FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kako mi je drago sta ce ovaj Zizovic dobit nogu poslije 5 utakmica, rijetko odvratan lik.
-
Historicar
- Kontakt:
Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino 
Kovačević, Šabanović, Lazić, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Jukić, Tatar i Ahmetović.
Kovačević, Šabanović, Lazić, Šerbečić, Pidro, Oremuš, Sušić, Rahmanović, Jukić, Tatar i Ahmetović.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kako bi nama ovakva formacija "legla" obzirom na situaciju sa bekovima, al nerealno

FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ne moze se praviti prvih 11 bez Zizua...Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:25Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino
Intervju Tine Sušića:
Ja sam Tino Sušić igrač FK Sarajeva!
Dobro, je li moram reći da sam igrač FK Sarajeva, znaju to.

Ja sam Tino Sušić igrač FK Sarajeva!
Dobro, je li moram reći da sam igrač FK Sarajeva, znaju to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
A vidim samo duplu....trebali smo tripletu bar...ako vec ne moze 6 trofeja godisnje...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Razumijem da je jos uvijek bolje igrati za Hajduk nego za nas iz 101 razloga...pa kontam odluku Nihada da je otisao kod njih.
Al evo ovaj Sammir, 32god dabogda da moze vise u tim godinama napraviti jos neki dobar transfer, ima para ne moze ih krava pojesti i igra za Lokomotivu. Da ce ga vratiti Dinamo vala nece, pa yebem mu zivot nije valjda da je bolje i u Lokomotivi igrati nego kod nas i u ovoj nasoj ligi.
Al evo ovaj Sammir, 32god dabogda da moze vise u tim godinama napraviti jos neki dobar transfer, ima para ne moze ih krava pojesti i igra za Lokomotivu. Da ce ga vratiti Dinamo vala nece, pa yebem mu zivot nije valjda da je bolje i u Lokomotivi igrati nego kod nas i u ovoj nasoj ligi.
Interesantno guranje nazor Jukica....nema 60m u prijateljskoj kako je doso....mora da je hattrick zabio....zato ne pustaju snmke garant.....Historicar je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:25Eh kad bi Vinko sutra izveo ovu ekipu, u formaciji 4-5-1, bilo bi fino
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
1 od 10, na to se misli, bespotrebno nagomilavanje a logicno da ce se jednom ubost. bolje jednog kvalitetnog nego 2 i po polproizvodaDenchi je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:44A vidim samo duplu....trebali smo tripletu bar...ako vec ne moze 6 trofeja godisnje...
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Kako ono rece Tino...
"...Svidja mi se da uigravamo igru od noge do noge, nema nabijanja,teži se posjedu..."
Fakat sam zaboravio kako to izgleda...
"...Svidja mi se da uigravamo igru od noge do noge, nema nabijanja,teži se posjedu..."
Fakat sam zaboravio kako to izgleda...
- tutankamon1905
- Kontakt:
A bolje je ja mislim jer ce se i iz lokomotive lakse napravit neki dobar transfer..makar u kinu, emirate drz ne daj. Susicu je recimo iduci transfer donji dom turske prve lige ako se dobro pokaze, sarajevo nece maltene nista zaradit... Ibanezu je iduca stanica druga turska liga ako nastavi ovako igrat...daj boze da se varam..al to je neka krema koja prati nase igrace i nasu ligu. Ovo sto i dodje u nas iz HNL-a, vjerovatno znaju da bi bili deseta opcija tamo...tipa brat od mate jajala, ovaj mišković i slični.ado-hz je napisao/la: ↑08 feb 2020, 17:46Razumijem da je jos uvijek bolje igrati za Hajduk nego za nas iz 101 razloga...pa kontam odluku Nihada da je otisao kod njih.
A ovo za pare...pricamo o nogometasima, para nikad dosta
Ahmetović i Sarić su došli iz tad bolje ekipe, koja nas je silovala sezonu prije. Jbg, kad ti neko spakuje 9 golova u tri utakmice a primi jedan, moraš reć da je u tom trenutku bolji od tebe. To nam mogu bit pojačanja. Al nikad nas nije pojačao igrač koji je došao iz slabije ekipe, a bilo je pokušaja more. Od Purića, Okića, Rustema, Šišića, Bekića...
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- SedrenikHz
- Kontakt:
Gledam ovaj Hajduk zbog Nihada, yebote šta znači novi trener.
352 formacija tako djeluje odlicno, nazad cvrsti jaki, ne sile toliko naprijed, a isti ovaj Hajduk prosle polusezone dosta na silu igrao gubio se.
Nadam se da ce i nama ovako pozitivno utjecati promjena trenera.
Presing ljudi strasan igraju.
Niho top za sada, samo guraj momcino
352 formacija tako djeluje odlicno, nazad cvrsti jaki, ne sile toliko naprijed, a isti ovaj Hajduk prosle polusezone dosta na silu igrao gubio se.
Nadam se da ce i nama ovako pozitivno utjecati promjena trenera.
Presing ljudi strasan igraju.
Niho top za sada, samo guraj momcino
Zadnja izmjena: SedrenikHz, dana/u 08 feb 2020, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
U Hajduka sve sa Mujakiceve strane ide
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Zali Boze sto se sve nije bacilo na tudora. To bi bio pravi iskorak. Odlican hajduk.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Dvojica gara u Hajduku...
Da igraju kod nas Morto bi revoluciju dig'o...
Da igraju kod nas Morto bi revoluciju dig'o...
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ma ja mislim da sa Vinkom smo puno dobili, a Marinovića se nece tjerati po pola godine, Vinko kad vidi da ne ide otici ce.
Jedva cekam Tuzlu.
železničar RS !!!
Ne moze ti igrat u prvih 11 u evropi i prvenstvu i ne bit pojacanje....skoroalen je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:02Ahmetović i Sarić su došli iz tad bolje ekipe, koja nas je silovala sezonu prije. Jbg, kad ti neko spakuje 9 golova u tri utakmice a primi jedan, moraš reć da je u tom trenutku bolji od tebe. To nam mogu bit pojačanja. Al nikad nas nije pojačao igrač koji je došao iz slabije ekipe, a bilo je pokušaja more. Od Purića, Okića, Rustema, Šišića, Bekića...
Moze ti se ne svidjat no to je vec sfera personalnih preferensi...
Fino Mujakic poce akciju za gol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.