Možda u kunama...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:09Dosla ponuda od 200 000 €
![]()
Yebiga
Sta da radimo
Ide nas ta prodaja ludilo

Možda u kunama...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:09Dosla ponuda od 200 000 €
![]()
Yebiga
Sta da radimo
700 000* grijesissvrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:09Dosla ponuda od 200 000 €
![]()
Yebiga
Sta da radimo
Mislim da se nismo razumjeliVanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:12Pa dobro tu si u pravu...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:07Eto nek ste vi kupili
Hadzo ti si Musiji komsija pa vidi na procenat a ako ne moze onda samo u Zelju Fanimo da ne ode
![]()
![]()
I jos Izet presjedio na klupi na Maksimiru
Pitajte mu Lejlu more li na procenat
Ili preko komsije u Zagrebu mu pokusajte
![]()
![]()
Yebi ga mi pokusavamo kupiti igraca iz Dinama, a ne ukrasti igraca iz Čelika...
Čelik je klub koji zaslužuje postovanje i krasti mu igrace u ovoj situaciji je zaista nisko...Necu da upotrijebim neku ružniju riječ...
Onda bar sutite, kradite, dugujte, varajte, ali ne pricajte drugim koliko ste "velik" klub...![]()
E cuj hoce s vama da trguje...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:21Mislim da se nismo razumjeliVanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:12Pa dobro tu si u pravu...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:07
Eto nek ste vi kupili
Hadzo ti si Musiji komsija pa vidi na procenat a ako ne moze onda samo u Zelju Fanimo da ne ode
![]()
![]()
I jos Izet presjedio na klupi na Maksimiru
Pitajte mu Lejlu more li na procenat
Ili preko komsije u Zagrebu mu pokusajte
![]()
![]()
Yebi ga mi pokusavamo kupiti igraca iz Dinama, a ne ukrasti igraca iz Čelika...
Čelik je klub koji zaslužuje postovanje i krasti mu igrace u ovoj situaciji je zaista nisko...Necu da upotrijebim neku ružniju riječ...
Onda bar sutite, kradite, dugujte, varajte, ali ne pricajte drugim koliko ste "velik" klub...![]()
Mozda zato sto sam iz Svrakina
Al Musija hoce da trguje sa nama jer nam ide prodaja igraca
Sad kako sta ja ne znam
A za Blazevica i Fanima
Pa znamo se komsije
Ko vas ne zna skupo bi vas platio
![]()
Moj Mohi dobro si pitanje postavio
Za razliku od vas mi smo svoj poreski dug izmirili i za stadion platimo svaki racun ...
Vanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:36Za razliku od vas mi smo svoj poreski dug izmirili i za stadion platimo svaki racun ...
U nas treneri ne tuže klub, niti nam Predsjednici prozivaju trenere da su kupovali titule...
A kao sto vidim stadion vam prelazi u ruke SD, te talove ni dragi Allah ne može razmrsiti...
Onaj duguje ovome, onaj daje dio zemljista za dio stadiona,da Bog mili i sacuvaj...
Kazu njihov stadion, stalno neko nesto trazi da mijenjaju. I sto je najgore, niko ne pita manjejake.Vanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:36Za razliku od vas mi smo svoj poreski dug izmirili i za stadion platimo svaki racun ...
U nas treneri ne tuže klub, niti nam Predsjednici prozivaju trenere da su kupovali titule...
A kao sto vidim stadion vam prelazi u ruke SD, te talove ni dragi Allah ne može razmrsiti...
Onaj duguje ovome, onaj daje dio zemljista za dio stadiona,da Bog mili i sacuvaj...
Kad pitari pocnu pricat o nekretninama i krovovima sa stubovimafks74 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:44Kazu njihov stadion, stalno neko nesto trazi da mijenjaju. I sto je najgore, niko ne pita manjejake.Vanja8 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:36Za razliku od vas mi smo svoj poreski dug izmirili i za stadion platimo svaki racun ...
Onaj duguje ovome, onaj daje dio zemljista za dio stadiona,da Bog mili i sacuvaj...![]()
Ma vas samo prepustiti u ruke Amawa, a kad se on ispali ...
Sta ces
E cuj ...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 20:56Sta ces
Uzmemo ponekad kup BiH
I da
Prekosutra zrijeb za cetvrtfinale kupa BiH
Kazu zrijeb u zgradi saveza
Zgrada saveza je odmah tu ispod Svrakina u naselju Otoka
Ako znas gdje je Otoka
Bolan svrako, jesi ti procitao cijeli intervju? Covjek vas popljuvao, citaj malo yebem ga ja.
Ugledacemo se na vas - Sestomjesecno...svrakino1921 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:01Ej blizu si
Ova Otoka gdje se nalazi zgrada saveza je u Buljakovom potoku
Ej kako mislite placat TSS
Mjesecno il kvartalno
![]()
Ne razumijes ti to
Trenutno korisnika/ca: DobriBosnjanin, mnon46 i 36 gostiju.