FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 09:17

MortemHz je napisao/la:
09 feb 2020, 09:14

:shock: :rol:
vidi ovog provokatora mučkog
haj napiši šta ti nevalja :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 09 feb 2020, 09:21

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 09:01
Pantelija je napisao/la:
09 feb 2020, 08:59

Ja kad vidim Krste lijevo i tatar desno 7 dana napretka nemam
pa eto Milanović lijevo? jel ti lakše?
međutim Krste će igrat 100%
Vidjet cemo sta kaze Vinko gdje ce krste zavrsit :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 feb 2020, 09:27

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 09:17
MortemHz je napisao/la:
09 feb 2020, 09:14

:shock: :rol:
vidi ovog provokatora mučkog
haj napiši šta ti nevalja :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 09:29

robertkosar je napisao/la:
09 feb 2020, 09:21
Denchi je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
09 feb 2020, 08:59

Ja kad vidim Krste lijevo i tatar desno 7 dana napretka nemam
Naravno.
FK Sarajevo: Džafić, Pidro, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Đokanović, Milanović, Oremuš, Kurdić, Lazić, Gavrić.
Prva prilika je viđena u 12. minuti kada je Velkoski pokušao nakon solo prodora, ali je golman domaćeg tima sigurno intervesnisao.
Igrali su još: Dizdarević, Salčin, Šerbečić, Dupovac, Šabanović, Đokanovic, Oremuš, Velkoski, Mustedanagić, Handžić, Tatar.
Sarajevo je u drugom poluvremenu pružilo veoma kvalitetno partiju. Samo što je počeo drugi dio Velkoski povisuje na 2:0.
FK Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Tatar i Ahmetović.
:shh: :salut: :kafa:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 09 feb 2020, 09:31

Legenda i kapiten se ne sklanja tek tako. Najprije da ce Rahman ispasti iz ekipe, pa cak i Benjo.
Kovacevic
Sabanovic Serbecic Milicevic ?(Hodzic)
Oremus Susic
Jukic Zinedin Krle
Ahmet.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 09 feb 2020, 09:34

Kovacevic

Sabanovic Serbecic Lazic Milicevic(samo da ne gledam Hodzica)

Đokanovic Susic

Tatar Rahmanovic Mustedaanagic

Ahmetovic(steta sto nismo doveli napadaca uz Ahmeta)
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 feb 2020, 09:43

Saric je kondicioni trener k'o i Enver Lugusic npr.
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 09 feb 2020, 09:45

Kamuflazn je napisao/la:
09 feb 2020, 09:31
Legenda i kapiten se ne sklanja tek tako. Najprije da ce Rahman ispasti iz ekipe, pa cak i Benjo.
Kovacevic
Oremus Susic
Jukic Zinedin Krle
Ahmet.
S Krletom nam je zagarantovana 4 pozicija na tabeli.
Najprije da će on postati ex-kapiten.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 09 feb 2020, 09:47

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 09:29
Denchi je napisao/la:

Naravno.
FK Sarajevo: Džafić, Pidro, Rahmanović, Velkoski, Ahmetović, Đokanović, Milanović, Oremuš, Kurdić, Lazić, Gavrić.
Prva prilika je viđena u 12. minuti kada je Velkoski pokušao nakon solo prodora, ali je golman domaćeg tima sigurno intervesnisao.
Igrali su još: Dizdarević, Salčin, Šerbečić, Dupovac, Šabanović, Đokanovic, Oremuš, Velkoski, Mustedanagić, Handžić, Tatar.
Sarajevo je u drugom poluvremenu pružilo veoma kvalitetno partiju. Samo što je počeo drugi dio Velkoski povisuje na 2:0.
FK Sarajevo: Kovačević, Šerbečić, Dupovac, Hodžić, Salčin, Oremuš, Gavrić, Rahmanović, Velkoski, Tatar i Ahmetović.
:shh: :salut: :kafa:
Ti se razumiješ u fudbal ko Mara u krivi qratz. :kafa:

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 feb 2020, 09:49

Inshallah u sjevernoj grckoj

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 09:54

Kamuflazn je napisao/la:
Kovacevic
Oremus Susic
Jukic Zinedin Krle
Ahmet.
ima i ove :hmmmmm:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 09:57

GangEvil je napisao/la:
09 feb 2020, 09:47

Ti se razumiješ u fudbal ko Mara u krivi qratz. :kafa:
moguće. ja sam samo citirao i malo podvukao korištenje i akcije kapitena u 3 pripremne tekme. to nije moja procjena to su samo fakti, dakle zapis događaja...

ovo o Mari, naravno ovisi o kojoj Mari je riječ, i Sveta Mara je zatrudnila, tako da se morala razumit malo :urnebes: :rol:
prosječne Mare se razumiju dosta u tu problematiku, bar po mom iskustvu :kafa: :rol:

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 09 feb 2020, 10:05

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 09:54
Kamuflazn je napisao/la:
Kovacevic
Oremus Susic
Jukic Zinedin Krle
Ahmet.
ima i ove :hmmmmm:
Ma Krle je u fazonu kako uđe u tekmu.. A isto tako nemaš puno igrača u ligi koji mogu uhvatiti volej kao on protiv Veleža (kup) i Slobode prošle godine i riješiti utakmicu.. Naravno da mu nije zagarantovano mjesto, i nije igračina, ali nije baš ni levat kakvim se predstavlja..
Ja se moram svrstati u one kojima nije baš očita ta razlika Tatara lijevo i desno.. Razlika mi je, kao i kod komplet ekpe, prošla i ova sezona.. (ne računam početak ove sezone gdje je vukao ekipu do povrede)
Tatar je uglavnom igrao desno u paru sa Hebibom, ulazio u sredinu i pravio prostor Hebibu iz drugog plana.. Benjo i brzina u istoj rečenici mogu samo ako se priča o brzini reakcije igrača.. Ako govorimo o brzini trčanja, Benjo neće probiti po strani..

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 10:17

damir_82 je napisao/la:
09 feb 2020, 10:05

Ma Krle je u fazonu kako uđe u tekmu.. A isto tako nemaš puno igrača u ligi koji mogu uhvatiti volej kao on protiv Veleža (kup) i Slobode prošle godine i riješiti utakmicu.. Naravno da mu nije zagarantovano mjesto, i nije igračina, ali nije baš ni levat kakvim se predstavlja..
Ja se moram svrstati u one kojima nije baš očita ta razlika Tatara lijevo i desno.. Razlika mi je, kao i kod komplet ekpe, prošla i ova sezona.. (ne računam početak ove sezone gdje je vukao ekipu do povrede)
Tatar je uglavnom igrao desno u paru sa Hebibom, ulazio u sredinu i pravio prostor Hebibu iz drugog plana.. Benjo i brzina u istoj rečenici mogu samo ako se priča o brzini reakcije igrača.. Ako govorimo o brzini trčanja, Benjo neće probiti po strani..
slažem se, ali prilično često dobro ulazi u tekmu, tj. motivisano, požrtvovano, i sa velikom željom da ga zabije...prilično dobar primjer je onaj 0-3 derbi i njegov gol na Mersinu loptu....i tekme sa Slobodom,Radnikom, Veležom u kupu....gdje je par puta odlično napadao golmanov prostor i zabijao vrhom kopačke....to je iskustvo...

Za Tatara je najbolja bila ona prva polusezona tad je i trčao i zabijao, i to mu je vrhunac mislim, inače vjerujem da bi bio odličan polušpic iza ili oko Ahmeta, bolji je finišer od svih napadača u 16ercu....imali su on i Hebib onih par akcija kad su istrčali par puta kontre i dodavali pred 16ercom ne sjećam se protiv koga na Koševu...tu je bio dobar baš...

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 09 feb 2020, 10:22

I tog Oremuša stavljate u te postave, osim onog gola Seltiku mene taj lik nisačim nije oduševio. Za sad prosječan igrač kao i Milanović.
Bordo bijeli za život cijeli!!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 09 feb 2020, 10:24

Benjolos je napisao/la:
09 feb 2020, 10:22
I tog Oremuša stavljate u te postave, osim onog gola Seltiku mene taj lik nisačim nije oduševio. Za sad prosječan igrač kao i Milanović.
Kod nas često ima simpatije onaj ko malo doprinosi u odnosu na onoga koji je donio mnogo. Šta ćeš takvi smo.
ISTINA ZA VEDRANA!

TheIvicnjak
Kontakt:

Post Postao/la TheIvicnjak » 09 feb 2020, 10:25

Denchi je napisao/la:
09 feb 2020, 10:17
damir_82 je napisao/la:
09 feb 2020, 10:05

slažem se, ali prilično često dobro ulazi u tekmu, tj. motivisano, požrtvovano, i sa velikom željom da ga zabije...prilično dobar primjer je onaj 0-3 derbi i njegov gol na Mersinu loptu....i tekme sa Slobodom,Radnikom, Veležom u kupu....gdje je par puta odlično napadao golmanov prostor i zabijao vrhom kopačke....to je iskustvo...

Za Tatara je najbolja bila ona prva polusezona tad je i trčao i zabijao, i to mu je vrhunac mislim, inače vjerujem da bi bio odličan polušpic iza ili oko Ahmeta, bolji je finišer od svih napadača u 16ercu....imali su on i Hebib onih par akcija kad su istrčali par puta kontre i dodavali pred 16ercom ne sjećam se protiv koga na Koševu...tu je bio dobar baš...
A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.

RajaBa1983
Kontakt:

Post Postao/la RajaBa1983 » 09 feb 2020, 10:27

@Historicar izvini drug ti nisi ok jbt
pa staa ako ima Đokanovic 18 godina dijete znaci ako ima 18 godina plus iz naš akademije ne moze igrati gdje piše tu
daj ba ne seri vise
dokanovic je svoj talenat pokazu
vidi malo klubove sa balkan i europi
igraci sa 17-20 godina su ključni igraci
samo kod nas kazu dijete ne moze igrati
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A

fanatikk
Kontakt:

Post Postao/la fanatikk » 09 feb 2020, 10:28

Lecler je napisao/la:
09 feb 2020, 10:24
Benjolos je napisao/la:
09 feb 2020, 10:22
Kod nas često ima simpatije onaj ko malo doprinosi u odnosu na onoga koji je donio mnogo. Šta ćeš takvi smo.
Citaj izmedju redova : HM je otjeran bez razloga kuknjava
K'o te kara nek' ti pise pjesme.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 09 feb 2020, 10:30

TheIvicnjak je napisao/la:
09 feb 2020, 10:25

A najcesce ulazi sa velikom qurcoboljom i donosi prevagu na terenu, tj protivniku stvara igraca vise. A znao je preko taldzije i uhljebiti ahbabe u nas klub.
prije jeste stvarno i tu sam ga i prozivao za to....mogu se izvuć moji postovi...dobar je bio u većini tekmi lani, nije fudbalski maestro ali je trčao i trudio se i van svoje pozicije....tačno i druga strana medalje je srednji prst navijačima na tribini prije koreje i dovođenje Altiparmakovskog sa taldžijom....

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, laznokrilo i 34 gosta.