Patron se pije cisto kao rakijaBosniaBoston je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:56Ahhab Alem pise iz striptiz bara dok pije tequilu sa slamkom

To je bilo u proslom zivotu

Apelujem da se ukloni potpis @epa, vrijedja narod

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Patron se pije cisto kao rakijaBosniaBoston je napisao/la: ↑08 feb 2020, 16:56Ahhab Alem pise iz striptiz bara dok pije tequilu sa slamkom
Zadnje dvije minute nema pravo na Challenge.Epidaurus je napisao/la: ↑08 feb 2020, 14:20Mislim da se nije moglo uopce reviewat. Bilo je i prije situacija gdje se ocita stvar nije svirala pa nije bilo reviewa. Trazio bi Stotts challenge sigurno da je mogao ista promijenit.
Mene podsjeca na Millsa iz SASaReX je napisao/la: ↑08 feb 2020, 15:41Ako bude Gary Trent napredovao iduce sezone vrlo je moguce u skorijoj buducnosti jer CJ ima +30m iduce sezone sto je apsurd apsurda. Trent me podsjeca malo na Jrua, solidan suter, ball handler i dobar defanzivac. Sinoc je Trent yebavao Mitchellu mater non stop u defanzivi, zato je Donovan bio salty u postgame intervju.
Jeste malo uvrjedljivo ali mu treba pogledati kroz prste. Emotivac je veliki.
Budimo realni, ti bi presretan bio da je u Lakersima umjesto brojnih panjeva sto imate.
Ti imas pravo da vjerujes u sta god ti zelis i kako zelis, to te podrzavam 100%, medjutim nigdje nisam vidio (barem na djelove foruma u koje zalazim) niciji potpis da bi izazvao reakciju ateiste, budiste, ili bilo koga. Dok tvoj ipak to radi, evo i moj drug @justin se slaze s tim. Juce ti je i @goat nesto rekao u vezi toga, znaci nisam jedini. Sportski je forum ipak
alemsa je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:06Ti imas pravo da vjerujes u sta god ti zelis i kako zelis, to te podrzavam 100%, medjutim nigdje nisam vidio (barem na djelove foruma u koje zalazim) niciji potpis da bi izazvao reakciju ateiste, budiste, ili bilo koga. Dok tvoj ipak to radi, evo i moj drug @justin se slaze s tim. Juce ti je i @goat nesto rekao u vezi toga, znaci nisam jedini. Sportski je forum ipak![]()
Misljenja dva cirkusanta i jednog sizofrenicara su inace jako relevantna.alemsa je napisao/la: ↑08 feb 2020, 18:06Ti imas pravo da vjerujes u sta god ti zelis i kako zelis, to te podrzavam 100%, medjutim nigdje nisam vidio (barem na djelove foruma u koje zalazim) niciji potpis da bi izazvao reakciju ateiste, budiste, ili bilo koga. Dok tvoj ipak to radi, evo i moj drug @justin se slaze s tim. Juce ti je i @goat nesto rekao u vezi toga, znaci nisam jedini. Sportski je forum ipak![]()
Ne snose, jer nije competition nego entertainment, i sve dok je tako mogu radit sta zele i samo reci da je human error, kao pvo ocigledno sto se nije htjelo NAMJERNO zvati (nea sanse da nije vidio) ili ono ko prati nfl zna Rams-Saints gdje isto sudija nije htio zvati ispred nosa faul itd. Da je competition onda bi snosili sankcije
Bgmi prosli playoff je strasan bio i da je Liliard bio na nivou mogli su komotno u finale doci, kod Portlanda je upitna odbrana, napadacki su jako dobra ekipa, doduse fali im najbolji odbrambeni igrac Nurkic
CJ je bolje odigrao samo seriju protiv Nuggetsa. U finalu Zapada je bio losiji od Lillarda. Tu svakako nisu imali ni promil sanse da prodju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.