Da rekao je to i komentator, da je druga runda mogla bit 10-8, medjutim po pravilima je skoro nemoguce, jer nije bilo previse damagea, osim tog pokusaja zavrsnice.Ziggs je napisao/la: ↑09 feb 2020, 05:32Mislim nije nikakva kradja, sto kaze najrealnije bi bio draw. Ali eto citam ovaj event u Houstonu je bio po starim pravilima, sto znaci da su manje cjenili ovo sto sam ja naveo i da je draw haman nemoguc. Ja ne znam, kontam da proba pokusati tamo u AKA oni tamo uce ove Dagestance dobrom boxu a ima ih dosta koji su njegova kategorija. Misljenja sam da je Zahabi cista ublehaAshburtonG je napisao/la: ↑09 feb 2020, 05:25Bektic, sve gori i gori. Umro je u trecoj, nema sta, izgleda da su oni porazi uzeli dosta danka na psiholoskom planu. Bjezao je po ringu 2 runde, u drugoj je bio solidan, ali nista specijalno nije napravio nakon rusenja, osim onog pokusaja submissiona. Tanko.
@Ziggs
Tako i treba bit. Nije ovo hrvanje, bacanje se vec dovoljno boduje, a ako lezis na covjeku 2minute, i nista ne radis, normalno da ne treba nikakve bodove dalje davat. Meni to dodje isto kao stajanje bez ulaska u razmjene. Latifi je pokraden, ovo je ok odluka. Nerijeseno bi bilo najobjektivnije, ali eto, ako vec neko treba uzet, Ige je to definitivno.
Nasi svi(Rakic, Stosic, Bektic) izgubili na isti nacin, svi isli na rusenje u zadnjoj rundi, i svi su to radili kasno i bez plana. Poenta rusenja je da steknes poziciju da zavrsis covjeka i dominiras, a nasi su to shvatili kao neki cheat code za lagane poene, pa samo gledaju da sruse, bez ikakve kreacije na podu.