Ja se nadam da hoće, bolje on nego Šabanović ili eksperiment sa Đokanovićem.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 09 feb 2020, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ko kaze da nema psovki sa linije više.
Sta kaze 'yebooote fudbal' hahahhaha
Sta kaze 'yebooote fudbal' hahahhaha
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Generalno ofanzivnog veznog 10-ku, ali danas vise od lijevo ne znam reci....BordoSarajevo je napisao/la: ↑09 feb 2020, 15:29Đani syeba Bekića sa ovim centaršutem
@Denci, sta igra Salčin?![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kralju sarkazam bio za MaiconaSanchez1987 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 15:45Ma nije ba,kazu neki ovdje neka je produzio sad ce to jeleskovic da sredibice to Maicon nas
![]()

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
E jbg sad cuj Hodzic bolji od Sabanovica..
Hodzic primio 10 lopti i svih 10 je dodao stoperu
Sad ce druga postava igrati?
Hodzic primio 10 lopti i svih 10 je dodao stoperu

Sad ce druga postava igrati?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- f0rest1946
- Kontakt:
Jesi poletio nakon 5 minuta solidnog izdanja da se nasladjujes. Nije vise Zvijezda 09, sad smo dosli do nivoa one iz Gradacca. Centarsut Salcina = Almir Bekic x2.feniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2020, 15:32A jesu nam losi ovi bekovi, Zvijezda nam se smije moj Vinko
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- feniksptica
- Kontakt:
Sreda nit smrdi nit mirise, igra se po strani, uz Zinedina i TSS mislim da ce postavka igre totalno mijenjat
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- RajaBa1983
- Kontakt:
Biti ce ovo super abd
prvih 45 minuta dobro
prvih 45 minuta dobro
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- robertkosar
- Kontakt:
Fata sa bistrika

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ja ne znam stvarno sta vi zelite ovdje komentarisati. Ovo je klasicna trening utakmica, da se odigra reda radi.
Ovdje nema ni sistema, ni taktike niti biloceg da bi se uzimalo ozbiljno.
Pravi pokazatelj svega ce biti prvenstvo, a ovdje traziti i izvlaciti nekakve strucne zamisli je smijesno.
Neka momci ovo odigraju bez povreda i to je to.
Ovdje nema ni sistema, ni taktike niti biloceg da bi se uzimalo ozbiljno.
Pravi pokazatelj svega ce biti prvenstvo, a ovdje traziti i izvlaciti nekakve strucne zamisli je smijesno.
Neka momci ovo odigraju bez povreda i to je to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Al mi stvarno nismo haman nikad imali beka da zna centrirati, bak se sjetim Bekica svaka na porodiliste.
Al ne poznajem tromijeg i sporijeg beka od Hodzića
Eksplozivnost nula, kad vidim kako se gega po ovoj aut liniji nemam napretka 3 dana. Hoćel ikad uzet ovu loptu pa se zaletit naprijed ko normalan bek jbt... čak je i mali Salčin imao onaj dobar prodor... vrati nazad, a kad dobije otvorenu stranu centaršut ne ide preko prve stative, a rijetko i do nje dodje
Krste nema šta trazit u početnih 11, godine su ga odavno stigle, nije više to to.
Ovo ostalo solidno, Tatar najbolji, Rahmanović nekoliko odličnih poteza, Ahmetović standardno, Oremuš i Miličević sasvim ok
Eksplozivnost nula, kad vidim kako se gega po ovoj aut liniji nemam napretka 3 dana. Hoćel ikad uzet ovu loptu pa se zaletit naprijed ko normalan bek jbt... čak je i mali Salčin imao onaj dobar prodor... vrati nazad, a kad dobije otvorenu stranu centaršut ne ide preko prve stative, a rijetko i do nje dodje

Krste nema šta trazit u početnih 11, godine su ga odavno stigle, nije više to to.
Ovo ostalo solidno, Tatar najbolji, Rahmanović nekoliko odličnih poteza, Ahmetović standardno, Oremuš i Miličević sasvim ok
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Nista specijalno, na razini utakmica iz prvog djela sezone. Mora bolje, ne vidim neku brzinu u igri sve sporo kao i do sad.
Ovdje nema 5% ljudi koji se razumiju u fudbal bar one osnove. Kaze hodzic los danas. Pa u sta ti gledas, svaki duel je dobio. Svaki. Kada je mrtva lopta dosao do svake prvi. A ne volim ga, ni malo.
Sto se tice Vraca ja stoper, pa kome treba da je vrati, ahmetovicu? Kao sto vidis, Vinko ne dozvoljava duge lopte u trazi se brzi protok site uz to da ide na beka, ako beka zatvoreni de na stopera koji daje veznom. Ako bek je slobodan idde veznom ili uz Liniju.
Odlican presing, jako puno trke i okretnosti, nema mrtvi la. Rahmanovic ponajbolji, oremus prekucao sredinu, stalno slobodan. Tatar isto tako par odlicnih poteza. Jedino mi je ahmo usporio
Ovakav tempo ecmo rijetko kad imati toliku da gledamo. Malo đani odlivne prodore ima, bas jednostavno prođe igraca bez problema. Stoper sasvim ok, ovi bez ozbiljnog pokusaja
Ovo je pripremna i vidi se da se radi na presing, posjedu i da se forsira brz protok lopte. Sva tri segmenta su zadovoljila a ovo nije ni blizu prve ekipe.
Sto se tice Vraca ja stoper, pa kome treba da je vrati, ahmetovicu? Kao sto vidis, Vinko ne dozvoljava duge lopte u trazi se brzi protok site uz to da ide na beka, ako beka zatvoreni de na stopera koji daje veznom. Ako bek je slobodan idde veznom ili uz Liniju.
Odlican presing, jako puno trke i okretnosti, nema mrtvi la. Rahmanovic ponajbolji, oremus prekucao sredinu, stalno slobodan. Tatar isto tako par odlicnih poteza. Jedino mi je ahmo usporio
Ovakav tempo ecmo rijetko kad imati toliku da gledamo. Malo đani odlivne prodore ima, bas jednostavno prođe igraca bez problema. Stoper sasvim ok, ovi bez ozbiljnog pokusaja
Ovo je pripremna i vidi se da se radi na presing, posjedu i da se forsira brz protok lopte. Sva tri segmenta su zadovoljila a ovo nije ni blizu prve ekipe.
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 09 feb 2020, 15:58, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AlfredNobel
- Kontakt:
Fino ovo izgleda. Najviše mi se sviđa fluidnost i kombinatorika, lijepo to ide. Vidi se napredak u odbrani, ali za to se ne brinem, Vinko je tu majstor vazda bio.
Miličević dobar ovo dosad što je odigrao, Oremuš dosta dobro, Šerbečić armirani beton, Rahman već ide na qurac s ovim svojim bezobrazlukom i glupiranjem. Tatar k'o i solidan, ali ubi ga to što je mršav, izgleda mlako i tromo.
Za ovog mrtvog Hodžića je onaj Šabanović Maicon. E sad zamislite koliki je to fudbalski mentol i ublehaš kad je glupi Šabanović naspram njega bekovski bog. Ovo što igra Dušan je kriminal, odvratan mi je samom pojavom, malo je reći.
Ali, svakako mislim da će Vinko tu stavljati Šabana, ovo su svakako pripreme i normalno da će svi dobiti šansu.
Miličević dobar ovo dosad što je odigrao, Oremuš dosta dobro, Šerbečić armirani beton, Rahman već ide na qurac s ovim svojim bezobrazlukom i glupiranjem. Tatar k'o i solidan, ali ubi ga to što je mršav, izgleda mlako i tromo.
Za ovog mrtvog Hodžića je onaj Šabanović Maicon. E sad zamislite koliki je to fudbalski mentol i ublehaš kad je glupi Šabanović naspram njega bekovski bog. Ovo što igra Dušan je kriminal, odvratan mi je samom pojavom, malo je reći.
Ali, svakako mislim da će Vinko tu stavljati Šabana, ovo su svakako pripreme i normalno da će svi dobiti šansu.
Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 09 feb 2020, 16:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Dave, Google Adsense [Bot], Lecler, MaroonBjelave, PapakIzSa, ristagrad, USB, zagorski i 131 gost.