Nisam vidio zasto, al procitao naslov neki na fb hvale ga zbog tog poteza. Ne interesuju me te lijeve lige, samo najbolji klub, svoj Čelik pratim. Malo me yebu ovi sa ss sa notifikacijama, al rijesit cemo i to.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:53Jesil vidio Mujakica napravio potez utakmice na Poljuduredbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:49Dinamo zg.?svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:47ZA SAMPIONE DRZAVE CIJELE
ZA PLAVO BIJELE ZA PLAVO BIJELE
Dobio crveni karton
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Tako jeredbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:59Nisam vidio zasto, al procitao naslov neki na fb hvale ga zbog tog poteza. Ne interesuju me te lijeve lige, samo najbolji klub, svoj Čelik pratim. Malo me yebu ovi sa ss sa notifikacijama, al rijesit cemo i to.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:53Jesil vidio Mujakica napravio potez utakmice na Poljudu
Dobio crveni karton
![]()
Nego ona iz Smedereva
Kad ces kod nje
Sto ima dlake na nezgodnom mjestu
Kako su sise nezgodno mjesto? Pojasni.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:02
Tako je
Nego ona iz Smedereva
Kad ces kod nje
Sto ima dlake na nezgodnom mjestu

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Sise su extraredbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:06Kako su sise nezgodno mjesto? Pojasni.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:02
Tako je
Nego ona iz Smedereva
Kad ces kod nje
Sto ima dlake na nezgodnom mjestu![]()
Nego između suma
Ono nisam nikad vidio
Hormonski poremecaj
Dlakarasvrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:10Sise su extraredbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:06Kako su sise nezgodno mjesto? Pojasni.svrakino1921 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:02
Tako je
Nego ona iz Smedereva
Kad ces kod nje
Sto ima dlake na nezgodnom mjestu![]()
Nego između suma
Ono nisam nikad vidio
Hormonski poremecaj

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Nakurnjak je svakako qurcina glupa i nije ni cudno sto pise glupe stvari.redbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:51Nemoj tako, ipak avatar revolucija povecava posjetu na grbaviciSpahic98 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:40AVATAR REVOLUCIJA JE KRENULA
Forumski Lenjin aka nakurnjak zapoceo je ponovo avatar revoluciju,cilj ove umobolne akcije je da svi seljini navijaci stave isti avatar
Prošlih puta to naravno nije uspjelo,zato sto ima ljudi koji posjeduju mozak i naravno nedaju da im nakurnjak naređuje
Vidjet cemo jel jos takvih ostalo na seljinoj temi,ili ih je nakurnjak uz pomoc svojih 109 profila otjero s foruma
Stay tuned![]()
Isto budale svi sa istim avatarima pisu haha
Aka je zadnji put zagustilo, dokurac se ispalio, nije ga bilo na forumu dugo.
Samo koji je IQ debila/idiota koji ga slusaju i stavljaju te usrane avatare.
Koji jad moras biti da ti on nesto šefira u zivotu
Napravili anketu jel moguce deset hiljada na šugavici,anketa kaze nije i on krivi navijace drugih klubova za to.
Kurc.ina glupa zaserem mu se u usta
Imaš ukupno 37 postova, od toga 20 o mohikancuSpahic98 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:15Nakurnjak je svakako qurcina glupa i nije ni cudno sto pise glupe stvari.redbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:51Nemoj tako, ipak avatar revolucija povecava posjetu na grbaviciSpahic98 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:40AVATAR REVOLUCIJA JE KRENULA
Forumski Lenjin aka nakurnjak zapoceo je ponovo avatar revoluciju,cilj ove umobolne akcije je da svi seljini navijaci stave isti avatar
Prošlih puta to naravno nije uspjelo,zato sto ima ljudi koji posjeduju mozak i naravno nedaju da im nakurnjak naređuje
Vidjet cemo jel jos takvih ostalo na seljinoj temi,ili ih je nakurnjak uz pomoc svojih 109 profila otjero s foruma
Stay tuned![]()
Napravili anketu jel moguce deset hiljada na šugavici,anketa kaze nije i on krivi navijace drugih klubova za to.

Ili ti je karao majku, ili ipak sestru, ili je tebe samog nabio na splovilo, toliko kmečanje ne može biti slučajnost

Gdje je onaj mlađahni pitar neo fašista, **** mu Busuladžić tetku u stau

MIHAJLOVIĆ !
Futo celava, sto te taxi vozi do pred vrata, ne smijes prosetati gradom, a ? 

K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Cuj i toga ima

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Kucni prag-taxi-tuborg. Tuborg-taxi-kucni prag.
I cudite se sto ima 7 profila i stalno pise...
I cudite se sto ima 7 profila i stalno pise...
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Svaka cast Sefe
Mohi Sef unosi nemir
Mohi Sef unosi nemir
MIHAJLOVIĆ !
Izdajnici! Nisu avatar promijenili 
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Nemojte samo spominjan one fasiste i rat i sve ok. Nemojte biti retardirani maloumni debili. Prepucavat cemo se kako god drugo i zajebavati samo to ne spominjite. Budite ljudi a ne krezubi frustrirani nekulturni idioti
Mostar u srcu Velež do groba !
Zamisli kad ti neki celavi futavac naredjuje kako ce ti izgledati avatar na forumuSpahic98 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:15Nakurnjak je svakako qurcina glupa i nije ni cudno sto pise glupe stvari.redbull93 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:51Nemoj tako, ipak avatar revolucija povecava posjetu na grbaviciSpahic98 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 21:40AVATAR REVOLUCIJA JE KRENULA
Stay tuned![]()

lezVe do bagro
VolimVelez je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:30Nemojte samo spominjan one fasiste i rat i sve ok. Nemojte biti retardirani maloumni debili. Prepucavat cemo se kako god drugo i zajebavati samo to ne spominjite. Budite ljudi a ne krezubi frustrirani nekulturni idioti
[/quote]
E jbg i ti odma zeljovce prozivas
Ja svojim drugovima ne naređujem, ja ih molim.
Naprijed Željo ljubavi moja!
Smeta avatar akcija jer jača Željino navijačko tijelo. Smeta jer ih je strah i svjesni su da smo kako god okrenes najbolji, a ako budemo dodatno rasli njih nema na mapi. Smeta jer mi mozemo što ostali mogu samo sanjati.
Molim vas pogledajte anketu jos jednom. Svi ali bukvalno svi su svratili da nam kazu, kako nema šanse da mozemo nakucati cenera posjetu. Cast nasim navijacima koji imaju takvo misljenje ali njih je u vrh glave dvadeset. Ostalo su ovi ljubomorni, iskompleksirani, prestraseni koji su zabrinuti jer osjecaju da se iza brda nesto veliko valja.
Najveci klub u BiH postaje jos veci, raste, jača iz dana u dan, lokomotiva se zahuktava. Ne postoji niko u PlBiH ko to moze sprijeciti, ma koliko se trudio. Njihovo misljenje nas ne zanima, dobro znamo šta nam misle ali mi još bolje znamo ko smo, i sta smo.
Šta možemo, to ćete tek svi da vidite.
https://i.ibb.co/2k4Ys7b/Clanske-2017-1024x683-1.jpg
Manijaci, nek' crknu dušmani! Svi kao jedan!
Mi smo Željini Željo je naš!
I KAMEN BI ZAPLAK'O !!!
Smeta avatar akcija jer jača Željino navijačko tijelo. Smeta jer ih je strah i svjesni su da smo kako god okrenes najbolji, a ako budemo dodatno rasli njih nema na mapi. Smeta jer mi mozemo što ostali mogu samo sanjati.
Molim vas pogledajte anketu jos jednom. Svi ali bukvalno svi su svratili da nam kazu, kako nema šanse da mozemo nakucati cenera posjetu. Cast nasim navijacima koji imaju takvo misljenje ali njih je u vrh glave dvadeset. Ostalo su ovi ljubomorni, iskompleksirani, prestraseni koji su zabrinuti jer osjecaju da se iza brda nesto veliko valja.
Najveci klub u BiH postaje jos veci, raste, jača iz dana u dan, lokomotiva se zahuktava. Ne postoji niko u PlBiH ko to moze sprijeciti, ma koliko se trudio. Njihovo misljenje nas ne zanima, dobro znamo šta nam misle ali mi još bolje znamo ko smo, i sta smo.
I KAMEN BI ZAPLAK'O !!!
-
- Kontakt:
fanatikk je napisao/la: ↑09 feb 2020, 01:24Ja svojim drugovima ne naređujem, ja ih molim.
I KAMEN BI ZAPLAK'O !!!

Gledaj tobeta sto je uranio masAllah
Svako jutro on u 5 na forumu, do 6 se pije kahva a onda na kamion i lagano kroz grad kontenjer 1,2,3,4,5,6 i gotova smjena.

Svako jutro on u 5 na forumu, do 6 se pije kahva a onda na kamion i lagano kroz grad kontenjer 1,2,3,4,5,6 i gotova smjena.
23
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.