FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dovesti lijevog beka na 6 mjeseci ne bi bila losa opcija..I bilo bi odlicno to!Polako vracati Pidru da do kraja sezone bude beton..
Kad ode Serba na kraju sezone ja bi prebacio Milicevica na desnog stopera a Besica lijevo..Nadat se da ce Besic igrati dobro i da mozemo racunati na nj kad se vrati sa posudbe
Edit: jedino mi se ne svidja sto je previse nizak za stopera po mom misljenju..Samo 185
A nece vise rasti vec 19 god ima
Kad ode Serba na kraju sezone ja bi prebacio Milicevica na desnog stopera a Besica lijevo..Nadat se da ce Besic igrati dobro i da mozemo racunati na nj kad se vrati sa posudbe
Edit: jedino mi se ne svidja sto je previse nizak za stopera po mom misljenju..Samo 185

A nece vise rasti vec 19 god ima

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Meni Ivetić ne bi bio loša opcija, potpisati sa njim na 6 mjeseci.Izgleda da ide iz Slobode, nije sa njima bio u Antaliji.Iskusan, poznaje ligu i protivnike, kao svoj džep, bio je vec kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:23Dovesti lijevog beka na 6 mjeseci ne bi bila losa opcija..I bilo bi odlicno to!Polako vracati Pidru da do kraja sezone bude beton..
Edit: jedino mi se ne svidja sto je previse nizak za stopera po mom misljenju..Samo 185![]()
A nece vise rasti vec 19 god ima![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Historicar je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:27Meni Ivetić ne bi bio loša opcija, potpisati sa njim na 6 mjeseci.Izgleda da ide iz Slobode, nije sa njima bio u Antaliji.Iskusan, poznaje ligu i protivnike, kao svoj džep, bio je vec kod nas.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2020, 11:23Dovesti lijevog beka na 6 mjeseci ne bi bila losa opcija..I bilo bi odlicno to!Polako vracati Pidru da do kraja sezone bude beton..
Edit: jedino mi se ne svidja sto je previse nizak za stopera po mom misljenju..Samo 185![]()
A nece vise rasti vec 19 god ima![]()

-
- Kontakt:
Kakav crni Ivetic, bolje onda Salcin.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mora Ivetic,ima i taj Mario sto ga spominjete..Posudba 6 mjeseci i ne moramo brinuti koliko ce Pidri trebati da udje u formu
Treba ti igrac koji je spreman....nista nemas od igraca koji ce doci nespreman i koji nije igrao po godine od tog beka bolji je i Salcin i Djokanovic.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Kakav bolan ljudi Ivetić bolje moja nana da igra beka neg on. Frajer skinut s beka prije 5 godina jer ne može da se ponovi dva puta. Stvarno ste budalasti. Iskreno, luckasti 

Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
E čuj Ivetica... 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Mlad

Hajd bar znamo da je i Gavric ozlijedjen pa zato nije igrao....znaci Milanovica ne mirise Vinko....hmmm
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma daleko od toga da ga zelim,ali sigurno da bi nam neki bek dobrodosao..Zao mi je sto nismo Aksentijevica doveli,onda bi lijevo mogli ubaciti Sabana,Hodzica,Pidru i Islamovica..Doduse ne bi Saban lijevo isao nego bi bio zamjena Aksentijevicu,ali rijesio je Aksentijevic problem sa savezom Srbije i moci ce igrati
Ne bi ja sad iz inata nikog vise doveo kad se ivetic poceo prizivati 

You are someone else I am still right here
Ma nema nikog sad ba....jedino da tipla nekog...to je to sto nervira covjeka, polozit sve nade u Pidru da ce sve ici glat bez greske je prenaivno....
Jedan Ashley Young bi nam valjo 

Trenutno korisnika/ca: mosarajvosa83, muhamedhulk, NeSamSafetee, Pablo11, THEC i 63 gosta.