FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

UPS
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la UPS » 24 nov 2010, 16:47

cikac je napisao/la:
ekii je napisao/la:Zar ima ljudi koji su protiv ulaska u klub Nijaza Hastora po meni su to ludi ljudi,ili rade da se klub finansiski totalno ugasi ko Olimpija Slovenija. Pa taj je covjek proglasen za jednog od najuspjesnijih menagera godine u svijetu.Grupacija Prevent ima radnika od Bosne do Slovenije,a o bogastu tog covjeka ne treba trositi rijeci,samo treba znati da ima svoj avion i to je dosta.Na zalost ili radost njegovih protivnika od dolaska ovog covjeka u klub nema nista,osim sto je pitar ovakva ka organizacija tjera od Sarajeva! :idea:
ja sam protiv jer vidim šta se dešava sa KK Bosna ASA. klub je pred gašenjem, nakon Hastorovog partnera Imamovića, Hastorov visokorangirani uposlenik je već dao ostavku na mjesto predsjednika, a sada sam na forumu pročitao da je dao ostavku i vd. predsjednika. to se sve dešava od avgusta ove godine do danas.

Ko je bio u skenderiji, na derbi susretu protiv Kaknja, znaće o čemu govorim. Ima li neko da bi želio da FK Sarajevo slijedi sudbinu KK Bosna?
Vidis, bas o tome i ja govorim. i ja sam protiv ulaganja u vas golubarnik :roll:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 24 nov 2010, 18:59

vfcmostar je napisao/la:Nalazost, nikakvog pijateljstva od strane Zelje i Sarajeva prema Velezu nema. Velezu je utakmica u subotu bila idealna prilika da se priblizi i sacuva neke sanse za opstanak uz obaveznu reorganizaciju kompletne uprave u pauzi. Medjutim, Sarajevo je Velezu uzelo sva 3 boda kuci i dovelo Velez u puno tezu situaciju za opstanak. Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije. To je isto mogao Siroki uraditi Zrinjskom pa da ih dovede u istu situaciju ali nije. Odigrali su utakmicu pod BB i pustili da Zrinjski pobijedi 4:3 na kraju, to i vrapci na grani znaju. E to je bratska saradnja klubova i prijateljstvo. To se zove bratsko pomaganje kada i tebi trebaju bodovi ali ne i po cijenu da potpuno potopis svoj prijateljski klub. Celik se pokazao Velezu prijatelj vec nekoliko puta koji su bili presudni kao i Velez Celiku i to je nas prijateljski klub, pravi gospodski. Da apsurd sa Sarajevom bude veci, pusta se Drina za pare da odigra nerijeseno na Kosevu ali onda se iduce kolo potapa Velez kome su bodovi trebali kao hljeb gladnom. Zato nemojte molim vas govoriti o nekom prijateljstvu izmedju Veleza i Sarajeva kada ste nas uvijek ama bas uvijek potopili kada ste go dimali priliku za tako nesto. Velez je u organizacijskom haosu, prijeti mu totalno gasenje ali postoji barem neka nada da ce se mozda na polusezoni ako Bog da nesto reorganizovati i pokusati krenuti naprijed. E pa nasi "sportski prijatelji" iz Sarajeva niste nam to morali otezati, a jeste uveliko s vasom pobjedom u Vrapcicima u subotu i nerijesenim sa Drinom na Kosevu. Ovo isto vrijedi i za Zelju koji nas redovno opljacka pomocu sudija. O ovome vise ne vrijedi ni pisati. Velez se politicki nastoji unistiti, a vi im fantasticno u tome pomazete. Eto toliko dragi nasi sarajevski "sportski prijatelji". Aferim i sretno u vasem pohodu na titule!
Jadnijeg posta odavno nisam procitao na ovom forumu :!: :!: :shock: u to ubrajem postove od napacenih hrenovki, ipak je ovaj post prevazisao i njihove komplekse :o
Treba da vas Hrenovke (koje su, usput receno, u totalnom rasulu) pustaju i to na vasem terenu samo da bi vi imali vece sanse za opstanak :o e tuge i zalosti :( :(

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 24 nov 2010, 19:29

Mandrak je napisao/la:
vfcmostar je napisao/la:Nalazost, nikakvog pijateljstva od strane Zelje i Sarajeva prema Velezu nema. Velezu je utakmica u subotu bila idealna prilika da se priblizi i sacuva neke sanse za opstanak uz obaveznu reorganizaciju kompletne uprave u pauzi. Medjutim, Sarajevo je Velezu uzelo sva 3 boda kuci i dovelo Velez u puno tezu situaciju za opstanak. Ne kazem da je Sarajevo krivo sto se Velez ikako nasao u takvoj situaciji ali kada se vec nasao mogli su Velezu pomoci. Nisu ni tada niti ikada prije. To je isto mogao Siroki uraditi Zrinjskom pa da ih dovede u istu situaciju ali nije. Odigrali su utakmicu pod BB i pustili da Zrinjski pobijedi 4:3 na kraju, to i vrapci na grani znaju. E to je bratska saradnja klubova i prijateljstvo. To se zove bratsko pomaganje kada i tebi trebaju bodovi ali ne i po cijenu da potpuno potopis svoj prijateljski klub. Celik se pokazao Velezu prijatelj vec nekoliko puta koji su bili presudni kao i Velez Celiku i to je nas prijateljski klub, pravi gospodski. Da apsurd sa Sarajevom bude veci, pusta se Drina za pare da odigra nerijeseno na Kosevu ali onda se iduce kolo potapa Velez kome su bodovi trebali kao hljeb gladnom. Zato nemojte molim vas govoriti o nekom prijateljstvu izmedju Veleza i Sarajeva kada ste nas uvijek ama bas uvijek potopili kada ste go dimali priliku za tako nesto. Velez je u organizacijskom haosu, prijeti mu totalno gasenje ali postoji barem neka nada da ce se mozda na polusezoni ako Bog da nesto reorganizovati i pokusati krenuti naprijed. E pa nasi "sportski prijatelji" iz Sarajeva niste nam to morali otezati, a jeste uveliko s vasom pobjedom u Vrapcicima u subotu i nerijesenim sa Drinom na Kosevu. Ovo isto vrijedi i za Zelju koji nas redovno opljacka pomocu sudija. O ovome vise ne vrijedi ni pisati. Velez se politicki nastoji unistiti, a vi im fantasticno u tome pomazete. Eto toliko dragi nasi sarajevski "sportski prijatelji". Aferim i sretno u vasem pohodu na titule!
Jadnijeg posta odavno nisam procitao na ovom forumu :!: :!: :shock: u to ubrajem postove od napacenih hrenovki, ipak je ovaj post prevazisao i njihove komplekse :o
Treba da vas Hrenovke (koje su, usput receno, u totalnom rasulu) pustaju i to na vasem terenu samo da bi vi imali vece sanse za opstanak :o e tuge i zalosti :( :(
Zamolio bi ovog manijaka popularnog naziva smecari da se vrate na svoj krmetnjak i svoju temu hvala!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 25 nov 2010, 00:24

Dusu dajem da ovaj mandrak nema vise od 10 godina.Djecace popusti malo temu Fk Sarajevo,nek ljudi malo normalno pisu o svom klubu idi gledaj neki crtic ili uci mozda imas neki bitan kontrolni rad sutra u skoli,uciteljica ti nece oprostiti,ako ne naucis..
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 25 nov 2010, 02:05

kupus army je napisao/la:Dusu dajem da ovaj mandrak nema vise od 10 godina.Djecace popusti malo temu Fk Sarajevo,nek ljudi malo normalno pisu o svom klubu idi gledaj neki crtic ili uci mozda imas neki bitan kontrolni rad sutra u skoli,uciteljica ti nece oprostiti,ako ne naucis..
Sutra se ne ide u skolu. Dan Drzavnosti, to ti jedan od najvecih praznika u Bosni i Hercegovini, pitaj uciteljicu da ti pojasni nesto...
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 25 nov 2010, 09:38

EdinTM87 je napisao/la:
kupus army je napisao/la:Dusu dajem da ovaj mandrak nema vise od 10 godina.Djecace popusti malo temu Fk Sarajevo,nek ljudi malo normalno pisu o svom klubu idi gledaj neki crtic ili uci mozda imas neki bitan kontrolni rad sutra u skoli,uciteljica ti nece oprostiti,ako ne naucis..
Sutra se ne ide u skolu. Dan Drzavnosti, to ti jedan od najvecih praznika u Bosni i Hercegovini, pitaj uciteljicu da ti pojasni nesto...
Jel to tebi tvoja uciteljica rekla, pa se sada foliras :) :) :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 25 nov 2010, 10:59

Sretan dan drzavnosti svoj bordo braci i sestrama.

E sada,sto se tice ove neke price o Velezu i podnosu prema njima,ja cu samo reci ni jedna navijacka skupina se ne moze setati oko stadiona Kosevo,po centu grada Sarajeva (sem ako ih drugovi sa Grbavice ne napadnu :D ) sa obiljezjima grupe i kluba sem RA. Nijedna grupa sem HZ i TM nikada nece imati svoje grafite po Sarajevu,a do nedavno su u sred Titove ulice i po drugim mjestima (mozda jos i stoje?) bilo ispisano RA Mostar,a da isti nisu prekrizeni niti bilo sta drugo. opste je poznato prijetaljstvo pojedinih podgrupa iz Hz i RA itd. i sl.

Tu je situacija ajko jasna i definisana.

A to sto je normalno da Sarajevo kao klub pokusava pobjediti Velez kao klub,ja tu ne vidim nista problematicno??

Druga je stavr da recimo,hipoteticki,Sarejavu ne trebaju bodovi za bilo sto a da Velezu trebaju za opstanak a nadam se nekada i za neki buduci izlazak u Evropu e tu bi se vec dalo pricati oko bodova.

Sto se tice nase teamtike,Hastor? Sto da ne,ali pod uslovima da otjeramo ove idiote i da i on kada bude dolazio na celo kluba (ako) bude svjestan da je tu dok radi transparentno i u interesu kluba

U ostalom ime Hastora je jos uvijek jako jako ne zvanicno.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 nov 2010, 13:55

Pitanje za red army-jevce koji misle ko ovaj gore..
Bil vi propustili da izadjete u evropu radi FCS ???
Upravo smo MI uradili to zbog vas i vaseg stadiona....znaci , ovo sto ovaj napisa je u granicama ludila !!!
Bice svasta na skupstini (sredinom decembra) vecinom pozitivnog !!!!!

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 25 nov 2010, 14:01

cikac je napisao/la:
ekii je napisao/la:Zar ima ljudi koji su protiv ulaska u klub Nijaza Hastora po meni su to ludi ljudi,ili rade da se klub finansiski totalno ugasi ko Olimpija Slovenija. Pa taj je covjek proglasen za jednog od najuspjesnijih menagera godine u svijetu.Grupacija Prevent ima radnika od Bosne do Slovenije,a o bogastu tog covjeka ne treba trositi rijeci,samo treba znati da ima svoj avion i to je dosta.Na zalost ili radost njegovih protivnika od dolaska ovog covjeka u klub nema nista,osim sto je pitar ovakva ka organizacija tjera od Sarajeva! :idea:
ja sam protiv jer vidim šta se dešava sa KK Bosna ASA. klub je pred gašenjem, nakon Hastorovog partnera Imamovića, Hastorov visokorangirani uposlenik je već dao ostavku na mjesto predsjednika, a sada sam na forumu pročitao da je dao ostavku i vd. predsjednika. to se sve dešava od avgusta ove godine do danas.

Ko je bio u skenderiji, na derbi susretu protiv Kaknja, znaće o čemu govorim. Ima li neko da bi želio da FK Sarajevo slijedi sudbinu KK Bosna?
znas li sto je KK bosna ovdje ..gdje je ??
Samo zbog ugovora igraca iz generacije T. Tomovica, D. Parezanina , L. Williamsa i jos njih 10-tak totalno nepoznatih. Samo je god ugovor L. Williamsa bio 200 000 dolara pa mu je mjesecna plata bila...(izracunaj, mrsko mi)
A da ne nabrajam ostale igrace koji su prodefilovali kroz Bosnu.
To ti se ne moze desiti u FCS jer taj koji dodje za predsjednika mora izmiriti dugove barem prema igracima pa tek onda kontati sta i kako sa pojacanjima , kreditima i drugim dugovima !!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 25 nov 2010, 14:52

sinoc nas dobri i posteni jahovic tusi redbull votke jednu za drugom Bgm svaka mu cast kako se znalazi jer nema struje .mame mu se sjetim .aaa inace u jezu je redovan kao i sinoc i obavezno ganja maloljetnicee trebo to u bubrege samoo.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 25 nov 2010, 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 25 nov 2010, 14:53

Navijaci Zeljeznicara nasladjuju se kako nasi igraci gladuju , nemaju za struje itd.

PA STO NAS NISTE POBIJEDILI ! ? CAK STE IMALI IGRACA VISE ! DA STVAR BUDE GORA PO NAS BILO JE 8v9 !!! ???

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2010, 14:58

sta je sa sarajevom,je li istina da odlaze kojasevic,arsenijevic,scepanovic,dzakmic,hamzagic jesu im isplatili dugove
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 25 nov 2010, 15:00

Ma nije komsinicama lahko kod njih je sve med i mlijeko a u f.k Sarajevu igraci nemaju za kifle a isto bodova, pa sad mozes misliti kakav su klub! :lol:Da su mali bili i ostali pogledaj samo tabelu da nisu pobjedili niti jednu ekipu koja je iole kvalitetnija;Borac,Sarajevo,Siroki a kao nadaju se tituli!

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 25 nov 2010, 15:02

HZ_ilidzaa je napisao/la:Navijaci Zeljeznicara nasladjuju se kako nasi igraci gladuju , nemaju za struje itd.

PA STO NAS NISTE POBIJEDILI ! ? CAK STE IMALI IGRACA VISE ! DA STVAR BUDE GORA PO NAS BILO JE 8v9 !!! ???
Nisam znao da je tako alarmantna situacija u Videotonu. 8-)
ali nema para,sve se rastalilo....

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2010, 15:03

ekii je napisao/la:Ma nije komsinicama lahko kod njih je sve med i mlijeko a u f.k Sarajevu igraci nemaju za kifle a isto bodova, pa sad mozes misliti kakav su klub! :lol:Da su mali bili i ostali pogledaj samo da nisu pobjedili niti jednu ekipu koja je iole kvalitetnija;Borac,Sarajevo,Siroki a kao nadaju se tituli!
sarajevo je u borbi za prvaka,dobru ekipu imaju,samo da se sacuva uz proljece uz dva tri pojacanje mogu biti prvaci,ako se ne raspadnu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 25 nov 2010, 15:11

Rosas7 je napisao/la:
ekii je napisao/la:Ma nije komsinicama lahko kod njih je sve med i mlijeko a u f.k Sarajevu igraci nemaju za kifle a isto bodova, pa sad mozes misliti kakav su klub! :lol:Da su mali bili i ostali pogledaj samo da nisu pobjedili niti jednu ekipu koja je iole kvalitetnija;Borac,Sarajevo,Siroki a kao nadaju se tituli!
sarajevo je u borbi za prvaka,dobru ekipu imaju,samo da se sacuva uz proljece uz dva tri pojacanje mogu biti prvaci,ako se ne raspadnu

Pa akoboda uz novu upravu i dobre sponzore Sarajevo ce se na proljece boriti za titulu,a sto se tice finansija nista nije gore ni bolje nego u drugim klubovima u BiH :oops: ,a primjer su i komsinice da im ni jedan igrac koji vrijedi ne zeli da produzi ugovor :?: ,ali dobro to su njihovi problemi i ne treba se u to petjati, kao sto oni to rade pa ne znas u nekim momentima na cijoj si temi! :oops:

alipasha
Kontakt:

Post Postao/la alipasha » 25 nov 2010, 16:23

SARAJEVO SE GASI

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 nov 2010, 16:27

alipasha je napisao/la:SARAJEVO SE GASI
Sto me tjeras da budem vulgaran :lol: sine tebi se mozak ugasio ;)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 16:52

Za kada je zakazana skupština, jel 15.12. ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 25 nov 2010, 16:56

sarajevo je u problemima kao i celik ali ja mislim da ce izaaci jace nego sto je bilo iz problema
samo celik ale samo celik ale

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos i 42 gosta.