15Nediraj Cruza, taj ce biti nas hit na proljece kad ga Jela propusti kroz svoje ruke![]()
Nakon 3 mjeseca tribina ce ko i dosad sluziti svojoj agenciji da se pohvali kako im je igrac za godinu uzeo 3 trofeja.....i namigivat tetama po insta....
-
- Kontakt:
Nisi jedini i meni je Fanimo odlican, čovjek igra u Mladosti, ured pa sa nasom akademijom, znaci sam i odlican je.Denchi je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:44Bit ce kod mene, ja sam cini mi se jedini kojem je odlican igrac i bas pozicija koja nam treba i mislim da je kvalitet za prvih 11.....THEC je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:37i onda kad Fanimo ode kod anamo onih bit ce depresije i price da su nam oni kao uzeli igraca, kojeg vjerovatno uopste i ne ganjamo ali na forumima se prica o njemu i prizeljkuje se ko da je Ronaldinjo jbt
edit: jel slucajno neko gleda Irtish - Borac, evo jos nmg da provalim koji su kojia inace plavi dosta bolje igraju, ovi bjeli se ne mogu sastaviti s loptom
Ako ga ne ganjamo glupi smo po meni, ako ne dovedes a ganjao si izeta(isti tip) ili Zakarica(isti tip) onda je ovaj opcija C ito vrlo dobra.... isto mislim i da smo trebali bekove zaganjat kojih zaista ima na trzistu, i stopera kojeg sad svi spominjemo....
A ni to se nece desiti vjerovatno....
Ne moze se poredit sa Guzinom i Sisicem jer oni ni u Mladosti nisu pokazali nista i ne znam kako su i zasto dovedeni kod nas.
-
- Kontakt:
Iskopam neki dan jedan intervju Hodžića, iz 2016.Kaže, da se najbolje osječa, kad igra na desnom krilu.Tu je i igrao, na proljece 2016, kad je sa Radnikom uzeo kup (dao gol u finalu), pa došao kod nas.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Benjolos, BungaBum, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, perodeformero, Rule_hz i 89 gostiju.