Bosnjo glupi stasBundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Šta je bilo na kraju sa Zekom? Negdje sam davno čitao ko da je uništen, rastopljen?dirkules je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:30Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nije, na sigurnom jeOsim13 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:18Šta je bilo na kraju sa Zekom? Negdje sam davno čitao ko da je uništen, rastopljen?dirkules je napisao/la: ↑08 feb 2020, 22:30Otac mu odvučen u bolnicu u Doboj 30.11.'92.kada gle čuda je zarobljen ovaj prvi tenk iz mog potpisa prilikom njihovog napada. Još je nađena čizma sa komadima kostiju od noge, a kako kaže noga mu je kraća 3.5cm.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kao prvo, pisao sam jednom već o tome. Mnogi su u rat ušli na mobilizaciju, tj. nisu ušli samovoljno. Postoje također ljudi koji su se ponašali profesionalno u ratu (upitno koliko ih ima, ali ih je bilo sa obe strane sigurno). Ti nemaš pravo, kao ni ja, da nekoga nazivaš ubicom jer za takve stvari nemaš nijedan argument. Uostalom rat je završen prije 25 godina, dobili smo to što smo dobili i to je to.Bundesliga je napisao/la: ↑08 feb 2020, 20:26Ma jarane pravda za Davida i ta sranja, a otac u ratu ubijao po Bosni i opet bi da moze. Bosnjo je cudo.
David Dragičević je žrtva jednog sistema, šta sad ja da ne podržvavam ljude koji se bore da izbore pravdu i koji se bore za pad postojećeg režima, samo zato što je to sin nekadašnjeg vojnika RS-a. Ne pije mi ta teorija vodu.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Unistavsnjem sda neces ni ocesati hdz. Kako to ne razumijete.tuzlak1987 je napisao/la: ↑08 feb 2020, 23:57Tako se moze gledati jos 20 godina i to samo onda odgovara Bosnjackim lopovima da prikupljaju glasove i kradu svoj narod. Zar je tesko shvatiti da je ovakvo uređenje i da mozes poboljsati zivot sebi tu gdje zivis prvo na lokalnom i kantonalnom nivou, a i da izbacivanjem SDA na Federalnom nivou izbacujes i HDZ. Time bi lako stvorio sebi bolji zivot i boli te briga sta clanovi predsjednistva rade, svakako ta pozicija nista ne znaci. Tako bi dizanjem standarda zivota u Federaciji otvorio oci i ljudima u RS. Al hajd kontaju ljudi rato ce, a nema sanse za to ni 0.1%, niti da se nesto ukine niti da se neko otcjepi.
U odredjenom trenutku sve stranke i ljudi, od sdp sda sbih i td od lagundzije bakir silsjdzic svi su suradjivali u odredjenom momentu sa hdz....zavisno od politicke potrebe.
Ja sam za unistenje sda(ove i ovakve).
A sta dalje
Samo ce se olaksati separatistima.
Gradjanska BiH ne dolazi u obzir. Cetnici i ustase nikada nece pristat. Moras priznati da tu foru puse samo Bosnjaci.
Kako skinuti korumpiranu sda i sacuvat drzavu....
Kada su i ostale stranke u gofnima i nema je ko nije kompromitovan...nema cistih......
Ako mislis da ce unistenjem sda sve bit bolje, zivis u iluziji.
Hdz i srbe boli k za BiH bilo gradjansku bilo unitarnu.
Oni rade da je pocjepaju, ako ne mognu politikom, imaju plan B a to je opet rat. Naoruzavaju se masovno cekajuci momenat povoljan na globalnom nivou...
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
Davor Dragičević nije uopšte živio u BiH kad se zaratilo već u Italiji, baš zbog rata je i došao 1992. godine da se uključi u borbu, je li to dovoljno samovoljnoCaptain4 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:31
Kao prvo, pisao sam jednom već o tome. Mnogi su u rat ušli na mobilizaciju, tj. nisu ušli samovoljno. Postoje također ljudi koji su se ponašali profesionalno u ratu (upitno koliko ih ima, ali ih je bilo sa obe strane sigurno). Ti nemaš pravo, kao ni ja, da nekoga nazivaš ubicom jer za takve stvari nemaš nijedan argument. Uostalom rat je završen prije 25 godina, dobili smo to što smo dobili i to je to.
David Dragičević je žrtva jednog sistema, šta sad ja da ne podržvavam ljude koji se bore da izbore pravdu i koji se bore za pad postojećeg režima, samo zato što je to sin nekadašnjeg vojnika RS-a. Ne pije mi ta teorija vodu.![]()
Puno ljudi priđe da se fotografiše, ja samo stao da se sa njima uslikam. Slična je priča bila i nakon skupa u Bratuncu, slikao sam se s nekim ljudima, pa se onda objavilo da ti ljudi imaju neki dosije. Ipak sjećam se ovih momaka iz Foče, sjećam se da njih obezbjeđenje nije dalo da uđu, oni su insistirali, pa da ne bi bilo nekih problema stao sam da se uslikam“, pojasnio nam je Stanivuković.
Dodao je da u brzini i u gužvi „ne pročita ni šta piše niti vidi šta se nalazi na zastavi“.
„Bio je to znak ljubaznosti i mislio sam da će ta fotografija ostati u njihovoj privatnoj kolekciji. Ipak moji zvanični stavovi se objavljuju isključivo na mojim profilima na društvenim mrežama.
Na naše pitanje da li lično podržava ideologiju koja stoji iza spomenute zastave i djela Ravnogorskog pokreta, Stanivuković je odgovorio:
„Ta fotografija je bila znak pristojnosti i ništa više. Sad se ovo zloupotrebljava. Ali moram naglasiti da poštujem različitosti i znam da se neke stvari u ovoj zemlji tretiraju na različite načine. Samo ono što ja objavim kod sebe na svojim profilima na društvenim mrežama je stav koji ja dijelim“, naglasio je Stanivuković.
Nisam imao tu informaciju. Opet ljudska mi je dužnost da podržim svakoga ko se bori protiv zla, pa makar organizator tih skupova bio taj isti Davor Dragičević (koji je samovoljno uključen u VRS).
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
Ovo ne bi popusilo ni dijete u vrticuBassha je napisao/la: ↑09 feb 2020, 00:58Puno ljudi priđe da se fotografiše, ja samo stao da se sa njima uslikam. Slična je priča bila i nakon skupa u Bratuncu, slikao sam se s nekim ljudima, pa se onda objavilo da ti ljudi imaju neki dosije. Ipak sjećam se ovih momaka iz Foče, sjećam se da njih obezbjeđenje nije dalo da uđu, oni su insistirali, pa da ne bi bilo nekih problema stao sam da se uslikam“, pojasnio nam je Stanivuković.
Dodao je da u brzini i u gužvi „ne pročita ni šta piše niti vidi šta se nalazi na zastavi“.
„Bio je to znak ljubaznosti i mislio sam da će ta fotografija ostati u njihovoj privatnoj kolekciji. Ipak moji zvanični stavovi se objavljuju isključivo na mojim profilima na društvenim mrežama.
Na naše pitanje da li lično podržava ideologiju koja stoji iza spomenute zastave i djela Ravnogorskog pokreta, Stanivuković je odgovorio:
„Ta fotografija je bila znak pristojnosti i ništa više. Sad se ovo zloupotrebljava. Ali moram naglasiti da poštujem različitosti i znam da se neke stvari u ovoj zemlji tretiraju na različite načine. Samo ono što ja objavim kod sebe na svojim profilima na društvenim mrežama je stav koji ja dijelim“, naglasio je Stanivuković.
Ne treba uništavati SDA, SDA se samo treba restartovati. Krenuti od 0. Nama SDA treba, itekako. Ali ne ovakva, ovo nije nikakva ideja i put kojim treba ići.
-
Sviuodbranu
- Kontakt:
To je to. Ne mora biti ni sda, ali Bosnjaci moraju imaju svoju nacionalnu stranku...
I hr i srb ih imaju nekoliko, ali svi imaju jedan cilj.
Mi ih imamo 200,svaka za sebe.......razjedinjeni do zla boga
Zadnja izmjena: Sviuodbranu, dana/u 09 feb 2020, 01:09, ukupno mijenjano 1 put.
Kako mrzim osobe poput ovog malog go.vneta Stanivukovica. Pita ga covjek jednu stvar, on svjesno prica nesto drugo. Ista stvar je bila kad su ga pitali za genocid u Srebrenici. Dodik je u poredjenju s njim Husen kapetan Gradascevic licno.
Mene je nervirao i prije sa onim furanjem na Pernara, iznošenje napolje, dreka i sl.
Draško je klasična politička gnjida, srećom je pročitan kod većine ljudi. Meni je prvi zamazao oči kad je tek stupio na scenu, ali na greškama se uči.
- ASD
- Kontakt:
Cilj je da pljačkaju narod?Sviuodbranu je napisao/la: ↑09 feb 2020, 01:08To je to. Ne mora biti ni sda, ali Bosnjaci moraju imaju svoju nacionalnu stranku...
I hr i srb ih imaju nekoliko, ali svi imaju jedan cilj.
Mi ih imamo 200,svaka za sebe.......razjedinjeni do zla boga
Dodik uopšte nije četnik. Boli njega ****, samo priča što seljadija i krezuba marva hoće da čuje.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Masa srpskih generacija drilovana je na idologiji uoblicenoj kroz djela Dobrice Cosica, Vase Cubrilovica, Milorada Ekmecica, Veselina Djuretica, Mihajla Makrovica itd.
Tako je ovaj cetnik Stanivukovic procitao neku verziju te huskacke istorije i fura pricu na kojoj bi mu i Stevan Moljevic pozavidio.
Nek naleti u Konjic, da ga malo provedemo kroz Titov bunker. Msm da bi izasao prosvijetljen.
Tako je ovaj cetnik Stanivukovic procitao neku verziju te huskacke istorije i fura pricu na kojoj bi mu i Stevan Moljevic pozavidio.
Nek naleti u Konjic, da ga malo provedemo kroz Titov bunker. Msm da bi izasao prosvijetljen.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
jel istina što čujem da je draško izgovorio šehadet