Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Ljudi, ako može pomoć, bar u PP.
Nisam dugo u ovom folu, odakle skidate igrice, tipa PES, FIFA i sl?
Ne mogu nigdje da nađem (nisam u poziciji da kupujem),a ove stranice na googleu samo šalju na ove shortlinkove.
Nisam dugo u ovom folu, odakle skidate igrice, tipa PES, FIFA i sl?
Ne mogu nigdje da nađem (nisam u poziciji da kupujem),a ove stranice na googleu samo šalju na ove shortlinkove.
piratebay, rarbg.
Ja skinuo neki dan FIFA19, sve ok.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fifa 20 nema crackovana, PES cini mi se da ima.
edit: eto PP.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije ni PES crackovan.
Mozete li baciti nekih prijedloga za monitor, da nisu preveliki tipa 32 incha. Uslov da ima hdmi ulaz,po mogucnosti do cca. 300 KM.
Znam da je pik krcat s tim ali nemam pojma za sta da se odlucim.
Mozete li baciti nekih prijedloga za monitor, da nisu preveliki tipa 32 incha. Uslov da ima hdmi ulaz,po mogucnosti do cca. 300 KM.
Znam da je pik krcat s tim ali nemam pojma za sta da se odlucim.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Nema PES Crack, imas samo bypass gdje mozes biti banovan od strane Steama vrlo lako jer onda igras i online.
Da pohvalim Logitechov MX Master Wireless mis, fakat nesto brutalno, sex optimizacija

Da pohvalim Logitechov MX Master Wireless mis, fakat nesto brutalno, sex optimizacija

27.10.2020
mi igrali F1 s bypassom godinama niko nije banovan
a ako neko strahuje od toga, minuta je napraviti sekundardni Steam akaunt za PES
a ako neko strahuje od toga, minuta je napraviti sekundardni Steam akaunt za PES
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja imam preko 300 sati na spacewaru. 

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Sinoc sam gledao imas 27 inca IPS sa FreeSyncom, oko 280KM polovan sa 6mj garancije. Bacit cu ti link ako ne uspijes sam naci.
Ima i od AOCa nov za 280, 27 inca IPS samo nema FreeSynca.
Veci od 27 ne mozes naci do 300KM svakako.
Kad smo kod spacewara, jeste li nabavili bolje mašine da probamo opet F1 2017? I gdje nam je veliki tatica?
Remember, remember the 5th of November.
puno je 27" za 1080p
24" je mjera
nek pogleda i u imelu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
24 inca ima onaj Asus VG240Y, mislim da nema boljeg izbora za te pare. Vidio sam da imaju i neki zakrivljeni u tom budzetu, ne znam tacno model sad.
Sto se tice monitora, Asus curved 32 inch, 144 Hz, oko 500 KM, sex zivi

27.10.2020
Mi smo sirotinja, ne radimo u Kanadi ko neki

Kako stigne raditi od silnih posjeta stadionima sirom svijeta?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Kad nemas sefa robovlasnika, onda se sve stigne

27.10.2020
-
- Kontakt:
Haj mi uzmi jedan ako ti nije skupo.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
koji kokretno model
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 4 gosta.