Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ja sam uvijek crna ovca medju bijelima, druga stvar ovo je meni bas bezveze da svi imaju isti avatar, vise i ne znas ko pise sta, imas osjecaj kao da jedna osoba postira , jednostavno zbrka mala nastaje kad se postaju postovi.
Da se razumijemo nije ti ovdje nikakva demokratija, ako troje kazu da si pijan valjaj se. Pehiras za pojacanja tako
Jel moderator il nije
Kup ce nam biti belaj, Lendric ne moze igrati, Zec vjerovatno nece biti spreman za prvu utakmicu, Zaim mora na spica, pojma nemam ko ce nam krilo igrati, okej imaju Blazevic ili Bojo ali po meni su to nikakva rjesenja ako ciljamo na najvise, a ciljamo. Ne dao Bog da se Veselinovic povrijedi ili suspenduje, tek smo onda u belaju, bez njega nemamo ozbiljnog krila.Opijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:34Moje mišljenje je da imaš dosta “korektnog“ Zajmovića (po prikazanom na pripremnim utakmicama, igru prije priprema ne bi komentarisao uopće), imaš igrača #10 koji kad se oporavi sto posto znači imaš i više nego odličnog igrača na toj poziciji (koju on može igrat iako mu nije prirodna). Šta ćemo sa Blaževićem, igračem koji je takodjer krilo al je igrao beka u Čeliku? To je tri, onda na pripremema pokušavali u formaciji 442 pa desno je Bojo iako sam mišljenja da s tom formacijom mi ne možemo igrati, al to je prica za sebe..
Znači nije sad da mi igrača na toj poziciji nemamo, ali bih naravno volio da dodje Fanimo jer svojim karakteristikama daje dimenziju više i ono što nama fali sa te desne strane..
Ako se ne dogovore nećemo propast i mišljenja sam da ćemo opet biti itekako konkurentni za titulu prvaka države.
Možda se neki neće složiti sa mnom ali to je moje vidjenje trenutne situacije..
Vjerujem Amaru vise nego bilo kome, ali navijacki je brinuti semohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:43Mora li se stanje gledati negativno, ne moze se bar probati biti optimistican i vjerovati da ljudi u stručnom štabu znaju bolje od nas sa čim raspolažu, ko šta može i šta nam eventualno fali.
TeaM87 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:45Vjerujem Amaru vise nego bilo kome, ali navijacki je brinuti semohikanac12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:43Mora li se stanje gledati negativno, ne moze se bar probati biti optimistican i vjerovati da ljudi u stručnom štabu znaju bolje od nas sa čim raspolažu, ko šta može i šta nam eventualno fali.![]()
Jeli ovo Anel radio intervju sa Amarom? ne mogu da raspoznam bas najbolje, ako jeste dvolično sa njegove strane samo tako