FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pozdrav navijačima...nemojte se razočarati ali nema ništa od dolaska Fanima...100%tacna info.Nadam se da ce Željo biti prvak a Mladost ostati u ligi..i onda uzmite Fanima za LP.
-
- Kontakt:
pokusao sam da ti nista ne odgovorim ali moram ,bruda to sto tvrdis da nema nista od Fanima i da je to 100% nije tacno

ne kazem ja da ce sigurno doci ali je jos uvijek sve otvoreno i ovo ti je 100% tacnoamar009 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:38Pred nama je još ovo nekoliko dana prolaznog roka...vidjecemo ko je upravu..

- Nastrojeni
- Kontakt:
Hvala

Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
koliko znam za slobodne igrace nema rok. Samo moraju imati ciste papire prije kraja prelaznog roka. A potpisati mogu kada god zele.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Prati li iko kako se smjenjuju slike i nadmetanja na temi Navijacki izvjestaji, ko je imao vežu brojku na najljepšem stadionu u BiH 

Poželio sam "gostovanje" na OtociKANA je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:39daj prvu na GrbaviciAdmir74 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:57Izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine 2019/20. za seniore bit će održano sutra u 12.30 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
U ovu fazu takmičenja su se plasirali:
Borac, GOŠK, Olimpik, Rudar Kakanj, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski i Željezničar.
U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igra se jedan meč, a u slučaju neriješenog rezultata polufinalistu će odlučiti penali.
Prema ranije utvrđenom rasporedu, mečevi četvrtfinala igraju se 3. marta (15 i 18 sati)ko ce cekati 7
![]()
![]()
![]()

Na Grbavici da bude ludilo, cak bi volio Bojca pune tribine malo i klub da zaradi a da se Zaki mame sjetimoAdmir74 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 11:21Poželio sam "gostovanje" na OtociKANA je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:39daj prvu na GrbaviciAdmir74 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:57Izvlačenje parova četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine 2019/20. za seniore bit će održano sutra u 12.30 sati u prostorijama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.
U ovu fazu takmičenja su se plasirali:
Borac, GOŠK, Olimpik, Rudar Kakanj, Široki Brijeg, Tuzla City, Zrinjski i Željezničar.
U četvrtfinalu Kupa Bosne i Hercegovine igra se jedan meč, a u slučaju neriješenog rezultata polufinalistu će odlučiti penali.
Prema ranije utvrđenom rasporedu, mečevi četvrtfinala igraju se 3. marta (15 i 18 sati)ko ce cekati 7
![]()
![]()
![]()
![]()

Ovo je nasa realnost, to jest nasih navijaca. Jao kako se pojacao Zrinjski, nabrajanje igraca, folovi golovi a oni doveli Asima Zeca kojem su isti ti levati je.bali od do a sad kao svrsavaji na njihovu ekipu

Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ne znam sto “navijate” za neku tezu opciju ako ima sta lakse. Poslije nekad ako se prodje i budu samo ovi najbolji onda ok. Daj sad nesto najlakse ili lakse.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Ma dolaze nama jos dva igraca kao sto sef rece. Hajde vise vratite se iz te Antalije
Trenutno korisnika/ca: Napaceni87 i 56 gostiju.