BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH tenis
Ubij se jebotibog majku raspalu.
Najveći debil koji hoda zemljom
Sad nekoliko dana da uziva po NY
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Lik je nevjerovatan. Šta sve uspije prokockati to nije normalno. Nek uživa sad van TOP 100, ubrzo i van TOP 200.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ni 5:2 u tb nije u stanju da sacuva. 

ovo opet onaj njegov..imao ga je ali:-)
smijesan igrac, sta li se mota po njegovoj glavi u tim nekim trenucima, to je nevjerovatno.
sreca pa mi ovo vec dugo ne pada tesko, nekad bih bjesnio satima poslije ovakvih poraza a sad svejedno, cak vise....nekako navijam da se malo vrati na challengere a na dobrom je putu, zvanicno van top 100.
smijesan igrac, sta li se mota po njegovoj glavi u tim nekim trenucima, to je nevjerovatno.
sreca pa mi ovo vec dugo ne pada tesko, nekad bih bjesnio satima poslije ovakvih poraza a sad svejedno, cak vise....nekako navijam da se malo vrati na challengere a na dobrom je putu, zvanicno van top 100.
Ma nemoguce da je ovdje sve regularno 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nema bez sportskog života ništa
Sad ce doci "pemzioner", da ga brani...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ovom je vakat da se uclani u neku stranku,kakav patuljak.Sreca pa se ne nerviram vec godinu i po
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
7k je dobio, ali mislim da ce sljedece sedmice u DelRey Beach
- TMmanija2012
- Kontakt:
Ja nisam kockar,ali gubim
Za brata Dzumija

Nevjerovatno kakvu je grešku napravio dovodjenjem Bozoljca, lik mu je karijeru drastično unazadio. Sve je imao tad nakon onako moćne 2017. godine... Top 30, pare, fantastičan igrački i fizički nivo. Sve što je trebalo je da plati i okupi oko sebe kvalitetan tim koji zna šta radi te koji će mu pomoći da, ako ništa, ostane na tom nivou, a plodove bi naplaćivao i danas dan. Ovako je s Ilijom ušao u beogradske šeme, starlete i noćni zivot, Fića Krajinović i ekipica, a tenis je trpio, i trpio...mic po mic, i danas je tu gdje jeste, potpuno zasluzeno. E moj Damire.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:40Nikog ne iznenađuje, za Seppija moraš imati živce i biti vrhunski fizički spreman a Damir nije ni jedno od tog. Mislio sam da ne može biti gora sezona nego što je bila prošle ali sam se prevario, očigledno će ova biti 3x gora.
Mikija mi i nije zao jer je talentom daleko od top nivoa a pored toga nije ni veliki radnik, i Sofia je premija, al ovaj kreten je morao bolje iskoristiti situaciju i uslove koje je imao poslije 2017. i napravit sebi odskočnu dasku, jeftino, baš jeftino. Al eto, svako bira svoj put, sam pao sam se ubio, ko sam ja da ga kudim.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
hoce li biti press ovih dana po povratku kuci
nego, sta bi sa tom nekom istragom za namjestanje meceva? je li to zavrseno ili jos traje?
mene interesuje koji je to sa 3 atp titule:-)

nego, sta bi sa tom nekom istragom za namjestanje meceva? je li to zavrseno ili jos traje?
mene interesuje koji je to sa 3 atp titule:-)
Mislim da ce nas ove godine Nerman najvise iznenaditi 

Ne vraca se kuci prije aprila, sada ide u Delray Beach, pa Acapulco, pa onda kvale mastersa - IW i Miami... Mozda nesto i napravi na ta cetiri turnira

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Baš velika je glupost bila dovođenje Ilije. Ne znam šta je mislio tad, umjesto da dovede nekog iskusnog trenera on dovodi početnika. Samo kad se pogleda njegov instagram može se vidjeti koliko on vodi profesionalno svoj sportski život. Nadam se da će doći pameti pa početi normalno raditi ali bojim se da je priča o Damiru završena, bar o TOP 50.bodi123 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 01:49Nevjerovatno kakvu je grešku napravio dovodjenjem Bozoljca, lik mu je karijeru drastično unazadio. Sve je imao tad nakon onako moćne 2017. godine... Top 30, pare, fantastičan igrački i fizički nivo. Sve što je trebalo je da plati i okupi oko sebe kvalitetan tim koji zna šta radi te koji će mu pomoći da, ako ništa, ostane na tom nivou, a plodove bi naplaćivao i danas dan. Ovako je s Ilijom ušao u beogradske šeme, starlete i noćni zivot, Fića Krajinović i ekipica, a tenis je trpio, i trpio...mic po mic, i danas je tu gdje jeste, potpuno zasluzeno. E moj Damire.Unofficialpage je napisao/la: ↑10 feb 2020, 21:40Nikog ne iznenađuje, za Seppija moraš imati živce i biti vrhunski fizički spreman a Damir nije ni jedno od tog. Mislio sam da ne može biti gora sezona nego što je bila prošle ali sam se prevario, očigledno će ova biti 3x gora.
Mikija mi i nije zao jer je talentom daleko od top nivoa a pored toga nije ni veliki radnik, i Sofia je premija, al ovaj kreten je morao bolje iskoristiti situaciju i uslove koje je imao poslije 2017. i napravit sebi odskočnu dasku, jeftino, baš jeftino. Al eto, svako bira svoj put, sam pao sam se ubio, ko sam ja da ga kudim.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
mozda moj prvi post o saradnji damira i ilijebabino je napisao/la: ↑11 mar 2018, 02:14pozuri damire na telefon,cekamo slike da vidime sta te danas mucilo pa da mirno mozemo na spavanje...
ovdje je najgore sto on izgleda stvarno vjeruje da je dejana bila glavni kotac u njegovim proslogodisnjim uspjesima.
ovog bozoljca dovoljno da samo pogledas i vidis da ondje nema ozbiljnog trenera, lik neki zesci zayebant koji je tu da malo uziva u zivotu.

a ko zna znababino je napisao/la: ↑11 feb 2020, 11:42mozda moj prvi post o saradnji damira i ilijebabino je napisao/la: ↑11 mar 2018, 02:14pozuri damire na telefon,cekamo slike da vidime sta te danas mucilo pa da mirno mozemo na spavanje...
ovdje je najgore sto on izgleda stvarno vjeruje da je dejana bila glavni kotac u njegovim proslogodisnjim uspjesima.
ovog bozoljca dovoljno da samo pogledas i vidis da ondje nema ozbiljnog trenera, lik neki zesci zayebant koji je tu da malo uziva u zivotu.![]()

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.