vidi ovog provokatora mučkog
haj napiši šta ti nevalja

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno.
FK Sarajevo: Džafić, Pidro, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Đokanović, Milanović, Oremuš, Kurdić, Lazić, Gavrić.
Prva prilika je viđena u 12. minuti kada je Velkoski pokušao nakon solo prodora, ali je golman domaćeg tima sigurno intervesnisao.
Igrali su još: Dizdarević, Salčin, Šerbečić, Dupovac, Šabanović, Đokanovic, Oremuš, Velkoski, Mustedanagić, Handžić, Tatar.
Sarajevo je u drugom poluvremenu pružilo veoma kvalitetno partiju. Samo što je počeo drugi dio Velkoski povisuje na 2:0.
FK Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Tatar i Ahmetović.
S Krletom nam je zagarantovana 4 pozicija na tabeli.
Ti se razumiješ u fudbal ko Mara u krivi qratz.Denchi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 09:29Naravno.
FK Sarajevo: Džafić, Pidro, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Đokanović, Milanović, Oremuš, Kurdić, Lazić, Gavrić.
Prva prilika je viđena u 12. minuti kada je Velkoski pokušao nakon solo prodora, ali je golman domaćeg tima sigurno intervesnisao.Igrali su još: Dizdarević, Salčin, Šerbečić, Dupovac, Šabanović, Đokanovic, Oremuš, Velkoski, Mustedanagić, Handžić, Tatar.
Sarajevo je u drugom poluvremenu pružilo veoma kvalitetno partiju. Samo što je počeo drugi dio Velkoski povisuje na 2:0.FK Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Tatar i Ahmetović.![]()
![]()
![]()
Inshallah u sjevernoj grckoj
ima i ove
moguće. ja sam samo citirao i malo podvukao korištenje i akcije kapitena u 3 pripremne tekme. to nije moja procjena to su samo fakti, dakle zapis događaja...
Ma Krle je u fazonu kako uđe u tekmu.. A isto tako nemaš puno igrača u ligi koji mogu uhvatiti volej kao on protiv Veleža (kup) i Slobode prošle godine i riješiti utakmicu.. Naravno da mu nije zagarantovano mjesto, i nije igračina, ali nije baš ni levat kakvim se predstavlja..
slažem se, ali prilično često dobro ulazi u tekmu, tj. motivisano, požrtvovano, i sa velikom željom da ga zabije...prilično dobar primjer je onaj 0-3 derbi i njegov gol na Mersinu loptu....i tekme sa Slobodom,Radnikom, Veležom u kupu....gdje je par puta odlično napadao golmanov prostor i zabijao vrhom kopačke....to je iskustvo...damir_82 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:05
Ma Krle je u fazonu kako uđe u tekmu.. A isto tako nemaš puno igrača u ligi koji mogu uhvatiti volej kao on protiv Veleža (kup) i Slobode prošle godine i riješiti utakmicu.. Naravno da mu nije zagarantovano mjesto, i nije igračina, ali nije baš ni levat kakvim se predstavlja..
Ja se moram svrstati u one kojima nije baš očita ta razlika Tatara lijevo i desno.. Razlika mi je, kao i kod komplet ekpe, prošla i ova sezona.. (ne računam početak ove sezone gdje je vukao ekipu do povrede)
Tatar je uglavnom igrao desno u paru sa Hebibom, ulazio u sredinu i pravio prostor Hebibu iz drugog plana.. Benjo i brzina u istoj rečenici mogu samo ako se priča o brzini reakcije igrača.. Ako govorimo o brzini trčanja, Benjo neće probiti po strani..
Kod nas često ima simpatije onaj ko malo doprinosi u odnosu na onoga koji je donio mnogo. Šta ćeš takvi smo.
A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.Denchi je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:17slažem se, ali prilično često dobro ulazi u tekmu, tj. motivisano, požrtvovano, i sa velikom željom da ga zabije...prilično dobar primjer je onaj 0-3 derbi i njegov gol na Mersinu loptu....i tekme sa Slobodom,Radnikom, Veležom u kupu....gdje je par puta odlično napadao golmanov prostor i zabijao vrhom kopačke....to je iskustvo...damir_82 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:05
Ja se moram svrstati u one kojima nije baš očita ta razlika Tatara lijevo i desno.. Razlika mi je, kao i kod komplet ekpe, prošla i ova sezona.. (ne računam početak ove sezone gdje je vukao ekipu do povrede)
Tatar je uglavnom igrao desno u paru sa Hebibom, ulazio u sredinu i pravio prostor Hebibu iz drugog plana.. Benjo i brzina u istoj rečenici mogu samo ako se priča o brzini reakcije igrača.. Ako govorimo o brzini trčanja, Benjo neće probiti po strani..
Za Tatara je najbolja bila ona prva polusezona tad je i trčao i zabijao, i to mu je vrhunac mislim, inače vjerujem da bi bio odličan polušpic iza ili oko Ahmeta, bolji je finišer od svih napadača u 16ercu....imali su on i Hebib onih par akcija kad su istrčali par puta kontre i dodavali pred 16ercom ne sjećam se protiv koga na Koševu...tu je bio dobar baš...
Citaj izmedju redova : HM je otjeran bez razloga kuknjava
prije jeste stvarno i tu sam ga i prozivao za to....mogu se izvuć moji postovi...dobar je bio u većini tekmi lani, nije fudbalski maestro ali je trčao i trudio se i van svoje pozicije....tačno i druga strana medalje je srednji prst navijačima na tribini prije koreje i dovođenje Altiparmakovskog sa taldžijom....TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 10:25
A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, laznokrilo i 34 gosta.