Ovaj delegat je meščini i juče bio komentator na Leverkusen - Dortmund, syebe ti ugođaj drastično.Bundesliga je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:52
Uvijek lupetaju, sramota da ovakvi komentarisu fudbal.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Jeste bio, falio mu ovaj drugi juce.Derdiyok je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:53Ovaj delegat je meščini i juče bio komentator na Leverkusen - Dortmund, syebe ti ugođaj drastično.Bundesliga je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:52
Uvijek lupetaju, sramota da ovakvi komentarisu fudbal.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Steta zbog neiskorištenih prilika a bilo ih je nekoliko i to poprilicno dobrih.
Kao da u zavrsnici koncentracija nije na najboljem nivou.
Boateng, da ne ureknem, igra mec sezone.
S druge strane, RBL pokusava preko kontra napada ali nisu imali uspjeha jer preko Pavarda i Daviesa strasno dobro branimo kontre.

S druge strane, RBL pokusava preko kontra napada ali nisu imali uspjeha jer preko Pavarda i Daviesa strasno dobro branimo kontre.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Propustio sam ovaj sprint Daviesa u četvrtoj minuti, kakva eksplozivnost
https://twitter.com/FOXSoccer/status/12 ... 06371?s=20

https://twitter.com/FOXSoccer/status/12 ... 06371?s=20
Urekao si ga, kako ukopa Neuera maloprije, sreca Alaba spasi.Omerbavarac je napisao/la: ↑09 feb 2020, 18:54Steta zbog neiskorištenih prilika a bilo ih je nekoliko i to poprilicno dobrih.
Dosta dobra utakmica na obe strane, fali samo gol.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pavard. 
Ne znam sta se desava sa nasim odbrambenim igracima godinama?
Uvijek pod pritiskom prave neka sr.anja.

Ne znam sta se desava sa nasim odbrambenim igracima godinama?
Uvijek pod pritiskom prave neka sr.anja.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Puno griješimo, doduše manje u odnosu na Kovačevu odbranu, a ono što nas spašava je to što imamo najbržu odbranu u Evropi trenutno
Goretzka igrao ili ne isto je, ovo sto on radi mogu i ja
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Omerbavarac
- Kontakt:
Vile nas nosaju.
Preslikano drugo poluvrijeme kao protiv Hoffe.
Preslikano drugo poluvrijeme kao protiv Hoffe.
Opet ista stvar. Hoćemo li ikad odigrati tekmu 90 minuta na nivou? I to hajde da su male oscilacije, nego ogroman pad uvijek.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ovo me podsjeća na crnu rupu u igri košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine u drugom poluvremenu, ali očekujem frljoku u golu Leipziga do kraja.
Upamecano osim onoga kada ga je Davies pretrčao sve stiže kao jedini prirodni štoper ekipe.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Strasan mec igra lik, ko da pet nogu ima. Sve stigne.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Stali su, grc i strah su ih pojeli.
Daj Zirkzea.
Daj Zirkzea.
Zicer za dovesti.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- Omerbavarac
- Kontakt:
Hajde Ribery. 

Izlaskom Boatenga odbrana nam je dobila 30% na sigurnosti
-
- Kontakt:
Lose smo ovo odigrali, jedino dobro je sto napokon nismo primili gol.
I am not yet born; O hear me.
Drugo poluvrijeme uzasno, prvo je bilo dobro al se trebalo zabiti nesto, previse spetljani u zavrsnici. Muller, Goretzka i Coutinho ono malo sto je igrao bas lose, Thiago i Davies najbolji. Lewa previse usamljen u napadu, uvijek mu dvojica na ledjima jos mu Upamecano skinuo cist gol.
Tvrda utakmica sve u svemu, precesto se desava ovaj pad u drugom poluvremenu.
Tvrda utakmica sve u svemu, precesto se desava ovaj pad u drugom poluvremenu.
-
- Kontakt:
Ovo je lose sve u svemu. U sustini, opet jaci protivnik, i opet se ostaje bez punog plijena. Desna strana ne moze onako, sve neki centarsutevi napamet, nit je Pavard bek, a jos manje Muller krilo.. Goretzka, ne znam tacno ni sta on igra ni koja je njegova pozicija, nit pravi prevagu nazad nit naprijed.. Coutinho je pogubljen u vremenu i prostoru, sve cekam bljesnut ce, a ono..
Davies otkrice sezone svakako, vremenom se nadamo da ce biti samo bolji, a ako se to ispostavi, napravili su strasan posao. Raduje povratak povrijedzenih, treba nam kako Hernandez tako i Coman..
Davies otkrice sezone svakako, vremenom se nadamo da ce biti samo bolji, a ako se to ispostavi, napravili su strasan posao. Raduje povratak povrijedzenih, treba nam kako Hernandez tako i Coman..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.