Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Živinice najveca kasaba u drzavi. Meni je simpaticna ta anarhija i nesklad zivotnog prostora.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Na Hayatu reportaža o KUD Gajret. U pitanju je Sjenica.
Svaka čast ekipi Hayata
Svaka čast ekipi Hayata
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma kakvi, da je još više ovakvih emisija, samo me iznervira ova žena što reče da smo isti narod, pa i što se tiče gostoprimstva i svega, tako od malena naučeni. Jesmo al u qrcu, u Bosni je primat uzela zavist, ljubomora, licemjerje. Kakav odgoj i gostoprimstvo, kakve pi.ke materine.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Fantasista
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To je Zimska kuhinja, Miran i Almasa idu svake sedmice po selima i kuhaju i obilaze, bili su i sinoc, na nekoj farmi u Sjenici, ima lik i konje i ovce, i onda kasnije u hotelu nekom tamo, bas sredjen, Pestanska visoravan cini mi se.
Bit ce do kraja sedmice tu.
Prije su bili u Vukeljicima u tekiji, to je kod Fojnice, a prije toga Nisici pa Vlasic, pa Bjelasnica...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
nacije se grade na mitovimaDerdiyok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:27Ma kakvi, da je još više ovakvih emisija, samo me iznervira ova žena što reče da smo isti narod, pa i što se tiče gostoprimstva i svega, tako od malena naučeni. Jesmo al u qrcu, u Bosni je primat uzela zavist, ljubomora, licemjerje. Kakav odgoj i gostoprimstvo, kakve pi.ke materine.
Let's talk about SIX baby!
Meni travnički kao da imaju više soje u sebi od sarajevskih, nekakvi mekši, zato mi se manje sviđaju.
Živinice 16. Opština po veličini u državi, nije mala stvar.
E jes' ta emisija.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:38
To je Zimska kuhinja, Miran i Almasa idu svake sedmice po selima i kuhaju i obilaze, bili su i sinoc, na nekoj farmi u Sjenici, ima lik i konje i ovce, i onda kasnije u hotelu nekom tamo, bas sredjen, Pestanska visoravan cini mi se.
Prije su bili u Vukeljicima u tekiji, to je kod Fojnice, a prije toga Nisici pa Vlasic, pa Bjelasnica...
Pešterska visoravan
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Da, taj hotel, sad se sjetih, super izgleda, a i vlasnik je ok lik, pametan, bas je govorio to za gostoprimstvo, i pomaganje jedni drugima.Derdiyok je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:44E jes' ta emisija.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 18:38
Pešterska visoravanMoguće hotel Borovi da je u pitanju.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ima li u svim gradovima BiH migranata sto prodaju maramice?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Pravile se grupe za podršku onom trostrukom ubici iz Splita jer su ga doživljavali kao običnog malog čovjeka koji je uzeo stvar u svoje ruke protiv nasilnika i narkomana, šta će sad kad se otkrilo da je i on sam bio nasilnik i narkoman.
Joj kad sam se vracao iz Lukavca, 1 iza ponoci, pozurio u stan, vec do pola u snu. Izleti zaprega ispred mene, kad nisam dvaput kroz njih proso.
Druga situacija, na Dubravama izlazi ispred mene zaprega, pretovarena, konj na izdisaju.
Otpao frajeru jedan tocak, i vuce tu stranu po asfaltu
Nema u Gradaccu, bar za sada. Doduse mi nemamo semafor
Zadnja izmjena: SMR187, dana/u 11 feb 2020, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ja ne mogu da vjerujem koliko ih je. Na svakom su cosku.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Google [Bot] i 5 gostiju.