Nenadyebivo
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
To je to
Ne moraju se sutra izlagat trosku da dolaze u Sarajevo
kako je jak brkati majstor ,mali mu dao na vaznosti
Zec dao gol za Zrinjski 
nisam odavno, pa samo da pozdravim i poselamim brkinog kolegu mladog šatrolava iz breze, i vratničkog telala iz podruma, zajedno sa ožalošćenim jaranima. možete koliko hoćete, ali nećete dokle hoćete, još malo samo... 
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Znaci pocelo je
Zanima me samo jel kakva frljoka ili je skolski plasirao u dalji ugao kao za vrijeme igranja u travniku, slobodi itd
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Dobra akcijakerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 12:56Znaci pocelo je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zanima me samo jel kakva frljoka ili je skolski plasirao u dalji ugao kao za vrijeme igranja u travniku, slobodi itd
- mohikanac12
- Kontakt:
Otisao Asim, sad ce da opletu po Kosoricu i Vedranu moja pretpostavka?
Za Vedrana koji levat primi gol, Kosoric se ne zna postaviti, bolji Kemo. Idemoooo
Za Vedrana koji levat primi gol, Kosoric se ne zna postaviti, bolji Kemo. Idemoooo
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Najgore od svega je to sto smo mi najstrasnije ispljuvali Kosorica u zadnjem mandatu ali ruku na srce, i igrao je lose. Poslije njegovih silnih dugih lopti onaj ga jos stavi na desnog beka. Meni je aco drag jer je istinski zaljubljenik u ovaj klub, ali ja ne vidim kako on moze biti bolji sada nego prije 3 godine.
A Vedran i Kosoric odlicni, ma nikada bolji
Prebaci na 1:41:05 da vidiš Asimov gokerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 12:56Znaci pocelo je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma oni su samo dva od (nazalost) dosta njih panjeva koji nemaju sta traziti u Zeljinom dresu. Ali eto sta je tu je.
@igrajlopte 🐦
- Nastrojeni
- Kontakt:
Dobro samo je pripucao, ali je i zapoceo akciju i ispratio do krajabraco je napisao/la: ↑11 feb 2020, 13:10Prebaci na 1:41:05 da vidiš Asimov gokerimatomic1921 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 12:56Znaci pocelo je![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zadnja izmjena: Mamlaz, dana/u 11 feb 2020, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Neki dan sam rekao da bi se trebalo uvesti da ko god napuse rijec BOOM - da se automatski promijeni u NE TREBA NAM NIKO IMAMO ZAIMA.
Imam jos jedan prijedlog - ko napise frazu F5 ili F4, to treba da se automatski zamijeni frazom - IMAMO VESELOG I BOLI NA TUKI
Imam jos jedan prijedlog - ko napise frazu F5 ili F4, to treba da se automatski zamijeni frazom - IMAMO VESELOG I BOLI NA TUKI
- mohikanac12
- Kontakt:
Ako može pitanje.
Na koliko si utakmica uživo bio od 2010 do danas?
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
- dubioza144
- Kontakt:
Mogao je nama možda i Asim poslužiti u ovom drugom dijelu sezone barem za kup utakmice
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- Nastrojeni
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava, Pact1921 i 18 gostiju.