Stranci su slabe tacke FKS , tu itekako ima prostora za poboljsanje . Svi mi gotivimo AhmetovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:15Pidro u konkurenciji za mec vec protiv Borca..Volio bi da dobije barem 5 minuta cisto da malo osjeti kako je igrati nakon 10 mjeseci..
Protiv MDK ja bi mu dao 25-30 minuta jer je lakseg ritma tekma..I onda ga polako ubacivati da bude za onih zadnjih 3,4 tekme sezone u full formi!
A aBd i da nam pomogne u odbrani titule!
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni)
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Besic?-Pidro
Susic-Djokanovic
Pojacanje-Rahmanovic-Tatar
Pojacanje
Znaci da napravimo ozbiljne stvari u europi,trebaju nam 3 pojacanja ali neke **** kapitalce..Jedino Sabanovic moze ostati,ali pod MORANJE je desno krilo i spic..
Ja bi tu zaganjao strance(neke crnce mrcine da su fizicki jaki kao konj),a do ljeta se rijesiti ovih stranaca sto ne pomazu puno ekipi..
Mislim da sa Vinkom u europi mozemo dosta napraviti!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma hvala mu za sve,covjek je titoSamozdravlje je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:56Stranci su slabe tacke FKS , tu itekako ima prostora za poboljsanje . Svi mi gotivimo AhmetovicaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:15Pidro u konkurenciji za mec vec protiv Borca..Volio bi da dobije barem 5 minuta cisto da malo osjeti kako je igrati nakon 10 mjeseci..
Protiv MDK ja bi mu dao 25-30 minuta jer je lakseg ritma tekma..I onda ga polako ubacivati da bude za onih zadnjih 3,4 tekme sezone u full formi!
A aBd i da nam pomogne u odbrani titule!
I onda sastav za prvo pretkolo LP(znam da je rano ali moramo biti optimisticni)
Kovacevic
Pojacanje-Milicevic-Besic?-Pidro
Susic-Djokanovic
Pojacanje-Rahmanovic-Tatar
Pojacanje
Znaci da napravimo ozbiljne stvari u europi,trebaju nam 3 pojacanja ali neke **** kapitalce..Jedino Sabanovic moze ostati,ali pod MORANJE je desno krilo i spic..
Ja bi tu zaganjao strance(neke crnce mrcine da su fizicki jaki kao konj),a do ljeta se rijesiti ovih stranaca sto ne pomazu puno ekipi..
Mislim da sa Vinkom u europi mozemo dosta napraviti!, za PL je vrh , ali za iskorak u Evropi nam treba "Lukaku" . Dao bih Sabanu sansu jos ovu polusezonu , a uvjeren sam da ima potencijala . I Husref i Marinovic znaju bolje nego @Szdr. , no ovo za strance sam bas uvjeren .
Ali nece on vise moci,do kraja ove sezone i nek ide na klupu..Bit ce odlican joker za zadnjih 20 minuta i jos vise ce ga navijaci zavoliti sa svojim kasnim golovima
Vjeruj da ce biti kapitalci,aBd neki crnac sa dobrom spremom kao sto imaju Partizan i Zvezda
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta je pisao taj sljam? Mene je blokirao na fb kad sam mu jednom komentarisao objavu kako je, pazi sad "Anel Husic najbolji napadac u BiH".Historicar je napisao/la: ↑09 feb 2020, 21:09Najbolji dokaz kolika je seljačina i kretenčina Admir Husarić je taj što mrzi Velež, zato što imaju petokraku na grbu.On je klasični primjer one SDA seljačke balege i gnjide.Treba uvesti u klubu neko pravilo, da se zabrani poslovanje sa njim, Bilalagićem, Bulićima i sličnim ublehama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.
Generalna proba koja nije pokazala skoro pa nista. U odbrani djelujemo fino, sinhronizovano, kad napadaju svi smo iza lopte i cekamo ih, napad sa druge strane los, nikakav, nepovezan, ko da su prvi put skupa izasli na teren. Niti jedna akcija sa nase strane. Prijateljska je pa ne mora ovo nista da znaci, vidjet cemo dalje.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
-
Samozdravlje
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:05
Ma hvala mu za sve,covjek je tito![]()
Ali nece on vise moci,do kraja ove sezone i nek ide na klupu..Bit ce odlican joker za zadnjih 20 minuta i jos vise ce ga navijaci zavoliti sa svojim kasnim golovima
Vjeruj da ce biti kapitalci,aBd neki crnac sa dobrom spremom kao sto imaju Partizan i Zvezda
AHMETA ne gotive samo navijaci Zelje , ali biologija radi svoje . Stranci moraju biti na nivou Benke , Jajala... , ako imamo ambicija da stignemo do grupa EL . Ipak smatram da je Akademija (bolja nego ove zadnje 2 god.) temelj evropskog Sarajva .
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace 
I to troglava azdaha.TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:44Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace![]()
- RajaBa1983
- Kontakt:
zar i ti tobe insajderTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:44Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace![]()
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
6 akademaca sa 2 solidna igraca i 3 kapitalca su mjera!Samozdravlje je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:43GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:05
Ma hvala mu za sve,covjek je tito![]()
AHMETA ne gotive samo navijaci Zelje , ali biologija radi svoje . Stranci moraju biti na nivou Benke , Jajala... , ako imamo ambicija da stignemo do grupa EL . Ipak smatram da je Akademija (bolja nego ove zadnje 2 god.) temelj evropskog Sarajva .![]()
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
To je vec preceravanjefks74 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:45I to troglava azdaha.TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:44Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace![]()
![]()
Ko ide Milanovica, Lazic?
Valjalo bi Cruza na posudbu negdje.
Ti sto dolaze, bek i spic?
Valjalo bi Cruza na posudbu negdje.
Ti sto dolaze, bek i spic?
- FKS -
@Mortem, zasto je Milanovic zavrsio sa nama? Transfer ili je nesto zeznuo?
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
Sve pogadjam ko onaj lavRajaBa1983 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:46zar i ti tobe insajderTheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:44Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace![]()
![]()
Ja kad bi reko da ce igraci na teren izaci u kopackama, oni bi vjerovatno istrcali u nanulama
Greska, dvoglava azdaha.TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:47To je vec preceravanjefks74 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:45I to troglava azdaha.TheIvicnjak je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:44Sutra i prekosutra ce biti odlazaka, ali i dolazaka. Pregovara se sa nekom azdahom. Kazu da jede protivnicke igrace![]()
![]()
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
-
TheIvicnjak
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Uglavnom spominjes momke koji su u prvi tim zakoracili u Pl 2018 god. . Od tada samo Djokanovic , ne kazem da je malo , ali mi se cini da se usporilo .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:46
6 akademaca sa 2 solidna igraca i 3 kapitalca su mjera!
Sta je sa onim mladicem iz Zelje , ako se ne varam dali 90 kKM (ako nije dezinformacija) ?
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ako Milicevic nastavi igrati ovako kao danas,siguran sam da ce mu ponuditi nastavak saradnje
-
Samozdravlje
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 feb 2020, 22:46
6 akademaca sa 2 solidna igraca i 3 kapitalca su mjera!
Nisam skontao da je zbir 11 , kontam sta napisa @GiS , da to je to . Izvini @sefe , ali 2-3 iz Brazila,Gane,Somalije ,Eritreje ili sl. zemalja
Sta je sa pitanjima?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.