valja vam na olimpico sljedece kolo
samo ovo nije onaj lazio od prije dvije sezone
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Mislio sam vise generalno sta im je covjek donio u ekipu.Padovan je napisao/la: ↑09 feb 2020, 23:17
Ne mijenja cinjenica da je dosao po bod, jer i nakon 2-2 je bila rucna ponovo, ali dodje gol De Vrija nakon kornera u periodu kada je boo egal ponovo na terenu. Naravno da mu idu zasluge na motivaciju na poluvremenu, jer je to njegov najjaci adut uvijek bio.
Romelu Lukaku Mocks Zlatan Ibrahimovic After Inspiring Milan Derby Victory For Inter
Glupan
meni nema ruznijeg stadiona od Bentegodi-a, pogotovo kad je prazan ili polu-prazan, a u vecini slucajeva je tako.akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:07Gledam neka stare snimke iz Serie A iz perioda 2000-2005 i bukvalno 80% stadiona izgleda isto kao danas, ubjedljivo najgore stanje u odnosu na ostale Lige petice
Meni uopce to ne smeta,cak mi ima smeka,ja sam talijane poceo pratiti kao klinjo sredinom devedeseti tako da ti ruzni stadioni meni izgledaju prelijepoakisarajevo92 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:07Gledam neka stare snimke iz Serie A iz perioda 2000-2005 i bukvalno 80% stadiona izgleda isto kao danas, ubjedljivo najgore stanje u odnosu na ostale Lige petice
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.