FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Machak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Machak » 10 feb 2020, 19:24

Sretan njima povratak za Sarajevo a onda jos ova priprema sa Zrinjskim koja nece pokazati nista cisto zagrijavanje za nastavak sezone, pa onda da svi zdravi a ne znam koliko spremni odu na gostovanje Radniku pa cemo vidjeti na cemu smo. Pa tek onda razmisljati o Zvijezdi i Tuzli kasnije.
Doci ce jos 1-2, 5-7 igraca, ne bitno sad je malo kasno i diskutabilno, jos prije Antalije se o tome trebalo voditi racuna. Ova dva neka treniraju sa juniorima pa da gori ne treba ih vracati u tim.
Mjau !

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 feb 2020, 19:27

Nisam siguran da je toliko bitno kad ti igraci dodju, da li prije priprema ili poslije. Ono sto je bitno jeste kvalitet. Kvalitetan igrac ce se brzo uklopiti ako se radi o 1-2 nova igraca. Druga je stvar ako je fizicki nespreman naravno. Zorya ko Zorya klasa iznad naseg fudbala, jeste malo crnjak jer je pokazatelj gdje nam je liga, ali ne vidim da je to toliki problem za nase nastupe u BiHPL.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2020, 19:35

I od mene sretan povratak. Hairli da prodje sve aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 10 feb 2020, 19:39

Tristan10 je napisao/la:
10 feb 2020, 19:27
Nisam siguran da je toliko bitno kad ti igraci dodju, da li prije priprema ili poslije. Ono sto je bitno jeste kvalitet. Kvalitetan igrac ce se brzo uklopiti ako se radi o 1-2 nova igraca. Druga je stvar ako je fizicki nespreman naravno. Zorya ko Zorya klasa iznad naseg fudbala, jeste malo crnjak jer je pokazatelj gdje nam je liga, ali ne vidim da je to toliki problem za nase nastupe u BiHPL.
Pa hocemo neke iskorake i vise ciljeve, Zorya i jaci od njih su trece-predkolo EL a kamoli LP, pa o o cemu mi pricamo onda ?

Ulaganje i samo ulaganje, kolektivni rad a ne sanjarenje i velicanje pojedinaca. Nas klub nije koletiv za pocetak to je jasno kao dan.
Mjau !

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 10 feb 2020, 19:46

Machak je napisao/la:
10 feb 2020, 19:39
Tristan10 je napisao/la:
Pa hocemo neke iskorake i vise ciljeve, Zorya i jaci od njih su trece-predkolo EL a kamoli LP, pa o o cemu mi pricamo onda ?

Ulaganje i samo ulaganje, kolektivni rad a ne sanjarenje i velicanje pojedinaca. Nas klub nije koletiv za pocetak to je jasno kao dan.
Pa dobro, zavisi koga dobijes u 3. kolu. Ako dobijes ekipu ko AIK mislim da bi uz Amara Osima i nesto sportske srece mogli proci dalje, kad bi dobili Zorya onda nebi. Pogledaj budzet tih klubova i naseg kluba, nemamo mi tu sta traziti. Mene samo boli da nas najuspjesniji trener u historiji nema tu financijsku podrsku da napravimo vise, jer mislim da to zasluzuje.

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 10 feb 2020, 19:57

Erica i Vecu sanjam vec duze vrijeme i jako loše spavam.Mešcini cu poceti sanjati Jovanovica i Kosorica.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 10 feb 2020, 20:17

Tristan10 je napisao/la:
Iskreno ja mislim da ovi ni blizu ne bi Zrinjskog ponizili ovako

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 10 feb 2020, 20:19

Fanimo nas. Najzvanicnije. Majke mi.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 10 feb 2020, 20:20

perodeformero je napisao/la:
10 feb 2020, 20:17
Tristan10 je napisao/la:
:crazy: :rol:

BOGICEVIC
Kontakt:

Post Postao/la BOGICEVIC » 10 feb 2020, 20:23

perodeformero je napisao/la:
10 feb 2020, 20:17
Tristan10 je napisao/la:
Pa ne bi jer je Zrinjski Real Madrid i jer imaju strasne igrace koji su igrali po svjetskim terenima, i imaju bernabe,jos ih gura yokohama. Mi smo Moscanica za njih, sta ces tako je.
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."

Mamlaz
Kontakt:

Post Postao/la Mamlaz » 10 feb 2020, 20:38

Osima i irfe nema, garant se nesto sprema :lol:

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 10 feb 2020, 20:39

Mamlaz je napisao/la:
10 feb 2020, 20:38
Osima i irfe nema, garant se nesto sprema :lol:
Oznacio se Osim na aerodrom. Cekaju nekog.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

Bezideja
Kontakt:

Post Postao/la Bezideja » 10 feb 2020, 20:42

Ovo pripremna utakmica je dokaz gdje nas fudbal i gdje nasa ekipa. Ovo sto se forsira prica da mi radimo ispravno, al kao treba vremena da se nesto napravi.

Suplja prica. Danas je fudbal biznis, ako mislis da napredujes jedino ulaganje u igracki kadar moze dovesti trofeje, navijace na tribine, sponzore. Al ako ti dovodis Jamaka koji ne moze hodati, neke igraci koji fizicki nisu dorasli ozbiljnom fudbalu.

A kod nas se od rata vrti jedna te ista prica, dobro je ovo samo dugotrajan proces i ta se prica vrti od rata do danas. Kad god ko dodje nema para, kuka se, ne mozemo dovesti igrace koji ce napraviti iskorak u boljitku nase igre. Itd.

Naravno ovo ne znaci da se mi u nasoj ligi necemo vrtiti oko vrha, al tanko je ovo sve..

Cim ti dovodes Jamaka radi iskustva a ne moze da diše, a posaljes mladog igraca na posudbu jer nema kuveta, tu ti sve bude jasno.

Kod nas direktori imaju platu po 3.000 KM skoro, a necemo da odvojimo za dobrog igraca 15.000 KM. A moze davati direktorima cifre od kojih nemas nikakvd koristi, a niti sta rade. A to vrijedi za sve direktore, ukljucujuci i ovoga sad.. **** ti to...
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 10 feb 2020, 20:43

Kompromis je napisao/la:
10 feb 2020, 19:17
Dzaba ti odbrana (stoperi) kad ti vezni red ne igra i ne pomaze odbrani... tu je Amar apsolutno kriv jer forsira dva igraca koji su takvi profili (alispahic i sadikovic) da ne mogu svojom motorikom igrati u oba pravca i to ozbiljnije ekipe kaznjavaju kako vidimo na priprema jer poprilično lako dolaze do naseg gola, doduse u nasoj ligi bas i nema tak e ekipe (bojo je jedini vezni koji moze igrati u oba pravca ali nije ni on bas ispunio puno toga)... naravno igra sa takvim veznjacima ima i prednosti pogotovo u nasoj ligi gdje Zeljo igra najatraktivniji fudbal sa najvise golova i sa najvecim posjedom... naravno pored tog veznog reda, problem su i parmaci na bekovima koji su odgovorni sigurno za 40-50% golova ove sezone gdje da sklopis jednog igraca od stanica, stevanovica i pavica neces dobiti dobrog igraca (ovaj iz Celika ne znam kakav je)...

Dakle pored desnog krila (jer zec nije zdrav niti ce objektivno to i biti u kontekstu dugog roka, a ne da je tu 2 utakmice pa opet povreda, pa 2 utakmice i tako u krug) nuzan je i jedan motoricki jak igrac u veznom redu (jamak i sl to sigurno nisu) ne samo za nasu ligu nego i za Evropu jer ovdje se otprilike moze vidjeti gdje je Zeljo u odnosu na pojedine ekipe iz Evrope (ova Zorya nam je mogla biti protivnik u Ligi Evrope prije 2 godine, a Olimpija nam moze biti potencijalni protivnik i pve godine)... dakle 2 dobra igraca na krilu i u veznom redu i ova ekipa ce biti prvak BiH sigurno ...
Brate ,neki dan sam isto ovo napisao uz Alispahica jedan zadnji vezni tipa Nyeme mi bi druga ekipa bili.**** trebati ce nam veemena joa da napravimo ekipu.Volim te Zeljo pa kako fod zavrsio :bih: :bih:

mohikanac12
Kontakt:

Post Postao/la mohikanac12 » 10 feb 2020, 20:50

Veze vi nemate. Trenutno najjaci par u ligi na sredini terena su Dado i Meša.
Mi smo Željini Željo je naš!

Biće Željo opet Šampion!

united1337
Kontakt:

Post Postao/la united1337 » 10 feb 2020, 21:01

MI smo tanki ko prut cim nas zorya 4 0 guzi

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 10 feb 2020, 21:05

united1337 je napisao/la:
10 feb 2020, 21:01
MI smo tanki ko prut cim nas zorya 4 0 guzi
Mozes li malo proguglati protiv koga smo danas igrali? Malo rezultati, statistika, nastupi, itd... Pa onda daj ovako glup komentar.

Plavamamba
Kontakt:

Post Postao/la Plavamamba » 10 feb 2020, 21:08

Samo da se hoće ova saga sa Fanimom završiti da mogu mirno spavat😂😂

pow1921
Kontakt:

Post Postao/la pow1921 » 10 feb 2020, 21:10

mohikanac12 je napisao/la:
10 feb 2020, 20:50
Veze vi nemate. Trenutno najjaci par u ligi na sredini terena su Dado i Meša.
Jesu druzu ali prema naprijed,tehnicki isto da,pasovi ok ali druze kad treba loptu uzeti,uklizati pocupati to je 0.
Pogledaj timove u Europi,svaki ozbiljan klub ima razbijaca Fabinho,Martinez,Casemiro/Valverde,Fernandinho,Witsel pa i nama treba npr Adukor,Zlomislic,Zeljkovic nije Bojo los al treba neko jaci,snazniji.Al eto nek se dovede nesto kakva je mogucnost i sta Amar misli da treba

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 10 feb 2020, 21:10

Plavamamba je napisao/la:
10 feb 2020, 21:08
Samo da se hoće ova saga sa Fanimom završiti da mogu mirno spavat😂😂
Zavrsen je.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.