I meni je Adzem najbolji, tu se slazemo.ASD je napisao/la: ↑11 feb 2020, 01:16Moguće da jeste. Nisam ga toliko gledao da bih mogao donijeti neki veći sud. Dobar je igrač.harden je napisao/la: ↑11 feb 2020, 01:06Bolji je Kladar stoper od pola tih sto si nabrojao. Ovu polusezonu ce jos bolji biti kad ste ustabili odbrana malo a sredina ne bude rupa obicnaASD je napisao/la: ↑11 feb 2020, 00:56Pa sad. Teško je reći. Adžem je najbolji. Može glatko u pola ekipa PL igrati. Nije loš ni Beširević u Olimpiku, može isto u PL.
Nije loš ni Mazić što je bio u Tošku prvu polusezonu. Bio je dobar i u PL-u, samo ga godine malo stisle, ali je za ove lige odličan igrač, jedino skup. Solidan je i onaj Islamagić u Gošku.
Dobri su stoperi i u Rudaru, Gačan i Musić. Sviđa mi se i Danilović u Metallegheu. Možda bi neki od njih tri mogao u PL.
Ali da se razumijemo. Nema ih trojica u čitavoj ligi koji bi mogli biti konkurentni u PL-u.![]()
Adžem je po meni definitivno najbolji. Fizički je predominantan (u ovoj ligi teško se može bez toga, realno), plus ima dobru pass igru, dobre duge lopte. Ima i to da zna komandovati odbranom.
Vrhunski stoperi u najboljim klubovima su u prosjeku niži nego ovdje. Baš sinoć gledam Inter-Milan (Skriniar, De Vrij, Romagnoli, Godin, Kjaer). Jedino Kjaer jedva iznad 190. Ostali bi bili niski za ove lige.
Recimo, Koprivica po meni nije ništa specijalno s loptom, a fizički je odličan ako protivnički napadač nije visok i da se zna hrvati, tu izvisi ali svakako bi bio dobro pojačanje. Provjeren igrač za ove lige.
Kladar i Koprivica su sasvim dovoljni za ove lige u paru, desno moze Terzin a lijevo mali Olic, odlican mladi bek. Ne znam jesi li njega upratio.
Sad gledam na transfermarktu, nisam znao da je Emrah Hasanhodzic u Metallegheu. Bio je odlican u Jedinstvu, ne znam kakav je sad.