FK Mladost DK
- ASD
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
https://www.transfermarkt.com/zakaria-s ... ler/336467
17 golova u drugom rangu u Srbiji dao za sezonu. Nije loše.
17 golova u drugom rangu u Srbiji dao za sezonu. Nije loše.
Evo izgubili smo 5 0 od rieda. Ovi nasi nista ne pisu. Sraamota dvije utakmice 10 komada. Odbrana nam je definitivno katastrofalna. Onaj sadiku je cisti promašaj. Ne znam ko je sve igrao al je opet bila izmjesana ekipa pa valjda je vrijeme da igramo sa pprvom postavom.
Sad i ja vidim da smo natrpani do vrha. Mislim pripremne su utakmice ali brate ovo je previše golova. Svkako trebamo biti zabrinuti.
Ja se nadam da je ovo posljedica jakih priprema i teških nogu.
Evo na stranici fc tiblisia pise da se utakmica igra danas u 18h valjda po lokalnom vremenu. Nasi opet nista ne pisu. Bice osiguran prenos od njihovog kluba. Postavit cu link kad bude.
- L' Imperator
- Kontakt:
Danas dobro odigrana utakmica. Sadiku i Isak danas dobro odigrali u odbrani. Fanimo daleko najopasniji.Ova pobjeda puno znaci pred povratak.Evo ako ste procitali intervju sa Musijom vidjeli ste sto se tice reflektora i natkrivanja da sam bio upravu..
-
- Kontakt:
Je li igrao Veladžić u ovim prijateljskim utakmicama?
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ma ko će mu ga znat, kad ovi naši škrtare na informacijama i kriju ih ko zmija noge.
Ne znamo ni početni, niti izmjene koje su obavljene.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Ko smo mi da te informacije uopšte dobijemo. Samo Koreja. Dobro je dok ne počnu lažne rezultate objavljivati.FKMLADOSTDK je napisao/la: ↑10 feb 2020, 12:40Ma ko će mu ga znat, kad ovi naši škrtare na informacijama i kriju ih ko zmija noge.
Ne znamo ni početni, niti izmjene koje su obavljene.
- L' Imperator
- Kontakt:
Šta li se to sprema?Da li biste preporučili poslovnim ljudima u BiH da investiraju u fudbal?
"Imam tu jedan koncept koji zagovaram, na modelu Trabzona, neke ljude sam već uključio u tu priču. Pokušaćemo nešto napraviti, da uložimo novac u fudbal. Kad nekoliko ljudi, još nekoliko investitora uloži u Mladost, onda to ne bi predstavljalo veliko opterećenje na njihove biznise, a podigao bi se kvalitet igrača koji dolazili u Mladost.

#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ovo je jedini ispravan koncept za podizanje kvaliteta kluba.L' Imperator je napisao/la: ↑10 feb 2020, 13:29Šta li se to sprema?Da li biste preporučili poslovnim ljudima u BiH da investiraju u fudbal?
"Imam tu jedan koncept koji zagovaram, na modelu Trabzona, neke ljude sam već uključio u tu priču. Pokušaćemo nešto napraviti, da uložimo novac u fudbal. Kad nekoliko ljudi, još nekoliko investitora uloži u Mladost, onda to ne bi predstavljalo veliko opterećenje na njihove biznise, a podigao bi se kvalitet igrača koji dolazili u Mladost.![]()
Ulaganje više investitora u dovođenje mlađeg, perspektivnog kvaliteta, te procentualna raspodjela od prodaje.
Klub je u ovom slučaju odskočna daska tj. izlog i na ovaj način svi profitiraju.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Moguce je,kod nas je dobio slobodne ruke da potrazi klub.
- L' Imperator
- Kontakt:
Sutra i Zakaria potpisuje! S ovom ekipom, ne bi trebao biti problem izboriti opstanak.
#samoRudar #zauvijek
Gotovi radovi.L' Imperator je napisao/la: ↑04 feb 2020, 16:20S velikim zadovoljstvom objavljujemo da su završeni radovi na stadionu MGM Farm Arena. Posljednjih dana su se izvodili radovi na izgradnji i uređenju VIP lože te je s njenim završetkom, a zajedno sa krovnom konstrukcijom, tribina dobila jednu novu dimenziju. Ponosni smo i na to da su radovi završeni gotovo mjesec dana prije nego je to planirano!
Klub kao nijedan drugi! #MDK
www.fkmladost.ba
![]()

- L' Imperator
- Kontakt:
Perverzija!
Nadam se da planiraju bar nešto slično! Kad se radi, nek' se radi kako treba!

#samoRudar #zauvijek
Naravno da planiraju vidjet ćeš skalamerije od krova ako ga i budeL' Imperator je napisao/la: ↑11 feb 2020, 15:57Perverzija!![]()

Nema kod nas ništa planski samo šarafaj i saluj pa na sta ispadne zato sad imas ualze na tribinu kao nigdje u svijetu. Ložu odvojili plastičnim lancima kao da je park sa cvijećem. Za kamere sklepli ove supe na vrhu. Ako to sve nije planski ne znam sta jest.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.