Amer Gojak
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Amer Gojak
nece proci kao hodzic ali mora ici sto prije
To niger nema veze s rasizmom vec iskljucivo s ukazivanjem na lika koji je promasio zicer jer mu ne znam ime.
Dalje, ne mozes porediti domaci teren i gostujući kao ni momentum bespomocnog Torina u gostima i Rosenborga na domacem terenu koji je napravio ogroman pritisak i gdje su nakon Gojaka svi odahnuli...od komentatora preko navijaca do medija...svi su taj pogodak nazvali pogotkom od 20 milijuna (ili koliko vec)...
Nije poenta samo u tome o cemu ti govoriš, nego i o stanju na terenu u datom trenutku...
On je svojim golom zavrsio pricu tu vece i to je cinjenica.
Ali eto ti gledaj na to kako hoces...
A sto se tice Gojaka...ja sam i ranije govorio da ne znam sta ocekivati od njega...ima dosta toga: snaga, dribling, trka, hrabrost u duel igri...a kao glavni nedostatak kod njega koji sam ja primjetio jeste nedostatak fudbalske inteligencije ma kako to zvucalo...mora vise glavu koristiti kada je na terenu...recimo spomenuti Sunjic jako dobro prati stanje na terenu...
Dalje, ne mozes porediti domaci teren i gostujući kao ni momentum bespomocnog Torina u gostima i Rosenborga na domacem terenu koji je napravio ogroman pritisak i gdje su nakon Gojaka svi odahnuli...od komentatora preko navijaca do medija...svi su taj pogodak nazvali pogotkom od 20 milijuna (ili koliko vec)...
Nije poenta samo u tome o cemu ti govoriš, nego i o stanju na terenu u datom trenutku...
On je svojim golom zavrsio pricu tu vece i to je cinjenica.
Ali eto ti gledaj na to kako hoces...
A sto se tice Gojaka...ja sam i ranije govorio da ne znam sta ocekivati od njega...ima dosta toga: snaga, dribling, trka, hrabrost u duel igri...a kao glavni nedostatak kod njega koji sam ja primjetio jeste nedostatak fudbalske inteligencije ma kako to zvucalo...mora vise glavu koristiti kada je na terenu...recimo spomenuti Sunjic jako dobro prati stanje na terenu...
To govoriš sad jer igra u Mađarskoj.
Dok je bio u Dinamu nije bio ništa gori od Gojaka trenutno.
Hodžić je u tim godinama bio prvi strijelac Dinama.
Na osnovu čega možeš reci da je Gojak duplo bolji igrač? Jer zna tokom utakmice nekad uraditi Cruyff-turn?
A najlošiju muziku, po njegovom mišljenju, sluša Gojak.
"Ma ja nikako ne volim tu njegovu muziku. Lično, ne slušam Bubu Corellija i Jalu brata, ma to zapravo ni ne razumijem. Više sam za nešto domaće",
Ne bi mi zaigro nikad u reprezentaciji
"Ma ja nikako ne volim tu njegovu muziku. Lično, ne slušam Bubu Corellija i Jalu brata, ma to zapravo ni ne razumijem. Više sam za nešto domaće",
Ne bi mi zaigro nikad u reprezentaciji

Ko to rece o gojaku?

Doduse te bube i zube svakako samo budale slusaju.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Ocito je mahalac kao i svaki drugi nas nogometas. Mozes ti u velegrad, al selendra iz tebe i da platis, nece ...
Koga bolan briga sta neko slusa, ako se vidi u tom nekom fazonu neka slusa. Ko da Mamic, Kovacic i Lovren imaju neki smek za muziku.
Boli me za Mamica, Kovacica, Lovrena, a i za Gojaka, nego lijepo se ponekad podsjetit kakvi su to mentalni sklopovi.
Posto nisam selektor, ne mogu mu osporit poziv radi Jale, a bi rado. Jos bi ga novcano kaznio i oduzeo sve sprave za slusanje muzike, na jedno godinu-godinu i po.
I zbog toga bi kao postao kvalitetniji igrac?DrFilgud je napisao/la: ↑30 jan 2020, 13:06Boli me za Mamica, Kovacica, Lovrena, a i za Gojaka, nego lijepo se ponekad podsjetit kakvi su to mentalni sklopovi.
Posto nisam selektor, ne mogu mu osporit poziv radi Jale, a bi rado. Jos bi ga novcano kaznio i oduzeo sve sprave za slusanje muzike, na jedno godinu-godinu i po.
Ako bi jos ga osudio na uslovnu zatvorsku kaznu, mozda bi postao bolji igrac
Gojak treba biti pametan, sada će dobiti ogroman prostor i odgovornost odlaskom Olma i Ademija, faktički će preko noći postati Dinamov najiskusniji veznjak. Nema neki pritisak (u rezultatskom smislu), biće standardan, titulu su već osvojili, u Kupu su također u završnici. Njegovo je da odigra maksimalno pametno do kraja ove sezone, da iskoristi priliku što će biti standardan u većini mečeva do kraja sezone + još bonus ako sa reprezentacijom izbori plasman na Euro, pa onda odigra i neku utakmicu na Euru.
Uz sve to, mislim da na ljeto neće nedostajati dobrih ponuda za odlazak iz Dinama.
Uz sve to, mislim da na ljeto neće nedostajati dobrih ponuda za odlazak iz Dinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
gdje je ademi?
Evo upravo sad guglam, propao mu je transfer u Emirate (čitao sam prije 5-6 dana da je faktički već potpisao za taj neki klub). Ma dobro, nisu ista pozicija, nije to neki problem Gojaku, čak ima i pozitivnih stvari tipa da neće sva odgovornost veznog reda biti na njemu, jer ipak je Ademi dugogodišnji igrač i kapiten Dinama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
mamic vjerovatno racuna da ako se BiH plasira na euro da ce gojaku skociti cijena...posebno jer ce vjerovatno igrat prvu postavu tamo
kod gojaka je najsumnjivija fudbalska inteligencija i pregled terena....zato nema velikih ponuda....kad te cesto "ponese lopta" kao sto se njemu desava, onda je to znak upitne inteligencije...nije besic, ali nije ni puno pribraniji...ne znam koliko to treneri mogu ispraviti...bolju soluciju ili vidis ili ne vidis
kod gojaka je najsumnjivija fudbalska inteligencija i pregled terena....zato nema velikih ponuda....kad te cesto "ponese lopta" kao sto se njemu desava, onda je to znak upitne inteligencije...nije besic, ali nije ni puno pribraniji...ne znam koliko to treneri mogu ispraviti...bolju soluciju ili vidis ili ne vidis
Levati se sikiraju za Gojka 

Taman sam krenuo napisati, kad vidim tvoj post

Dilaver i Izet na klupi.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ma i ja tek upalio tv kad vidim

Blijedi su nešto, valjda ovaj crveni pogura malo
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
E moj Izete u j.ebenom Dinamu na klupi kada ekipa ima neki 10-15 poena prednost. To je to moderno krilo 

Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 09 feb 2020, 19:03, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.