FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
A realno u posljednje vrijeme nije ni blizu pokazao kvalitet kao sa početkaPitaristok je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:34Sta ce ti ko govoriti, skontaj sam, cim ga nema u prijateljskim znaci sa ce na tribine, on i adukor trebaju bit primjer da se nece tolerisat kur.cenje, vidio laza da nam treba i digo malo formu pa.opleo po honorarima i bonusima.
Nego niste rekli ko ke taj malac od 90k
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma dobro, može se i njemu desiti loša forma, to je razumljivo. Uklopio se u sivilo ekipe i to je to. Sad bi nam dosta značio do kraja sezone i to je činjenica, bila bi odbrana još sigurnija s njim. Ali, ako je takva situacija, onda podržavam odluku Kluba. Produži, pa igraj ili fino na zapad pola godine, pa da vidim onda što ćeš naći neki dobar klub i prodati se dobro. Dosta je bilo cirkusa svih ovih godina, a mislim da ga recimo Miličević može korektno zamijeniti.
P. S. Jeebena je ova anketa.. Od Tine se svakako najviše očekuje, njega i nije trebalo stavljati. E sad dosta očekujem i od Zinedina, i od Jukića, a i od Miličevića. Tako da nisam glasao, ne znam kome ga dati, jer sva trojica su mi dobra.
P. S. Jeebena je ova anketa.. Od Tine se svakako najviše očekuje, njega i nije trebalo stavljati. E sad dosta očekujem i od Zinedina, i od Jukića, a i od Miličevića. Tako da nisam glasao, ne znam kome ga dati, jer sva trojica su mi dobra.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Ne računajući Tinu, ja sam siguran 100% da ce Zizou pokidati 

Nema ne znam, Nobele, glasaj inace ce Mortina palica raditi...Ovdje vlada staljinizam od strane jedne licnosti...AlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:18Ma dobro, može se i njemu desiti loša forma, to je razumljivo. Uklopio se u sivilo ekipe i to je to. Sad bi nam dosta značio do kraja sezone i to je činjenica, bila bi odbrana još sigurnija s njim. Ali, ako je takva situacija, onda podržavam odluku Kluba. Produži, pa igraj ili fino na zapad pola godine, pa da vidim onda što ćeš naći neki dobar klub i prodati se dobro. Dosta je bilo cirkusa svih ovih godina, a mislim da ga recimo Miličević može korektno zamijeniti.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Uskoro bismo mogli dobiti novu organizaciju u bh. fudbalu, Udruženje klubova Premijer lige BiH.
Kako SportSport.ba ekskluzivno saznaje, istina još uvijek je riječ o nezvaničnim informacijama, iz FK Sarajevo su uputili pozive na adrese svih bh. premijerligaša za sastanak koji će se održati u srijedu u 15:00h, u hotelu Ibis.
Ideja je da na ovom sastanku svi klubovi iznesu svoje stavove po pitanju organizovanja Udruženja premijerligaša.
Ukoliko isti budu pozitivni, očekuje se da bude sazvano još sastanaka kako bi se ideja o organizovanju udruženja počela približavati realizaciji.
SportSport.ba saznaje da je značajan broj klubova naklonjen ovakvoj ideji, a ukoliko se osnuje, udruženje bi bh. klubovima sigurno poslužilo kao "alat" da se njihov stav bolje čuje u NFSBiH i u organizaciji takmičenja.
Kako SportSport.ba ekskluzivno saznaje, istina još uvijek je riječ o nezvaničnim informacijama, iz FK Sarajevo su uputili pozive na adrese svih bh. premijerligaša za sastanak koji će se održati u srijedu u 15:00h, u hotelu Ibis.
Ideja je da na ovom sastanku svi klubovi iznesu svoje stavove po pitanju organizovanja Udruženja premijerligaša.
Ukoliko isti budu pozitivni, očekuje se da bude sazvano još sastanaka kako bi se ideja o organizovanju udruženja počela približavati realizaciji.
SportSport.ba saznaje da je značajan broj klubova naklonjen ovakvoj ideji, a ukoliko se osnuje, udruženje bi bh. klubovima sigurno poslužilo kao "alat" da se njihov stav bolje čuje u NFSBiH i u organizaciji takmičenja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
to jbg ćaća, tv prava kurko telecomeeeeGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:24Uskoro bismo mogli dobiti novu organizaciju u bh. fudbalu, Udruženje klubova Premijer lige BiH.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
Morto napolje!Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:23Nema ne znam, Nobele, glasaj inace ce Mortina palica raditi...Ovdje vlada staljinizam od strane jedne licnosti...AlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:18Ma dobro, može se i njemu desiti loša forma, to je razumljivo. Uklopio se u sivilo ekipe i to je to. Sad bi nam dosta značio do kraja sezone i to je činjenica, bila bi odbrana još sigurnija s njim. Ali, ako je takva situacija, onda podržavam odluku Kluba. Produži, pa igraj ili fino na zapad pola godine, pa da vidim onda što ćeš naći neki dobar klub i prodati se dobro. Dosta je bilo cirkusa svih ovih godina, a mislim da ga recimo Miličević može korektno zamijeniti.
P. S. Jeebena je ova anketa.. Od Tine se svakako najviše očekuje, njega i nije trebalo stavljati. E sad dosta očekujem i od Zinedina, i od Jukića, a i od Miličevića. Tako da nisam glasao, ne znam kome ga dati, jer sva trojica su mi dobra.![]()
Bit ce zanimljivo pratiti ko ce se odazvati sastanku...
K'o te kara nek' ti pise pjesme.
Vala je vrijeme da se osnuje udruzenje.
Inace smo mnogo tanki u odbrani, pogotovo bekovi.
Inace smo mnogo tanki u odbrani, pogotovo bekovi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Tako je Nobele i ja se pridružujem i pokrecemo inicajativu Udrženje Forumasa-Morto vanka...AlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:36Morto napolje!Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:23Nema ne znam, Nobele, glasaj inace ce Mortina palica raditi...Ovdje vlada staljinizam od strane jedne licnosti...AlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:18Ma dobro, može se i njemu desiti loša forma, to je razumljivo. Uklopio se u sivilo ekipe i to je to. Sad bi nam dosta značio do kraja sezone i to je činjenica, bila bi odbrana još sigurnija s njim. Ali, ako je takva situacija, onda podržavam odluku Kluba. Produži, pa igraj ili fino na zapad pola godine, pa da vidim onda što ćeš naći neki dobar klub i prodati se dobro. Dosta je bilo cirkusa svih ovih godina, a mislim da ga recimo Miličević može korektno zamijeniti.
P. S. Jeebena je ova anketa.. Od Tine se svakako najviše očekuje, njega i nije trebalo stavljati. E sad dosta očekujem i od Zinedina, i od Jukića, a i od Miličevića. Tako da nisam glasao, ne znam kome ga dati, jer sva trojica su mi dobra.![]()

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Vidim pričaju o mojoj palici..Vanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:23Nema ne znam, Nobele, glasaj inace ce Mortina palica raditi...Ovdje vlada staljinizam od strane jedne licnosti...AlfredNobel je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:18Ma dobro, može se i njemu desiti loša forma, to je razumljivo. Uklopio se u sivilo ekipe i to je to. Sad bi nam dosta značio do kraja sezone i to je činjenica, bila bi odbrana još sigurnija s njim. Ali, ako je takva situacija, onda podržavam odluku Kluba. Produži, pa igraj ili fino na zapad pola godine, pa da vidim onda što ćeš naći neki dobar klub i prodati se dobro. Dosta je bilo cirkusa svih ovih godina, a mislim da ga recimo Miličević može korektno zamijeniti.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Katastrofa odbrana,tek nam je 2 najjaca u ligi 

Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 10 feb 2020, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
što uzimate Mortu u usta 
hahahahahahah kako su ušetali u stupicu

hahahahahahah kako su ušetali u stupicu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Danas jedno sutra drugo...Ako valja odbrana, ne valjaju vezni ,ako nisu oni na tapetu, onda ne valjaju sto nas ne obavijeste su igraci danas rucali...Ma mora biti negative, pa kako god...
E ne daj Bože da je nas Tobol nakantao 4:0, ja mislim da bi zapucalo u gradu...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma slabo je ovo..Vinko je rekao da hoce cvrstu odbranu i da ima discipline.. znaci igrat cemo defanzivni fudbal katastrofaVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:50Danas jedno sutra drugo...Ako valja odbrana, ne valjaju vezni ,ako nisu oni na tapetu, onda ne valjaju sto nas ne obavijeste su igraci danas rucali...Ma mora biti negative, pa kako god...
E ne daj Bože da je nas Tobol nakantao 4:0, ja mislim da bi zapucalo u gradu...![]()

- RajaBa1983
- Kontakt:
Nek si mu vala rekoVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:50Danas jedno sutra drugo...Ako valja odbrana, ne valjaju vezni ,ako nisu oni na tapetu, onda ne valjaju sto nas ne obavijeste su igraci danas rucali...Ma mora biti negative, pa kako god...
E ne daj Bože da je nas Tobol nakantao 4:0, ja mislim da bi zapucalo u gradu...![]()

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Mršš...RajaBa1983 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:55Nek si mu vala rekoVanja8 je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:50Danas jedno sutra drugo...Ako valja odbrana, ne valjaju vezni ,ako nisu oni na tapetu, onda ne valjaju sto nas ne obavijeste su igraci danas rucali...Ma mora biti negative, pa kako god...
![]()

- AlfredNobel
- Kontakt:
Vala je i vrijeme da se malo bace izbori oko novog moderatora. Lik tri mandata ima, a i dokurcilo mi je ovo brisanje postova.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 52 gosta.