Uz logo - Bio Adžem ili Amaw isto je...

znači nama ta titula ide? divne su kone fakat
pa ne možete za ispadanje dobit titulu baPrva savezna liga Jugoslavije u nogometu 1946./47.
OpisPrvenstvo Jugoslavije u nogometu za sezonu 1946./47. bilo je devetnaesto po redu nogometno natjecanje u Jugoslaviji, drugo poslijeratno. Novi prvak je po prvi put postao beogradski Partizan, koji je bio uvelike sastavljen od igračkih zvijezda nasilno ugašenih zagrebačkih klubova, ponajviše od Građanskog. Wikipedia
Datum: 25. aug 1946. – 12. jul 1947.
Prvak: FK Partizan Beograd
Prijelaz u nižu ligu: HNK Rijeka, FK Budućnost Podgorica, FK Željezničar Sarajevo, FK Železničar Niš, NK Nafta Lendava
Zar nisu posebne dresove pustili u prodaju kad su nas pobijedili?Denchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:53zaboravili se radovati bolan, majice prave nakon pobjede u derbiju, a mi ih uzeli u 2 derbija prije ova 2 zadnja, pa nikom ništa....ElCartel11 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:49
O ovome pricam nema vas u ligi 7 godina pa vam pobjede nad prvakom zemlje dizu samopuzdanje![]()
jbg bolest ne bira....
Ma nek im priznaju, al i nama. To je 2 i po titule nama i 1 i po titula njima. Opet su tu jednu u deficitu
Lapsusbhpremierliga12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 18:01Zorya je inace iz UkrajineOpijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 17:57Ovdje izgleda pojedinci jedva cekaju da popljuju.. Izvinite, sta hoćete vi ljudi?![]()
Prvo poredjujuci nasu ligu sa ruskom je nemoguce i svaka diskusija odmah stane. Bolja infrastuktura, bolji (plaćeniji) igraci, bolja sto je najvaznije liga, i sve ostalo, a necemo o budzetima ekipa, nema potrebe.![]()
![]()
Nek su nas razbili 4:0, meni je drago, nego da si dobio a ne znas ni kako, pa da svi mi redom umislimo da smo ekipa za evropska natjecanja, de ajmo ovo ljeto odmah u grupnu fazu, haha malo sutra.
Igrat našu ligu sa našim ekipama i ekipom kao danas su dva razlicita svijeta, hvala bogu pa ima normalnih da to uvide a izgleda nekima treba crtat.![]()
![]()
Recite mi da se momak samo sali malodejavu je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:56ElCartel11 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 20:49
O ovome pricam nema vas u ligi 7 godina pa vam pobjede nad prvakom zemlje dizu samopuzdanje![]()
![]()
Kako 7, kad smo kup osvojili prije 2?![]()
![]()
Kako vas ovi ukrainci iz Rusije nabubase vi veze nemate je li dan ili je noc...Opijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:08Lapsusbhpremierliga12 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 18:01Zorya je inace iz UkrajineOpijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 17:57Ovdje izgleda pojedinci jedva cekaju da popljuju.. Izvinite, sta hoćete vi ljudi?![]()
Prvo poredjujuci nasu ligu sa ruskom je nemoguce i svaka diskusija odmah stane. Bolja infrastuktura, bolji (plaćeniji) igraci, bolja sto je najvaznije liga, i sve ostalo, a necemo o budzetima ekipa, nema potrebe.![]()
![]()
Nek su nas razbili 4:0, meni je drago, nego da si dobio a ne znas ni kako, pa da svi mi redom umislimo da smo ekipa za evropska natjecanja, de ajmo ovo ljeto odmah u grupnu fazu, haha malo sutra.
Igrat našu ligu sa našim ekipama i ekipom kao danas su dva razlicita svijeta, hvala bogu pa ima normalnih da to uvide a izgleda nekima treba crtat.![]()
![]()
, hvala ti sto pratis podforum najveceg bh fudbalskog kluba.
![]()
igrala je i JNA, hoćemo i njima šta dat?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:11Pitari su kraljevi
Priznase da smo igrali prvo savezno prvenstvo sfrj
Nemojte vise veceras o ovome gledam seriju
Sutra cemo
Igrao je i TrstDenchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:18igrala je i JNA, hoćemo i njima šta dat?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:11Pitari su kraljevi
Sutra cemo![]()
![]()
ja automatski jer je jedina ekipasvrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:21Igrao je i TrstDenchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:18igrala je i JNA, hoćemo i njima šta dat?svrakino1921 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:11Pitari su kraljevi
Sutra cemo![]()
![]()
![]()
Moras malo mozak ukljuciti
Ubili nas ruski ukrajinci na prijateljskoj, ne znam sto se vi zamarate sa tim? Ja pratim samo svoj tim tako da ne ulazim na druge podforume pa radi toga se zahvaljujem covjeku na ispravci, ne znam sta je pogresno?Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:16Kako vas ovi ukrainci iz Rusije nabubase vi veze nemate je li dan ili je noc...
Kakve veze ima to sto te je covjek ispravio sa vasom temom...?
Haj' ti drug lezi odmori nije ti lako danas bilo...![]()
Reci da je Zorya ruski tim, je opste nepoznavanje fudbala, pogotovu sto vas je taj isti tim nabubao prije 2 godine sa 5:0...Opijum je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:39Ubili nas ruski ukrajinci na prijateljskoj, ne znam sto se vi zamarate sa tim? Ja pratim samo svoj tim tako da ne ulazim na druge podforume pa radi toga se zahvaljujem covjeku na ispravci, ne znam sta je pogresno?![]()
Odo odmorit, nego mi reci iskreno jesil i ti ove sezone odmaro poslije dva derbija? Pusti se ti nas, gledaj svoja posla.![]()
Bit ce novcano sankcionisani zbog sramote koju su nam nanijeli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.