Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
raspali inter od koga oni gube
Davno ispricano, covjek sam sebe dovede u situaciju da te protivnik ubija, dosao frajer da igra na X i da smanji razliku, ako zabije iz kontre dobro jes. Vidjeno mnogo mnogo puta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Koja steta sto je izgubio dvije godine u LA. Mislim, steta za nas ljubitelje evropskog fudbala sto nismo jos malo uzivali u Zlatanu.
Odavno nisam pogledao vaginalniji pristup jednom meču u bilo kojem sportu.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ko vam je komšije ovaj golman Bog vam pomogao, bolje da ste kantu od Jupola stavili na gol nego ovog lika.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Odgovorno tvrdim da nista lik nije bolji od Spallettija. Zalosno sto ljudi su umislili mnogo sta ovdje. Iako je Spalletti imao mnogo mnogo slabiju ekipu.
Za 12 mil se ne ocekuje da se branimo stalno protiv klubova koji samo malo zelje pokazu sa napadackim fudbalom.
Kadrom smo daleko jaci od milana ali eto zelja za ovom utakmicom je minimalna.
Bukvalno se Juventus nudi Interu da preuzme prvo mjesto, ali ovaj Conte unisti Inter ziheraskom igrom.
Ako veceras izgube, bye bye titula, jer ce Juventus tesko sebi dopustiti kiks kao protiv Verone.
- Fantasista
- Kontakt:
Morao sam djecu u drugu sobu izvest.
Niti jedan drugi igrac ne bi podigao ovoliko ekipu Milana kao Ibrahimovic (Ni Messi ni Ronaldo a pogotovo ne Higuain ili Bonucica)...jednostavno autoritet, strah i trepet za saigrace a kamoli za protivničke igrace.
Totalno druga ekipa od njegovog dolaska.
Totalno druga ekipa od njegovog dolaska.
Skriniar od birvaktile jednog od najboljih štopera lige postade smiješan igrač. Da nema De Vrija ove sezone, kakav bi to defanzivni odron bio.
Ma biće još kikseva Juventusa, to je neminovno, ima još utakmica do kraja, ali koliko god Juventus da kiksa toliko će i Inter minimalno. Pisao sam nedavno, još dok je Inter bio prvi, da ako prepuste poziciju Juventusu to je gotovo.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Neki su ovdje govorili da je Skrinar spajs satl za Romangolija, a frajer igra na grbaci De Vriju evo vec drugu sezonu
- tuzlak1987
- Kontakt:
Isto kontam. A mozda tamo i nije neka lova sada, osim ako se radi o Kini gdje jeste. Ovako je komotno mogao igrati u Milanu 3-4 godine i povuci se.
17/18 je bio.
Sada je nivo Safeta Nadarevića iz sezone 09/10.
Drugacije je igrat 3 nazad i 2 nazad. Da igra u onoj formaciji jos je on odličan al ovako se navikava na ovu. A i da igra srednjeg među 3 nazad kao De Vrij bio bi dupčo bolji. Patnja ziva

Romagnoli je panj. Ne treba gkedat 1 tekmu
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Ne radi se ovdje vjeruj mi o igracu. Jednostavno ne mogu se snaci u sistemu Contea. Pogledaj Godina, ispada covjek kao amater, cak je na zimu htio da ide ako se ne varam.
Jednostavno Inter defanzivno je klimav i limitiran. De Vrij je dobro pogodjen jer je cesto opkoljen dobro i obavlja svoj posao cuvajuci 1 na 1 sve, dok ova dvojica su izlozeni brzim krilima cesto i naravno da su tu daleko u podredjenom polozaju iako ima tu dosta stvari koje dobro rade.
A sto se tice Romanoglia, pogledaj samo situaciju sa Lukakuom, mislim da ga je on pratio i nije ga mogao ni stici pogledom a kamoli fizicki.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Milan ih nadigrava na neki jednostavni nacin gdje gurnu loptu Hernandezu, a onda se otkriva Rebic koji ceka Hernandeza da prodje. Ako tu ne mogu nista odraditi vracaju nazad prema Kessie i Benaceru koji prebacuju na desnu stranu gdje je onda Casillejo 1 na 1 te mu se otvara Conti. Kada idu kroz sredinu majstorska spustanja Ibrahimovica i automatsko guranje lopte lijevo.
Visoko su i izasli, ne znam sta ovdje Conte zamislja da sa Youngom i Candrevom iznese gore loptu. Sanchez je daleko od gola kao i Lukaku koji je doduse jednom pobjegao. Mora izaci iz okvira 352 u drugom PV.
Visoko su i izasli, ne znam sta ovdje Conte zamislja da sa Youngom i Candrevom iznese gore loptu. Sanchez je daleko od gola kao i Lukaku koji je doduse jednom pobjegao. Mora izaci iz okvira 352 u drugom PV.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 09 feb 2020, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.