NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ako dovedemo ove igrace ... Sto sam ja vidio ... Biti ce mo najaci... Ali do Marta ima puno ... I mislim da ce mo see uspjeti trgunuti i izvuci iz ove krize...
Usput Htio bi se izvinit za onaj post... Ali nervi su nervi ... Samuraj
Usput Htio bi se izvinit za onaj post... Ali nervi su nervi ... Samuraj
-
- Kontakt:
KAKO JE VAHA SPASIO MAMIĆA,TAKO JE JOVIĆ SPASIO CVILETA ! hehehe 

Imena ne igraju,nego ekipa.Olimpik i Celik bi po imenima trebali da budu ravnopravni Borcu,pa nisu.Dobra zdrava radna sredina i samo par izmjena i ova ekipa je sasvim dobra.Nek smo se one pijavice kutarisali,jos jedna ostaje.
-
- Kontakt:
Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoritet i znanje među igračima i može dovesti u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
Biće vam teško, jedino da ih kupite, jer su pod ugovorom, al sad, ne znam koliko bi Borac za njih tražio.Bosanski zmaj je napisao/la:Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoeitet i znanje među igračima i može dovesti na svoje ime u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
Problem je što dovedete neke igrače koji u jednoj polusezoni ne skupe 90. minuta u Prvoj ligi. Inače Brčkalić i Salihbašić su na izlaznim vratim Omladinca, Brčkalić ima negdje dogovoreno u Njemačkoj drugoj ligi a Salihbašič ide na probu negdje u Švicarsku. Zvijezda ih je imala pred nosom ali nikad ih niko nije kontaktiraoBosanski zmaj je napisao/la:Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoritet i znanje među igračima i može dovesti u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
-
- Kontakt:
Ako bi ih Borac stavio na transfer listu,oni bi te igrače radije prodali Zvijezdi i za manje pare nego Želji,Sarajevu i ostalim ekipama u vrhu jer ne žele pojačavati svoje konkurente.Čelik smanjuje troškove gotovo za 40 % a Sloboda ima dosta dugovanja prema igračima.Uostalom,kako vidim Sarajevo je u teškoj finansijskoj situaciji,njima bi bio uspjeh kada bi zadržali ovaj igrački kadar, tako da Zvijezda ako iskaže spremnost da dovede te igrače ima i dobre šanse da ih dovede,jer oni su ovako beskorisni za Borac, moraju ih plaćati a ne igraju.Zvijezdi nikad finansije nisu bile problem,međutim uvjek se do sada promašivalo sa dovođenjem igrača,no dolaskom Jovića za trenera sada je priča sasvim drugačija.Omar500 je napisao/la:Biće vam teško, jedino da ih kupite, jer su pod ugovorom, al sad, ne znam koliko bi Borac za njih tražio.Bosanski zmaj je napisao/la:Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoeitet i znanje među igračima i može dovesti na svoje ime u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
-
- Kontakt:
Pa evo sad smo pred početak ove sezone doveli Vidovića iz Orašja koji je igrao tu federalnu ligu.Čovjek je u toj ligi u 11 utakmica postigao 9 golova a kod nas je bio rezerva i nije puno pokazao.Koliko god pokušavali omalovažavati Premijer ligu ipak je ta liga puno jača od federalne i igrači da bi bili dobri u premijer ligi moraju se extra pokazati u federalnoj.sony_91 je napisao/la:Problem je što dovedete neke igrače koji u jednoj polusezoni ne skupe 90. minuta u Prvoj ligi. Inače Brčkalić i Salihbašić su na izlaznim vratim Omladinca, Brčkalić ima negdje dogovoreno u Njemačkoj drugoj ligi a Salihbašič ide na probu negdje u Švicarsku. Zvijezda ih je imala pred nosom ali nikad ih niko nije kontaktiraoBosanski zmaj je napisao/la:Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoritet i znanje među igračima i može dovesti u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Jović dovodi Feđu Dudića iz Varteksa.
Opet zaboravljate da Željo ima preko 1M eura na računu.Ali nama ne trebaju oni tako da imate velike šanse da dovedete tu dvojicu
Zmaju otkud ti znas da Sloboda ima dugovanja prema igracima ? gdje si to procitao u kojim novinama da i ja procitam? Vidim odmah se dizete kako vam je dosao trener Dragan Jovic mislim stvarno nebi da provociram al smijesne komentare pisete...Vi treba da razumijete da ste tek 3 sezona u ovoj ligi tako da ima dosta godina kad cete vi bit stabilan klub i da budete konkurenti ostalim...znaci dosta pureee morate da jedete da bi nesto mogli onda da pricate a dotad nemoj te pricati gluposti a mogu vam samo reci da je za vas dobro sto ce Zvijezdu trenirati po mom misljenju jedan od najboljih BH strucnjaka Dragan Jovic koji sa Zrinjskim osvojio Ligu i Kup BIH...
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
-
- Kontakt:
skoro pa 100%mačak u čizmama je napisao/la:Jović dovodi Feđu Dudića iz Varteksa.
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
-
- Kontakt:
Oni su igrači Borca pod ugovorom i ponovo kažem uprava Borca radije bih tu dvojicu prodala Zvijezdi i za manje obeštećenje nego Želji.Ovo nisam čuo da su ova dvojica igrača na listi želja Zvijezde,nego moja želja,kao što je bio Jović za trenera,pa se obistinila,međutim poznavajući finansijske prilike kluba moguće je da upravo njih dvojica dođu u Zvijezdu,jer su iz uprave poručili da će dovesti samo extra igrače ali nisu htjeli govoriti o imenima, a dolazak Jovića samo potvrđuje ambicije kluba na polusezoni.Evo neko spominje Feđu Dudića, to je samo znak da će Zvijezda izgledati sasvim drugačije na polusezoni.kovacic je napisao/la:Opet zaboravljate da Željo ima preko 1M eura na računu.Ali nama ne trebaju oni tako da imate velike šanse da dovedete tu dvojicu
Pitaj igrače Slobode koliko su dobili plata ove sezone???fukara87 je napisao/la:Zmaju otkud ti znas da Sloboda ima dugovanja prema igracima ? gdje si to procitao u kojim novinama da i ja procitam? Vidim odmah se dizete kako vam je dosao trener Dragan Jovic mislim stvarno nebi da provociram al smijesne komentare pisete...Vi treba da razumijete da ste tek 3 sezona u ovoj ligi tako da ima dosta godina kad cete vi bit stabilan klub i da budete konkurenti ostalim...znaci dosta pureee morate da jedete da bi nesto mogli onda da pricate a dotad nemoj te pricati gluposti a mogu vam samo reci da je za vas dobro sto ce Zvijezdu trenirati po mom misljenju jedan od najboljih BH strucnjaka Dragan Jovic koji sa Zrinjskim osvojio Ligu i Kup BIH...
Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 25 nov 2010, 13:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ja je ne pokušavam omalovažavat, što se tiče Vidovića neznam baš dali je dao 9 golova ali znam da je bilo tako nekako, ima u Prvoj ligi igrači ali Zvijezda dovede igrača koje nikad nije gledala. Prvo dovedete Stankovića koji je jedva dao 2 gola u 13 utakmica. Ali ova dva što ja o njima pišem ste svi mogli gledati u uvjeriti se u njihove kvalitete. Pa sad je protiv vas ponajbolji igač Slobode bio Ćehajić, inače naš igrač koji je 5 godina proveo u Omladincu. Sada je ponajbolji igrač Slobode i mogli ste ga uzeti nuđen vam je ali ste se odlučili za Vidovića i pogriješili ste, bar ja tako mislim. Sada opet imamo dva extra igrača i tu bi mogli pogriješiti. Ja znam da je Premijer liga kvalitetnija od Prve lige, ali uvijek se tu pojavi neki pojedinac koji bez ikakvih problema može igrati u Premijer ligu. Primjeri najbolji ti je Višća koji je iz Prve lige otišao za Želju, pa imaš Zeca i Alispahića iz Iskre, sada Iskra ima Smajića i Seferovića extra igrače koji bez ikakvih problema mogu igrati Premijer ligu. Ima tu igrača ali Zvijezda radije dovede Bedaka, Šesta, Stankovića nego od nas bilo koga koga mogu pratiti svake druge sedmice.Bosanski zmaj je napisao/la:Pa evo sad smo pred početak ove sezone doveli Vidovića iz Orašja koji je igrao tu federalnu ligu.Čovjek je u toj ligi u 11 utakmica postigao 9 golova a kod nas je bio rezerva i nije puno pokazao.Koliko god pokušavali omalovažavati Premijer ligu ipak je ta liga puno jača od federalne i igrači da bi bili dobri u premijer ligi moraju se extra pokazati u federalnoj.sony_91 je napisao/la:Problem je što dovedete neke igrače koji u jednoj polusezoni ne skupe 90. minuta u Prvoj ligi. Inače Brčkalić i Salihbašić su na izlaznim vratim Omladinca, Brčkalić ima negdje dogovoreno u Njemačkoj drugoj ligi a Salihbašič ide na probu negdje u Švicarsku. Zvijezda ih je imala pred nosom ali nikad ih niko nije kontaktiraoBosanski zmaj je napisao/la:Evo odmah prilike da u svoje redove dovedemo Ljubišu Vukelju i Milana Muminovića iz Borca.Ako želimo dovesti prava pojačanja to trebaju biti igrači iz bolje plasiranih ekipa od Zvijezde.Šta će nama igrači koji dolaze iz Prve Federalne lige,već smo se nekoliko puta opekli.To su samo izuzeci od igrača koji dođu iz nižih liga ili slabije plasiranih ekipa da bljesnu i da se pokažu kao prava pojačanja.Vjerujem u Jovićev izbor igrača,on ima autoritet i znanje među igračima i može dovesti u klub prava pojačanja.Neće njemu više iz uprave govoriti koga treba dovesti,nije on Ćurguz.
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Mislim da bi ti trebao u širokom luku da obilaziš ovu temu. Nemaš još nijednog posta na ovoj temi a da nije omaložavao naš klub. Ako ti se nesviđa šta mi pišemo ovdje nemoj ni čitat. Imaš temu o svom gigantu i razguli tamo.fukara87 je napisao/la:Zmaju otkud ti znas da Sloboda ima dugovanja prema igracima ? gdje si to procitao u kojim novinama da i ja procitam? Vidim odmah se dizete kako vam je dosao trener Dragan Jovic mislim stvarno nebi da provociram al smijesne komentare pisete...Vi treba da razumijete da ste tek 3 sezona u ovoj ligi tako da ima dosta godina kad cete vi bit stabilan klub i da budete konkurenti ostalim...znaci dosta pureee morate da jedete da bi nesto mogli onda da pricate a dotad nemoj te pricati gluposti a mogu vam samo reci da je za vas dobro sto ce Zvijezdu trenirati po mom misljenju jedan od najboljih BH strucnjaka Dragan Jovic koji sa Zrinjskim osvojio Ligu i Kup BIH...
Dragon Town
KO VISOKO LETI , NISKO PADA
lijep pozdrav zmajevi ....

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Upravo tako, zato FUKARE spustite se
-
- Kontakt:
imal sta od tog dudica ?xDmačak u čizmama je napisao/la:Jović dovodi Feđu Dudića iz Varteksa.
- don_dragons
- Kontakt:
BRAVO MAJSTOREmačak u čizmama je napisao/la:Upravo tako, zato FUKARE spustite se

"samo za tebe znam"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
fukara87 je napisao/la:KO VISOKO LETI , NISKO PADA![]()
Izvini ali smaras ljude na njihovoj temi...pusti ba ljude neznam sto ti treba to...pa ljudi imaju pravo da se nadjau pobjedi protiv na, kao i mi protiv njih..to je ekipa sa naseg kantona i naravno da nam je svima lijepo otici u Gradaccac nego negdje drugo, a tako i oni nama...sad vidim da se pisalo o tim platama u Slobodi... ja cu samo reci da su one redovne i da cak imaju i premije, a dovili su ih protiv Zvijezde
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.