I chorava koka nekad zrno ubode ... pa bi tako i Irci mogli usred Zenice... nije da nismo to dosad nikad dozivjeli i prezivjeli ...
Baraž za EP 2021. (08. Oktobar/12. Novembar 2020.)
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Baraž za EP 2020. (26. Mart/31. Mart 2020.)
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Kipar nas klepo ko nikog do sada
naravno, ali da igramo u gostima pishi propalo prije nego i pocne.
ovako nam je dobra osnova za optimizam.
- JohnCleese
- Kontakt:
Nabrajate igrace, skroz nebitne aktere.
Mi smo kancer odstranili
Mi smo kancer odstranili
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Kazes nebitni akteri a skoro su svi su igrali u kvalifikacijama za evropsko...JohnCleese je napisao/la: ↑09 feb 2020, 01:23Nabrajate igrace, skroz nebitne aktere.
Mi smo kancer odstranili![]()
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Hendrick i Hourihane standardni u EPL to im je vezni dvojac, najbolji igrac Doherty iz Wolves-a desni bek.
Kapiten Duffy solidan stoper Brightona.
Vecina igraca su im standardna i cine glavnu ulogu u svojim ekipama. Ako nisu u EPL onda su mahom igraci iz Championshipa.
Malo su tanki sto se tice napadaca, uglavnom nema zvijezda, cisti standard sto je za nas misaona imenica.
Nisu Brazil, tehnicki su tanki ali fizicki ce nas pojest ove zivotinje.
Ne mogu se peglat i analizirat S.Irsku bukvalno nikoga nemaju, imaju Saville-a i to sjecam ga se zbog Besica. Ako njih ne prodjemo stvarno smo jadni.
Bice finale Bosna v Irska , 100%.
Kapiten Duffy solidan stoper Brightona.
Vecina igraca su im standardna i cine glavnu ulogu u svojim ekipama. Ako nisu u EPL onda su mahom igraci iz Championshipa.
Malo su tanki sto se tice napadaca, uglavnom nema zvijezda, cisti standard sto je za nas misaona imenica.
Nisu Brazil, tehnicki su tanki ali fizicki ce nas pojest ove zivotinje.
Ne mogu se peglat i analizirat S.Irsku bukvalno nikoga nemaju, imaju Saville-a i to sjecam ga se zbog Besica. Ako njih ne prodjemo stvarno smo jadni.
Bice finale Bosna v Irska , 100%.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Zato se nadam finalu BiH vs Slovacka jer se bojim navlacenja R.Irskoj u finalu s obzirom da su domacini EP-a.
VAR jeste tu za penale (i s VARom cesto diskutabilno) i offside...ali sitni ili nepostojeci prekrsajcici, stalno sjeckanje igre, olahko davanje zutih kartona ili ne daj Boze crvenog i sl...na taj nacin ubijanje u pojam nasih igraca i izazivanje nervoze i bla bla...sve to itekako utice...samo se sjetim meca u Francuskoj ili na B.polju protiv Portugala u prvom barazu...klasicna navlakusa u "sitnicama" koje na kraju budu presudne...pa eto i taj nepostojeći PENAL u R.Irskoj u zadnjem baražu.
VAR jeste tu za penale (i s VARom cesto diskutabilno) i offside...ali sitni ili nepostojeci prekrsajcici, stalno sjeckanje igre, olahko davanje zutih kartona ili ne daj Boze crvenog i sl...na taj nacin ubijanje u pojam nasih igraca i izazivanje nervoze i bla bla...sve to itekako utice...samo se sjetim meca u Francuskoj ili na B.polju protiv Portugala u prvom barazu...klasicna navlakusa u "sitnicama" koje na kraju budu presudne...pa eto i taj nepostojeći PENAL u R.Irskoj u zadnjem baražu.
Ima S. Irska dobru zadnju liniju, stoperski tandem Catchart iz Watforda, standardan tamo i Johnny Evans o kojem ne treba puno. Peacock iz Burnleya doduše rezerva al eto, mlad je a oni uvijek imaju dobre golmane.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
kharina ekipa
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- JohnCleese
- Kontakt:
Samo opusteno. Nit' ce nas sa klupe voditi teletina, nit' ćuretina, nit' krmetina. A kad je tako onda ce mali princ biti fakat Princ, dijamant- Dijamant, a bome i najveci profesionalac ce ostati najveci Profesionalac.
Begic, Pilav i fanatikosi ce postati najveci sinovi domovine

Begic, Pilav i fanatikosi ce postati najveci sinovi domovine
Svabo je to...
Svabo je to...
john jos uvijek zali sa zutim neradnikom:-)
boli te djon,nama ostade patnja sa repkom a ti barem imas kayseri da pratis u uzivas.
boli te djon,nama ostade patnja sa repkom a ti barem imas kayseri da pratis u uzivas.
- JohnCleese
- Kontakt:
Jok, ja. Samo konstatujem ovdje usvojene zakljucke, koje su mnogi kao vec zaboravili a ticu se toga kako je nebitno bilo gdje cemo da igramo, ko ce da nam igra,kako i koliko taj neko igra....
FSBiH, kao krovna institucija reprezentacije i fudbala u drzavi nam takodjer nije narocitno bitna....
Vazda nam je daleko najbitnije bilo otjerati neradnike, neznalice, narkomane, sluge, zivine i stoke s klupe.
Kad smo kod "žaljenja". Ja već "zalim" i za Duškovim nasljednikom.
Ako je i Duško jos uvijek Duško
FSBiH, kao krovna institucija reprezentacije i fudbala u drzavi nam takodjer nije narocitno bitna....
Vazda nam je daleko najbitnije bilo otjerati neradnike, neznalice, narkomane, sluge, zivine i stoke s klupe.
Kad smo kod "žaljenja". Ja već "zalim" i za Duškovim nasljednikom.
Ako je i Duško jos uvijek Duško
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Povratim na svaki post Robijevog zatucanke.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
A sta to mi imamo.Dzeko ni blizu ko nekad Pjanic isto.Ostali rezerve i sta je to nasa prednost. Zenica
ili nesto drugo. Ko to garantuje da ce Bajevic sve poslozit. Pa nema ni jedne tekme a odma najave tu je prince sa Neretve.
ili nesto drugo. Ko to garantuje da ce Bajevic sve poslozit. Pa nema ni jedne tekme a odma najave tu je prince sa Neretve.
Sa ovim komentarom, na ovom forumu si na*ebao.
bas suprotno, za sp nit dzeko niti pjanic nisu bili svjetske klase kao sto su danas, drugo je sto trenutno nisu u formi
automatski se postavlja protupitanje sta to ima finska?
Vise bodova u kvalifikacionoj grupi od Grcke, Armenije, Evropskog Brazila i Lichtensteina.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Potrebno ti je da imas 2-3 svjetska igraca kako bi se kvalifikovao na neko takmicenje i 5-6 prosjeka a ova ostala 4 ispod prosjeka ce ovi nositi.
Dakle ekipa koja je otisla u Brazil je imala dva svjetska igraca(Dzeko , Pjanic), solidni (Kolasinac, Salihovic, Ibisevic , Misimovic) i ostali koji su bili prosjek i ispod prosjeka.
Sta imamo danas? 1 svjetski Pjanic, solidni Dzeko, Kolasinac, Lulic(povrijedjen) i ostalo prosjek? Sanse su nam ispod 50% ako cemo iskreno i to sam optimistican.
Dakle ekipa koja je otisla u Brazil je imala dva svjetska igraca(Dzeko , Pjanic), solidni (Kolasinac, Salihovic, Ibisevic , Misimovic) i ostali koji su bili prosjek i ispod prosjeka.
Sta imamo danas? 1 svjetski Pjanic, solidni Dzeko, Kolasinac, Lulic(povrijedjen) i ostalo prosjek? Sanse su nam ispod 50% ako cemo iskreno i to sam optimistican.
⚜️~⚜️~⚜️
U osnovi ti je vise od svega potrebno:DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑09 feb 2020, 13:25Potrebno ti je da imas 2-3 svjetska igraca kako bi se kvalifikovao na neko takmicenje i 5-6 prosjeka a ova ostala 4 ispod prosjeka ce ovi nositi.
1. Organizacija - savez
2. Sistem koji ce omoguciti ovi pod 1.
3. Kolektiv - igraci koji ce se podrediti sistemu
Ovo sve ostalo je sviranje...Eto Finska, Island o co imaju po 3 klasna i 10 solidnih igraca..
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 09 feb 2020, 13:35, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Finska je najgora ekipa koja se uspjela kvalifikovati i to zbog toga sto smo mi i Grci bili totalno disfunkcionalni, ali slazem se i to su bitni elementi.
⚜️~⚜️~⚜️