Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ovo udruženje premijerligaša bi bio suepr potez, mislim da svim klubovima odgovara da se tako nešto osnuuje po jasnim principima rada.
Čak mislim da će i doći do toga.
Čak mislim da će i doći do toga.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisi ti dobar u vugla, ustaneš ljut i samo ti je kita u glavi otkako te ona napustila.. idi na proljev temu sa svojim debilima, ne moraš svaku temu pokvariti. Navijač Barcelone i simpatizer Željezničara priča o kitama i svojim gazdom na PL BiH.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali koji bi bio krajnji cilj? Skeptičan sam po pitanju ovoga i ne vjerujem da će biti svi klubovi za, pogotovo kada se bude htjelo dogovoriti nešto ali eto pisali smo prije da bi voljeli ovo vidjeti na djelu.
Ko ono nije originalno htio, Široki ili?
Ne znam što ti smeta pominjanje pridržavanja Tobetove kiturine , kad ti je to u opisu posla ? cemu nervoza

Podsjećaš me na onog Ćirku, Šojićevog batlera koji mora pred njim stajati mirno i slušati šta mu gazda kaže.
Mada svaka čast Tobetu, realno

Zadnja izmjena: let3, dana/u 11 feb 2020, 09:34, ukupno mijenjano 2 puta.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Krajnji cilj bi valjda bio da se unesu neke novine što se tiče raznih pravilnika, o broju stranaca, u21 igračima, sudijskoj organizaciji, pa čak i kažnjavaju navijača, koji bi klubovi iznjeli savezu, a savez bi ti morao prihvatiti ako su svi složni.
Ne vidim šta može loše donijeti, svima su potrebne jasne propozicije i pravilnici.
Ok, neće to ići glatko, da se odjednom svi expersno slože, ali pomalo, praviti bolju ligu nego što je sad, pa možda se i napreduje sitnim koracima.
Ne vidim šta može loše donijeti, svima su potrebne jasne propozicije i pravilnici.
Ok, neće to ići glatko, da se odjednom svi expersno slože, ali pomalo, praviti bolju ligu nego što je sad, pa možda se i napreduje sitnim koracima.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- Zenicanin988
- Kontakt:
Molim da se zapamti ovo ime.
Bice busenja na proljece

Bice busenja na proljece

Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
-
- Kontakt:
:

Zenicanin988 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:41Molim da se zapamti ovo ime.
Bice busenja na proljece![]()

Čelik će izdominirati na proljeće. Biće će sigurno jači od Veleža.
🔴⚫️
Sto je spor vako?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- prisonbreak
- Kontakt:
Ako ih registruju 

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
-
- Kontakt:
Pa koja je svrha onda tog udruzenja, kakve interese zastupas, kome?Denchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:35To savez vodi i nece ti to prepustit nema sanse....bukvalno zastupas interese svog kluba...neroazzurni je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:55Joj nema jos ni prijedloga kako bi to trebalo izgledati a vec neki znaju ko je za a ko protiv
Ne moze se to raditi glasanjem, ima tu posla mora se neko time baviti stalno jer to udruzenje vodi ligu, znaci sistem igre termini sudije kazne...to se mora izabrati neko tijelo(predsjednik i 3-4 clana) koje ce voditi sve i koje ce biti izabrano tim glasanjem. E tu dolazimo do toga mozemo li mi to, ima li snage u ovom drustvu i za kakav dogovor. Ja sam skeptik, nema to veze sa Siroki Zrinjski...nebi ni Zeljini mogli gledat pitara predsjednika i obrnuto.
U glibu smo ko drustvo to je jedina istina
Dobro evo oformi se to Udruzenje i sta onda? Sastanu se predstavnici 12 klubova i sta? Mjere kite?
Ne kontam sta ce raditi ako Savez i dalje sve odlucuje
Davati prijedloge Savezu? Pa to mogu i bez Udruzenja
Mislim da ne razumijete cemu Udruzenje sluzi, ono bi trebalo voditi ligu i odlucivati o svemu.
Mada kad vidim kakva smo zemlja nebi me cudilo da to bude neko ipak mjerenje kita koje ce trajat mjesec dana
A poslije opet svak preko svojih portala kriv je Borac kriv je Zeljo kriv je Siroki
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- prisonbreak
- Kontakt:
Haj popusti malo.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Dzeku momak u dzep stavio

-
- Kontakt:
Zenicanin988 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:41Molim da se zapamti ovo ime.
Bice busenja na proljece![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Pa kako ti to zamisljas, da oni oforme udruzenje i neko ce im samo dat da upravljajuneroazzurni je napisao/la: ↑11 feb 2020, 10:14Pa koja je svrha onda tog udruzenja, kakve interese zastupas, kome?Denchi je napisao/la: ↑10 feb 2020, 23:35To savez vodi i nece ti to prepustit nema sanse....bukvalno zastupas interese svog kluba...neroazzurni je napisao/la: ↑10 feb 2020, 22:55Joj nema jos ni prijedloga kako bi to trebalo izgledati a vec neki znaju ko je za a ko protiv
Ne moze se to raditi glasanjem, ima tu posla mora se neko time baviti stalno jer to udruzenje vodi ligu, znaci sistem igre termini sudije kazne...to se mora izabrati neko tijelo(predsjednik i 3-4 clana) koje ce voditi sve i koje ce biti izabrano tim glasanjem. E tu dolazimo do toga mozemo li mi to, ima li snage u ovom drustvu i za kakav dogovor. Ja sam skeptik, nema to veze sa Siroki Zrinjski...nebi ni Zeljini mogli gledat pitara predsjednika i obrnuto.
U glibu smo ko drustvo to je jedina istina
Dobro evo oformi se to Udruzenje i sta onda? Sastanu se predstavnici 12 klubova i sta? Mjere kite?
Ne kontam sta ce raditi ako Savez i dalje sve odlucuje
Davati prijedloge Savezu? Pa to mogu i bez Udruzenja
Mislim da ne razumijete cemu Udruzenje sluzi, ono bi trebalo voditi ligu i odlucivati o svemu.
Mada kad vidim kakva smo zemlja nebi me cudilo da to bude neko ipak mjerenje kita koje ce trajat mjesec dana
A poslije opet svak preko svojih portala kriv je Borac kriv je Zeljo kriv je Siroki

To je proces, pogotovo kod nas ,dok se stvari ne posloze, udruzenje ne dobije institucije unutra, organizacioni nivo....
Ucinjen je prvi korak...Drugi konkretan bi bio da se udruzenje oformi, a treci organizacija udruzenja....Tek onda ostalo.
"Gubitak identiteta placa se ropstvom i ponizenjem".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
"Zrtvovat cemo mir za suverenu Bosnu".
"Velikim Bogom se kunemo,da robovi biti necemo".
- Zenicanin988
- Kontakt:
Isto Miletic jarane
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
- mohikanac12
- Kontakt:
Jel' ovo Ćelik opet konkurentan? Eh da vam je sada Blažević, po strani da probija. Kako ste ono pisali, najbolji bočni lige?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
-
- Kontakt:
Mogao bi doduse za klupemohikanac12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 11:35Jel' ovo Ćelik opet konkurentan? Eh da vam je sada Blažević, po strani da probija. Kako ste ono pisali, najbolji bočni lige?
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Bing [Bot], NeSamSafetee i 36 gostiju.