Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la hammers » 25 nov 2010, 12:32

123456 je napisao/la:Sretan ti praznik moja domovino....

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 25 nov 2010, 12:36

Odličan video

[youtube][/youtube]
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 25 nov 2010, 12:38

[youtube][/youtube]
Sretan Dan Drzavnosti najlijeposoj drzavi na svijetu..Bosna i Hercegovina
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 12:49

1921 je napisao/la:Odličan video

[youtube][/youtube]
Predobar video... Pogotovo:"Velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo".
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 25 nov 2010, 14:06

moj rad na ovom forumu se sputava
pokusavaju mi se dodati neke gadosti prije svega noname pojusava,stidi se za one gadosti iznesene na moj racun na temi forum
ali mene ne mozete zaustaviti
ja sam najbolji forumas ovdje i tako mora biti tako ce i biti i tako ce ostati
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 25 nov 2010, 14:08

tik-tak je napisao/la:moj rad na ovom forumu se sputava
pokusavaju mi se dodati neke gadosti prije svega noname pojusava,stidi se za one gadosti iznesene na moj racun na temi forum
jel tebi paja u rodu???
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 14:14

majestic24 je napisao/la:
jel tebi paja u rodu???
Da ima Dominaciju u postu rek´o bi da mu je Buraz a vako možda amidžić il tako šta :roll: :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 14:16

Hvala Bogu pa nasm ima svakakvih na ovom dunjaluku.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 nov 2010, 14:21

Ja sam o tebi iznio slijedeće:
Iako na forumu ima sasvim dovoljno materijala da moderacija sama primjeti, iako već ima prijavljenih postova koji se drastično kose sa pravilima foruma, malo sam se potrudio da vam pomognem i ukažem na forumaša tik_tak. Dečko se kači na sve teme samo da bi provocirao, što je samo po sebi dovoljno za sankciju. Ja sam prijavio sve postove koji nisu uredni, a evo i malo sabranih djela dotičnog...Gotovo svaki od ovih postova je dovoljan za trajni ban a zbirno da i ne govorim. E da vidimo koliko ste principijelni.
Šta su ovdje gadosti, molim lijepo? Gadosti su bile samo citati tvojih postova.

Ti si ovdje apsolutno nebitan da bi tebe neko zaustavljao. A ti i Paja vodite mrtvu trku za najboljeg forumaša, stvarno ne mogu da se odredim.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 25 nov 2010, 14:24

NoName, iskreno, i ti bi mogao u tu trku sa njima, razlog ja znam što ja al pogledaj šta si uradio sa nekim temama, naravno nisi jedini, ima tu i gorih od tebe, al mislim da nije uredu nekoga prijavit a ti to isto radiš ;)

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 nov 2010, 14:29

GunnerS je napisao/la:NoName, iskreno, i ti bi mogao u tu trku sa njima, razlog ja znam što ja al pogledaj šta si uradio sa nekim temama, naravno nisi jedini, ima tu i gorih od tebe, al mislim da nije uredu nekoga prijavit a ti to isto radiš ;)
pa vjerovatno je radzeno na osnovu nekog revolta(uglavnom radi paje)..jer vama na temi arsenala ne smetaju njegove gluposti,ali kad pogledas sta on radi na svim drugim temama sve ce ti biti jasno..onda je samo ukazano kako bi bilo da ima jos samo jedan kao paja i forum bi propao,,a i ovako sa pajom propada,,,troluje svaku temu..i onda zna se da grupa ispasta radi pojedinca,a to znaci vasa tema arsenala..i to iskljucivo radi paje...
bolje bi bilo da ga vi sami prijavite i da se forum ocisti od njega...jer s njim se ne moze normalno diskutovati...kako da pricaas sa nekom osoobom kojoj je ''dominacija'' svaka druga rijec...mislim nema smisla.. ;)
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 25 nov 2010, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 nov 2010, 14:30

GunnerS je napisao/la:NoName, iskreno, i ti bi mogao u tu trku sa njima, razlog ja znam što ja al pogledaj šta si uradio sa nekim temama, naravno nisi jedini, ima tu i gorih od tebe, al mislim da nije uredu nekoga prijavit a ti to isto radiš ;)
Gunners, pogledaj prvo šta je dotični radio. Ovdje nisam kopirao te "gadosti" o kojima on govori, nije red da se to povlači po forumu, imaš na temi "Najgori spameri". A to što ti iznosiš je tvoje mišljenje i ja ga cijenim ma kakvo ono bilo, jer fkt cijenim tebe kao forumaša. To šta sam ja radio na temi Arsenala je trajalo sat vremena, nakon toga sam se lijepo izvinio svim navijačima a tebe i Bosca imenovao. Žao mi je što si stekao takav dojam o meni ali moram primjetiti da si izuzetno neprincipijelan.

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 25 nov 2010, 14:31

NoName je napisao/la:
Ja sam o tebi iznio slijedeće:
Iako na forumu ima sasvim dovoljno materijala da moderacija sama primjeti, iako već ima prijavljenih postova koji se drastično kose sa pravilima foruma, malo sam se potrudio da vam pomognem i ukažem na forumaša tik_tak. Dečko se kači na sve teme samo da bi provocirao, što je samo po sebi dovoljno za sankciju. Ja sam prijavio sve postove koji nisu uredni, a evo i malo sabranih djela dotičnog...Gotovo svaki od ovih postova je dovoljan za trajni ban a zbirno da i ne govorim. E da vidimo koliko ste principijelni.
Šta su ovdje gadosti, molim lijepo? Gadosti su bile samo citati tvojih postova.

Ti si ovdje apsolutno nebitan da bi tebe neko zaustavljao. A ti i Paja vodite mrtvu trku za najboljeg forumaša, stvarno ne mogu da se odredim.
zasto nisi kada si zbirno objavljivao te postove objavio ko cjelinu???
unistavas druge teme a dezurna si tuzibaba

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 nov 2010, 14:34

Kod god psuje, vrijeđa, poziva na nasilje ili generalno krši pravila foruma ja ću ga prijaviti. Ti si prvi kvalitetan komentar ostavio tek jutros na temi o državnosti, ovo ostalo su ti sve gole budalaštine. Ja niti jednu temu nisam uništio i nemam namjeru, na svakoj diskutujem onako kako se na njoj diskutovalo prije mene.

S tobom nemam namjeru raspravljati o bilo čemu jer si za mene neko irelevantan. Korektnim forumašima, tipa Gunners, ću uvijek odgovoriti i pokušati obrazložiti tvoj stav. I da, ovaj put te neću prijavljivati, pa eto vidjet ćemo dokle ćeš.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 nov 2010, 14:35

Jel dosta vise ? imate pp

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 25 nov 2010, 14:35

Samo F.K.S !! je napisao/la:Jel dosta vise ? imate pp
pa sta rade???? 8-)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 14:36

Tik Tak de klikni logout, ištekaj racunar iz struje, šteta struje uništavap Planetu Zemlju nisi ni malo ekološki svjesan ;)

Pitaru ne dipr :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 25 nov 2010, 14:36

NoName je napisao/la:Kod god psuje, vrijeđa, poziva na nasilje ili generalno krši pravila foruma ja ću ga prijaviti. Ti si prvi kvalitetan komentar ostavio tek jutros na temi o državnosti, ovo ostalo su ti sve gole budalaštine. Ja niti jednu temu nisam uništio i nemam namjeru, na svakoj diskutujem onako kako se na njoj diskutovalo prije mene.

S tobom nemam namjeru raspravljati o bilo čemu jer si za mene neko irelevantan. Korektnim forumašima, tipa Gunners, ću uvijek odgovoriti i pokušati obrazložiti tvoj stav. I da, ovaj put te neću prijavljivati, pa eto vidjet ćemo dokle ćeš.
TI ne mozes parirati mojim sposobnositma i vidis me kao prijetnju za tvoju kontrolu oog foruma kao sto si vidio i schlagera(iako je je ovaj gori od tebe) pa si ga dokrajcio podlim metodama

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 25 nov 2010, 14:37

Pa sta se raspravljaju koji qrac

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 25 nov 2010, 14:38

tik-tak je napisao/la:
NoName je napisao/la:Kod god psuje, vrijeđa, poziva na nasilje ili generalno krši pravila foruma ja ću ga prijaviti. Ti si prvi kvalitetan komentar ostavio tek jutros na temi o državnosti, ovo ostalo su ti sve gole budalaštine. Ja niti jednu temu nisam uništio i nemam namjeru, na svakoj diskutujem onako kako se na njoj diskutovalo prije mene.

TI ne mozes parirati mojim sposobnositma i vidis me kao prijetnju za tvoju kontrolu oog foruma kao sto si vidio i schlagera(iako je je ovaj gori od tebe) pa si ga dokrajcio podlim metodama
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], ArtemisFowl, Marsal, Wilshere10 i 25 gostiju.