UFC

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Tko je prema vašem mišljenju GOAT:

Khabib
105
64%
Jon Jones
43
26%
GSP
13
8%
neko drugi (navest tko)
4
2%

Ukupno glasova: 165

Donnie Darko
Kontakt:

Re: UFC

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2020, 07:16

Joe Rogan i Jon Anik su ispali pichkice samo takve večeras. Mada od Joea očekivano. Cruz je koliko toliko bio objektiva. Joe se žali na sudije čitavu noć, a na kraju na koljenima spreman da ga popuši Jonesu iako su mu te iste sudije poklonile pobjedu.

Jones u borbi par puta fula laktom, Jon Anik "HE ATE IT JOE", i milion takvih primjera.

Ziggs

Post Postao/la Ziggs » 09 feb 2020, 07:18

Znaci svaki udarac sto je Reyes uputio je pravio stetu znatnu Jonesu, pa onda sto mu je odbranio svaki takedown, plus sto qurca Jones nije uradio na podu. Ovo je katastrofa, ukrali liku cistu pobjedu

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 09 feb 2020, 07:54

Kako Dana kaze ....zavrsi borbu i sudije ti ga mogu cuclat ...A koscura je ni sjena onog borca ...kako ce ga neko rasformirat ...bolje mu je da ne ide u tesku ..

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 09 feb 2020, 08:44

Da mi je sjest i popit kafu sa onim 49-46 sudijom.
Ne mislim da je bila bas pljacka ali problem je sto nekad da skines sampiona ga moras ubiti a nekad je dovoljno biti bara bara.
Sudije,bodovanje i pravila u UFC su lakrdija.
Volim Rogana al kvaliteta komntarisanja borbi mu je sve losija kako stari.

FCB1986
Kontakt:

Post Postao/la FCB1986 » 09 feb 2020, 09:29

U najboljem slucaju nerijeseno, pobijeda Jonsa pa nikako, tako da Reyes ostecen.
⚽FK Garaže⚽

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 09 feb 2020, 09:32

Sad pogledao Valentina-Chookagian...
Mislio sam da ce je ranije zavrsiti ali eto. Umjetnik od borca. :bow:

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 feb 2020, 10:42

Donnie Darko je napisao/la:
09 feb 2020, 07:16
Joe Rogan i Jon Anik su ispali pichkice samo takve večeras. Mada od Joea očekivano. Cruz je koliko toliko bio objektiva. Joe se žali na sudije čitavu noć, a na kraju na koljenima spreman da ga popuši Jonesu iako su mu te iste sudije poklonile pobjedu.

Jones u borbi par puta fula laktom, Jon Anik "HE ATE IT JOE", i milion takvih primjera.
Od prve 3 - 2 dajem sigurne Reyesu jedna je nedoumica..
Mada nije to bila dominacija Reyesa..

Zadnje dvije ga je Jones baš napadao svaku sekundu ovaj nije kombinacije napravio kako treba bukvalno Jones jeo udarce kao da ga dijete udara.
Ovaj bježao po oktagonu malo je reci.

Sve u svemu čista pobjeda Jonesa.

Edit: Evo baš vidim stranicu ranije 2 post da si napisao ovo što sam ja iznad. :thumbup:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2020, 10:54

90minut je napisao/la:
09 feb 2020, 10:42

Od prve 3 - 2 dajem sigurne Reyesu jedna je nedoumica..
Mada nije to bila dominacija Reyesa..

Zadnje dvije ga je Jones baš napadao svaku sekundu ovaj nije kombinacije napravio kako treba bukvalno Jones jeo udarce kao da ga dijete udara.
Ovaj bježao po oktagonu malo je reci.

Sve u svemu čista pobjeda Jonesa.

Edit: Evo baš vidim stranicu ranije 2 post da si napisao ovo što sam ja iznad. :thumbup:
Ma iznervirao sam se kad sam čuo 49-46, i znao sam odmah da će bit "and stiiiillll", iako niko sa zdravim razumom ne može dati 49 Jonesu u ovoj borbi.

U realnosti dvije su čiste za Reyesa, dvije za Jonesa, preostala je blizu, ali meni je Reyes uzeo i tu zbog više udaraca. Mnogo lakše bih svario da je bio split decision, ili sve 48-47, ali 49-46 je sramota. Bukvalno je Reyes morao otkinuti glavu Jonesu da ga pobijedi.

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 feb 2020, 10:59

Upravo tako svario bi mnogo lakše split koji je bio više nego očit i da je bio split mnogi bi se povukli i ne bi govorili da je krađa.

Ovako kad sudije kazu " ubjedljiva " pobjeda onda i ne mogu da krivim ljude na ovom i drugom forumu kad vrište krađa.

Uglavnom nije meni problem reci kako jeste, a one zadnje dvije šampionske runde su bile baš dominacija Jonesa ovaj nije ni pomislio stati i razmjenjivati baš mu nije ništa ostalo više da ponudi.

A ona odbrana od obaranja me toliko ostavila bez rijeci da nisam mogao vjerovati, ovaj Reyes ce da pojede narednih par protivnika ovo ce mu samo biti motivacija.

Možda je imao više udaraca u toj, al' zato significant strikes su na strani Jonesa bez problema.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 09 feb 2020, 11:07

Imao je više significant udaraca u svakoj od prve tri runde, zato mu i dajem prednost.

I mene je šokiralo koliko dobro je branio rušenja, i kako lako je ustajao poslije onih par što je prošlo. Mislim Jones je kao od šale rušio Cormiera, ono, svaka čast Reyesu. Bio sam skeptičan kada je govorio da ga je Oezdemir rušio lagano zato što nije očekivao i nije se spremao za to, mislim logično da će to reći, ali eto, bio je u pravu.

Nadam se da će biti šampion poslije Jonesa.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 feb 2020, 11:23

Dobijes borbu a nisi zadao ni jedan udarac koji je nanio stetu neprocijenjivo! Momak ga oduvao udarcem u prsa, 3-4 puta ga raznio uz zicu, nije znao gdje goni, svaki put odbranjeno rusenje sto je prednost onoga koji se odbrani ali "unanimous decision" :sick:

Zbog ovog mi je MMA kita od sporta!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

JaskoBasel32xx
Kontakt:

Post Postao/la JaskoBasel32xx » 09 feb 2020, 11:31

Haha jos prije 6 mjeseci sam rekao da samo reyes moze dobiti jonsa kakav rakic i walker ovaj bi obadvojicu zavrsio u prvoj rundi

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 09 feb 2020, 11:33

3-2 Reyes, nema Boga da ovo mogu opravdati.
embrace the chaos

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 feb 2020, 11:44

09 feb 2020, 11:07
Imao je više significant udaraca u svakoj od prve tri runde, zato mu i dajem prednost.

I mene je šokiralo koliko dobro je branio rušenja, i kako lako je ustajao poslije onih par što je prošlo. Mislim Jones je kao od šale rušio Cormiera, ono, svaka čast Reyesu. Bio sam skeptičan kada je govorio da ga je Oezdemir rušio lagano zato što nije očekivao i nije se spremao za to, mislim logično da će to reći, ali eto, bio je u pravu.

Ne sjecam se realnijeg forumaša od tebe da se slažemo svaku rijec i onda upadne neko poput husike i napiše da mu je zbog ovoga MMA kita od sporta.

Razumijem mržnju prema Jonesu, al' daj malo realnosti pusti se šuplje.

Svi koji gledaju bez emocija vide šta mu je uradio zadnje dvije i pol runde.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 09 feb 2020, 11:50

Reyes masina. Mozda je zvanicno izgubio mec, ali ovo nije poraz, makar ne u ocima navijaca. Ne mislim u smislu da je pokraden, nego se jednostavno toliko dobro pokazao da ovo ne mozes gledati kao poraz. Stvarno sam impresioniran.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 09 feb 2020, 11:51

Daj ti malo realnosti fanboyu :rol:

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 feb 2020, 11:53

90minut je napisao/la:
09 feb 2020, 11:44
09 feb 2020, 11:07

Ne sjecam se realnijeg forumaša od tebe da se slažemo svaku rijec i onda upadne neko poput husike i napiše da mu je zbog ovoga MMA kita od sporta.

Razumijem mržnju prema Jonesu, al' daj malo realnosti pusti se šuplje.

Svi koji gledaju bez emocija vide šta mu je uradio zadnje dvije i pol runde.
Rakic je popusio borbu samo zbog cvoruge ispod koljena a bio bolji!
Reyes ga je posalo na pod sto se boduje kao nokdaun i neka su bili izjednaceni 2,5- 2,5 sta je sa ovim nokdaunom?
Daj mi momenat u kojem "Krscanski Borac(kako sam sebe nazva) ugrozio Rejesa?
Ovaj njega udario 20 puta sakom a Jones njega 30 puta cvokom i cvoke se u ovom slucaju boduju vise...
Mojne mi sra.ti imam oci sve sam vidio!
Gdje su neuspijesna rusenja? Kako cemo to bodovati?
Daj ba...
Popisam se ja na ovo!
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 feb 2020, 12:01

Kakav ba nokdaun hahahah

Lik kad ga je prizbio uz ogradu ovaj se igrao Muhameda Alija, nit' u jednom momentu nije bio ugrožen u borbi.

Nije bitno što su neuspješna obaranja bila sve se to gleda na kraju gleda se i ofanziva koja je bila cini mi se 90+ na strani Jonesa u jednom momentu.

Dakle slazem se i ja da je to bilo 50-50, al' obaranja i ofanziva su presudili na kraju.

Pazi šta je napisao ovaj drugi da sam fanboy joj ovdje baš padobranaca ima.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 09 feb 2020, 12:05

Onaj let na pod nije nokdaun?
Ne nokaut nego nokdaun(prevod udarac koji salje protivnika na pod) Izvini je li to nije Krscanski borac letio na pod?
Oooooo buraz odmori malo!

90minut
Kontakt:

Post Postao/la 90minut » 09 feb 2020, 12:07

Husika je napisao/la:
09 feb 2020, 12:05
Onaj let na pod nije nokdaun?
Ne nokaut nego nokdaun(prevod udarac koji salje protivnika na pod) Izvini je li to nije Krscanski borac letio na pod?
Oooooo buraz odmori malo!
Naravno da nije pogledaj ponovo ravnoteža izgubljena digao se u roku pola sekunde.

Nije ni cudo da misliš da je pobjedio kad to boduješ bože sacuvaj.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.