Nemoj me ba kopirati.anonymousHD je napisao/la: ↑10 feb 2020, 09:52Reyes pokušava da ga udari, a Jon Jones glumi Muhameda Alija.mohikanac12 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:42anonymousHD je napisao/la: ↑09 feb 2020, 17:314 i 5 runda u korist Jon Jonesa, logicno je i da ce dobiti. Ako hoces da skines prvaka s trona championship runde ne mozes onako da odradis. Morao je napadat vise, nije smio da dozvoli da Jon ima cijelo vrijeme sredinu oktagona i da ga napada. Ne znam, Reyes je imao dobrih udaraca, ali meni nije izgledalo da ga moze dobiti na bodove jer znam da treba puno puno vise da radi, da mora bas da ga izdmonira da ga dobije a to nije uradio. Revans ce biti jos bolji.
Najbolji komentar do sada. Ne uzima se pojas šampionu ako ga je izazivač malo kucnuo i pokazao da je konkurentan.![]()
Ne može se tako dobiti prvak. One zadnje dvije runde nose veći značaj nego prve tri, a prve tri nisu clean za Reyesa kako se to predstavlja u svijetu trenutno. Ljudi žele da prvak padne, ali ne ide to tako lako.
To me najviše i nasmijalo vrište ljudi kako je Reyesu malo falilo da ga završi, a ovaj u najkritičnijim momentima glumio Muhameda i to nije malo glumio vec poduže vremena pa kad je shvatio da je vrag odnio šalu opet je ukljucio opreznost.
Ja mogu eto da se slozim s ovim koji pišu da je dobio Reyes, al' samo mogu to uraditi ako ce reci da je bio X sve ostalo je šupljiranje.
A se zna zašto su mu sudije dale pobjedu to je zadnjih 10 minuta gdje Reyes da je ušao u razmjenu bio bi završen jer ništa nije imao više u tijelu da ponudi i odlucio se na bježanje.
Još prije borbe priča drzace pritisak do kraja..