ATP Tour

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Ko će biti novi broj 1?

Anketa je završila: 25 mar 2017, 15:32.

a) Kei Nishikori
1
1%
b) Miloš Raonić
3
4%
c) Grigor Dimitrov
6
9%
d) Dominic Thiem
13
19%
e) Nick Kyrgios
5
7%
f) Alexander Zverev
23
33%
g) nitko od navedenih
18
26%

Ukupno glasova: 69

darker10
Kontakt:

Re: ATP Tour

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 18:22

Vidi paje, prica ko Srdjan :rol:

Ovaj Srdjan citavu Nolinu karijeru bukvalno prosipa ovakve price. Vilanizira zapad i ocekuje da mu sutradan pljescu sinu i sta ti ja znam. Ni Nadal, a ni Federer zasigurno nisu cvjecke, al oni i bilo ko oko njih se rijetko (citaj nikako) ne prosipaju. O najvecim rivalima uvijek pricaju sa respektom, a i o svojim mogucnostima uvijek govore sa mjerom, a to da li oni misle i pricaju drugacije kad su sami kod kuce, to je njihova stvar. S druge strane imas bota koji izadje u javnost i kaze Nolo ce uzet sve do kraja sezone :rol: Pa sve i da ce se to desit i da to znas sa najvecom sigurnoscu (a ne zna) moras imat neku mjeru. Da je Nolo kojim slucajem bio u Beogradu kad je ovaj davao ovaj intervju, sigurno mu ne bi dao :mrgreen: Aj da je neki Djokovicev dalji rodjak pa da mu trebaju pare, onda bi i razumio ovakav izlazak u javnost.

LlullSergio
Kontakt:

Post Postao/la LlullSergio » 09 feb 2020, 18:55

Srdjan je budaletina.

Pa jbt nije ga jednom Novak tjerao iz boksa u tomu meču kolko mu je skako po živcima.Mislim vidiš da je puko frajer kad priča.Nije dobar čovjek.

Trenirao sam tenis bas dugo i ima sindrom tih roditelja koji su sve živo dali u taj tenis i karijeru svoje djece i nema izgubili su dodir sa realnošću i objektivnošću.

Još oni su se i zaduživali kod kamatara i sve to,ma puko frajer.

A za Novaka su svi govorili pa i on sam da je preslikan svoja majka uglavnom.

Donut
Kontakt:

Post Postao/la Donut » 09 feb 2020, 19:21

Ne znam samo sto Srdjanu trebaju nebuloze ovakvog tipa, sin mu je na putu da postane najveci teniser svih vremena, i on prebacuje kontekst te price na pricu o bombardovanju. Malo je reci da je to degutantno.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 09 feb 2020, 19:27

Ona Rambova izjava da je nacionalizam tema ljudi sa prihodima od 300eura ne vrijedi za Srđana, mislim ne spominje direktno nacionalizam ali gdje je tu je. Uostalom, svaki meč na kojem Novak nije bio čovjek za kojeg se navija je toliko pomogao Novaku, vidimo kakva se mentalna gromada stvorila. Pa čovjek kaže da je na Wimbledonu protiv Rogera pretvarao podršku za Federera u mislima kao da je njemu upućena, eto koliko ga je to mentalno uzdiglo.
"We need to suffer. And we need to fight."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 feb 2020, 19:31

Ta priča o bombardovanju neće u široj javnosti biti tako bitna ali dio gdje kaže tamo neki Austrijanac. Ne ide to da izjavi otac jednog od najboljih tenisera svih vremena, nije skontao da je Nole uzor mnogim teniserima, da on promoviše tenis. Ako ne znaš govoriti onda šuti i ne lupaj gluposti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 09 feb 2020, 20:12

BosniaBoston je napisao/la:
09 feb 2020, 18:21
japa je napisao/la:
09 feb 2020, 17:59
jestamaji je napisao/la:
09 feb 2020, 17:52
novaka ne vole jer jednostavno nije simpatičan i to je to, ni manje ni više.
i bobo i goran su balkanci i to veći i tipičniji nego novak pa su ih opet svi voljeli, jedan je bio simpatičan a drugi dobar komad budaletine, ali su prije svega bili 100% autentični, novak to nije

naravno novak je jedan od najboljih ikad, možda i najbolji, mislim da bi mu to trebalo biti dovoljno, u eri rogera i rafe teško da će biti i omiljen. ono najbitnije je da je čovjek očito skroz u dure, pa onda da je takav teniser kakav je, ostalo je nebitno!
Ta dva nikada nisu bili konkurentni kao Novak...i Novak bi bio simpatican da je kao Wawrinka napravio 2-3 iznenadjenja i ostatak karijere dobijao po picci sto od velikih sto od manje velikih, svi bi njegovo psovanje simpaticno komentarisali kao temperamentni i vruci balkanac itd itd...No kada igrac koji dominira poput njega to radi e onda to psovanje, razbijanje reketa prestaje biti simpaticno nije vise temperamentni balkanac nego balkanska sirovina i seljacina. Pitao bi te koliko bi Ivanisevic bio simpatican da je mlatnuo Samprasa u tri finala Wimbledona...
Novak nije bio gotivan ni prije 2011,ustvari jos gora situacija nego sad
Naravno da nije no to i nije bitno, i da je bio sigurno se to kasnije ne bi zadrzalo.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 09 feb 2020, 20:22

darker10 je napisao/la:
09 feb 2020, 18:22
Vidi paje, prica ko Srdjan :rol:

Ovaj Srdjan citavu Nolinu karijeru bukvalno prosipa ovakve price. Vilanizira zapad i ocekuje da mu sutradan pljescu sinu i sta ti ja znam. Ni Nadal, a ni Federer zasigurno nisu cvjecke, al oni i bilo ko oko njih se rijetko (citaj nikako) ne prosipaju. O najvecim rivalima uvijek pricaju sa respektom, a i o svojim mogucnostima uvijek govore sa mjerom, a to da li oni misle i pricaju drugacije kad su sami kod kuce, to je njihova stvar. S druge strane imas bota koji izadje u javnost i kaze Nolo ce uzet sve do kraja sezone :rol: Pa sve i da ce se to desit i da to znas sa najvecom sigurnoscu (a ne zna) moras imat neku mjeru. Da je Nolo kojim slucajem bio u Beogradu kad je ovaj davao ovaj intervju, sigurno mu ne bi dao :mrgreen: Aj da je neki Djokovicev dalji rodjak pa da mu trebaju pare, onda bi i razumio ovakav izlazak u javnost.
Sta pricam ko Srdjan?

Pa ja koliko znam i Novak o rivalima prica samo u superlativima ne vidim razliku? Srdjan je krkan ali sta tu Novak moze, ovo sto prica je malo i predstava za domacu javnost, sta ce narod ovdje popusiti nego neku patriotsku spiku? Dok Srdjan pljuje po zapadu i prica o Kosovu Federeri Nadal za razliku od Novaka svoj patriotizaam dokazu puneci budzete svojih drzava dok Djokovici kes zadrzavaju sebi pa se kroz fondaciju malo iskupe i mislim da je sva frka ovdje ustvari zbog love. Nato, bombe, zapadna zavjera je predstava za javnost...lova je bitna, Srdjana tangira sto Djokovic deceniju dominira a po zaradi od sponzora je tek treci ali djaba mu to se ne moze promjeniti sa malog je trzista i ovo sto sad zaradjuje je odlicno.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 20:26

Evo sad cemo otic u nekom drugom smjeru.To vidjam i tamo na klixu gdje ljudi pravdaju onog Draska.Sta ba mora pricat da popusi narod ovdje?Pa valjda on kao neko ko je vidio svijeta treba da bude normalan i da unese promjenu ovdje,a on se naso s ovom pricom ko da mu je Slobo predsjednik.Zato je citava ova regija tu gdje jest.Niko nema nista ponudit sem nacionalizma,pa tako i otac velikog Novaka Djokovica .

Donut
Kontakt:

Post Postao/la Donut » 09 feb 2020, 20:30

Srdjan je pripadnik stare garde nacionalista, takve ne mijenjaju ni vrijeme ni svi novci ovog svijeta.
Iz rukava, ON svakoga dana izvuce nekog keca...

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 09 feb 2020, 20:50

darker10 je napisao/la:
09 feb 2020, 20:26
Evo sad cemo otic u nekom drugom smjeru.To vidjam i tamo na klixu gdje ljudi pravdaju onog Draska.Sta ba mora pricat da popusi narod ovdje?Pa valjda on kao neko ko je vidio svijeta treba da bude normalan i da unese promjenu ovdje,a on se naso s ovom pricom ko da mu je Slobo predsjednik.Zato je citava ova regija tu gdje jest.Niko nema nista ponudit sem nacionalizma,pa tako i otac velikog Novaka Djokovica .
Bas ce seljacinu Srdjana promjeniti to sto je vidio svijeta...pa nasa dijaspora zivi tamo pa su 10 puta radikalniji prema onim drugima nego ljudi koji zive ovdje, kada se vrate haman spremni puske u ruke da uzimaju..Srdjanu mora da se dokaze jbg dosta ljudi po Srbiji proziva Djokovica a najlakse se na balkanu dokazati preko ove patriotske spike.

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 20:59

Al sta kae za Dominatora,neki Austrijanac :rol:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 09 feb 2020, 21:09

Ljudi u 2020. slušaju Srđana Đokovića i uzimaju ga za ozbiljno. :rol:
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 21:11

jestamaji je napisao/la:
09 feb 2020, 17:52
novaka ne vole jer jednostavno nije simpatičan i to je to, ni manje ni više.
i bobo i goran su balkanci i to veći i tipičniji nego novak pa su ih opet svi voljeli, jedan je bio simpatičan a drugi dobar komad budaletine, ali su prije svega bili 100% autentični, novak to nije

naravno novak je jedan od najboljih ikad, možda i najbolji, mislim da bi mu to trebalo biti dovoljno, u eri rogera i rafe teško da će biti i omiljen. ono najbitnije je da je čovjek očito skroz u dure, pa onda da je takav teniser kakav je, ostalo je nebitno!
Istina da je zapad "gotivio" Bobu i Gorana u neku ruku, al zar misliš da bi to ostalo tako da je recimo Goran uzeo 10+ slemova i zaprijetio ljubimcu Samprasu?

Dobri su oni al sve dok su na lancu, il ti ga dok ne diraju tamo gdje im nije mjesto. Otprilike ovako zapad razmišlja.

Osnovni razlog što Novaka ne gotive je taj što je stao na crtu Federeru i Nadalu. Teniski auditorij je već uveliko do njegove pojave odabrao pravu stranu, i svi su očekivali da će Fedal jednostrano voditi bitke u svim ovim godinama a ostali bit nijemi posmatrači.

I onda se pojavio lik koji ne samo da je odbio ulogu nijemog posmatrača, nego je nadmašio obojicu, a uz to dolazi sa nekakvog brdovitog i zatucanog Balkana, područja ratova, siromaštva i bijede.

Da dolazi iz Britanije ili Amerike, opet ne bi bio voljen kao ona dvojica iz razloga kojeg sam naveo, al ne bi bio ovoliko ni omrazen. Ne pomaze ni to što Nolo nema prirodne karizme kao Safin npr.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 09 feb 2020, 21:12

S-Y-L-A-R je napisao/la:
09 feb 2020, 21:09
Ljudi u 2020. slušaju Srđana Đokovića i uzimaju ga za ozbiljno. :rol:
comic relief :mrgreen:

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 21:16

darker10 je napisao/la:
09 feb 2020, 20:59
Al sta kae za Dominatora,neki Austrijanac :rol:
Da... ovo ostalo i mozeš progledat kroz prste. Subjektivan, rodoljubiv... ok al kad reče tamo neki Austrijanac, e to su već ozbiljne stvari.

Sreća njegova pa ovi zapadni mediji neće doć u poziciju da tumače ovaj intervju, inače bi svega bilo.

Zamisli samo da Toni Nadal za špansku Marcu počne ovakve gluposti pričat, Rafu bi mediji objesili. Il stari Sebastian, nebitno, il Robert Federer.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 21:27

LlullSergio je napisao/la:
09 feb 2020, 18:55
Srdjan je budaletina.

Pa jbt nije ga jednom Novak tjerao iz boksa u tomu meču kolko mu je skako po živcima.Mislim vidiš da je puko frajer kad priča.Nije dobar čovjek.

Trenirao sam tenis bas dugo i ima sindrom tih roditelja koji su sve živo dali u taj tenis i karijeru svoje djece i nema izgubili su dodir sa realnošću i objektivnošću.

Još oni su se i zaduživali kod kamatara i sve to,ma puko frajer.

A za Novaka su svi govorili pa i on sam da je preslikan svoja majka uglavnom.
A ima i ovog, odlično napisano.

Nije Srdjan sav svoj očigledno je, pa ga možda i ne treba previše osudjivati. Bog zna kroz kakve je muke sve prošao da od Novaka napravi ovo što je napravio.

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 feb 2020, 21:43

Ne znam koliko vas prati MOTO GP ili motore , iako ne pratite znati ko je Valentino Rossi , sinonim za taj sport , rekorder kao Roger u tenisu . Odjednom se pojavi nakav Španac i počne lagano da reda titule, pri tome redovno pobjeđuje Rossija u direktnim duelima, i čak se zakačio sa njim gdje ga je Rossi tokom utrke na stazi udario i Mark Marquez je pao , kasnije je Rossi zbog tog poteza izgubio titulu , Lorenzo je osvojio .
Poenta ovog što pišem, isto kao Novak Marquez prijeti da obori sve moguće Rossijeve rekorde , a tom istom Marquezu u njegovoj Španiji 90% navijača zviždi , kao i na većini ostalih trka , osim Japanu zbog Honde . Da ne pišem koliko se za Rossija navija , tribine se žute u njegovoj bolji .

Šta sad Julio Marquez otac od Marka treba da radi ?
Je li Španija siromašna država?

Manite se te mitomanije , pogotovo ti Bodi , ne mogu da vjerujem šta si maloprije napisao ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 09 feb 2020, 21:58

bombaysaphire je napisao/la:
09 feb 2020, 21:43
Ne znam koliko vas prati MOTO GP ili motore , iako ne pratite znati ko je Valentino Rossi , sinonim za taj sport , rekorder kao Roger u tenisu . Odjednom se pojavi nakav Španac i počne lagano da reda titule, pri tome redovno pobjeđuje Rossija u direktnim duelima, i čak se zakačio sa njim gdje ga je Rossi tokom utrke na stazi udario i Mark Marquez je pao , kasnije je Rossi zbog tog poteza izgubio titulu , Lorenzo je osvojio .
Poenta ovog što pišem, isto kao Novak Marquez prijeti da obori sve moguće Rossijeve rekorde , a tom istom Marquezu u njegovoj Španiji 90% navijača zviždi , kao i na većini ostalih trka , osim Japanu zbog Honde . Da ne pišem koliko se za Rossija navija , tribine se žute u njegovoj bolji .

Manite se te mitomanije , pogotovo ti Bodi , ne mogu da vjerujem šta si maloprije napisao ...
Ponavljam, nije to zato što je Srbin, nego zato što nije Amerikanac il Britanac. Ista bi stvar s Damirom bila, ako ne i gora radi vjere i njegove pogane naravi. Pa nije valjda da ti misliš da zapad na ovo područje pozitivno gleda? U filmovima sve sa Balkana što dolazi je mafija, kriminalci, siromaštvo... takve nas predstavljaju i na osnovu toga njihov narod kroji mišljenja o nama, kao i o sportistima koji dolaze s ovog područja. Ne može bit isto ako ti se prezime završava na -ić i na -er, al baš nikako. Naravno sami snosimo najveću krivicu zašto je to tako, al to su već dublje teme.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 09 feb 2020, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 feb 2020, 22:01

Jedini razlog što ne vole Novaka je ta što su se Federer i Nadal pojavili prije njega i pokupili navijače a Novaku ostale mirvice. I da, ne vole ga zbog toga što je stao na crtu ovom dvojcu ali to je uzročno-posljedično ovom prvom. Nikakve to veze nema odakle je, to što mi ovdje tako razmišljamo ne razmišljaju ostali i boli njih briga odakle je ko.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 09 feb 2020, 22:03

bodi123 je napisao/la:
09 feb 2020, 21:58
bombaysaphire je napisao/la:
09 feb 2020, 21:43

Ponavljam, nije to zato što je Srbin, nego zato što nije Amerikanac il Britanac. Ista bi stvar s Damirom bila, ako ne i gora radi vjere i njegove pogane naravi. Pa nije valjda da ti misliš da zapad na ovo područje pozitivno gleda? U filmovima sve sa Balkana što dolazi je mafija, kriminalci, siromaštvo... takve nas predstavljaju i na osnovu toga njihov narod kroji mišljenja o nama, kao i o sportistima koji dolaze s ovog područja. Ne može bit isto ako ti se prezime završava na -ić i na -er, al baš nikako. Naravno sami snosimo najveću krivicu zašto je to tako, al to su već dublje teme.
Pa “omrazeni” Marquez dolazi iz iste drzave kao “omiljeni” Nadal :think:
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 3 gosta.