FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj, po ne znam koji put ulazim na forum neću l' pročitati da nam je neko došao, ali izgleda da nema više dovodženja indijanci.
E jbg. brate, Nam nece ovo, Nam nece ono. Da nije mislio da ce mu neko pokloniti?!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:02
A i zaboravio sam reci da Nam hoce da je stadion 100% u nasem vlasnistvu..
Sta dalje?Nam bi vjerovatno kupio zemljiste i gradio stadion,ali posto bi to potrajalo,igrali bi na kosevu do zavrsetka radova..Ne znam smijem li reci cijenu zemljista u butmiru,al ko ga ****..Znaci da otkupimo sve i jedan kvadrat zemljista Nam bi morao da plati 6 miliona maraka..
Problem je sto Nam nece nikakve kredite,a sumnjam da bi on izvalio tolike pare..Mozda da bi zemljiste kupio,ali opet bruku para za stadion treba..Nije 100%,ali mislim da bi se kupovale desetogodisnje da pomognemo klubu da izgradi stadion,sto nije uopste losa ideja..Prvi ja bi kupio 2 desetogodisnje karte,za mene i moga sina,a ako hoce i cerka da joj kupim desetogodisnju nije to problem..
Pa sta je 3 miliona Eura za zemljiste u glavnom gradu jedne drzave. Sta je 3 miliona Eura za tako bogatog covjeka.
Kako ja vidim necemo mi nikad viditi stadion, nego samo se bezveze nadati. Onaj ker o Kosevu godinama laze, vlasnik bi dzabaluka...
Nista, samo se opustiti i misliti na ekipu kakav nas stadion.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
On da tako lako daje milione,ne bi ni bio milioneremir79 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:50E jbg. brate, Nam nece ovo, Nam nece ono. Da nije mislio da ce mu neko pokloniti?!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:02
Sta dalje?Nam bi vjerovatno kupio zemljiste i gradio stadion,ali posto bi to potrajalo,igrali bi na kosevu do zavrsetka radova..Ne znam smijem li reci cijenu zemljista u butmiru,al ko ga ****..Znaci da otkupimo sve i jedan kvadrat zemljista Nam bi morao da plati 6 miliona maraka..
Problem je sto Nam nece nikakve kredite,a sumnjam da bi on izvalio tolike pare..Mozda da bi zemljiste kupio,ali opet bruku para za stadion treba..Nije 100%,ali mislim da bi se kupovale desetogodisnje da pomognemo klubu da izgradi stadion,sto nije uopste losa ideja..Prvi ja bi kupio 2 desetogodisnje karte,za mene i moga sina,a ako hoce i cerka da joj kupim desetogodisnju nije to problem..
Pa sta je 3 miliona Eura za zemljiste u glavnom gradu jedne drzave. Sta je 3 miliona Eura za tako bogatog covjeka.
Kako ja vidim necemo mi nikad viditi stadion, nego samo se bezveze nadati. Onaj ker o Kosevu godinama laze, vlasnik bi dzabaluka...
Eto vidit ces,samo ce ti se reci..Ko je rekao da bi vlasnik "dzabaluka" ?Nece "dzabaluka" nego hoce da svaki fening iskoristi pametno..Ko vjeruje Ajnadzicu taj je zesca budala!Koju sam ja euforiju imao kada je rekao da ce Bayern uloziti u kosevo,kad ono,šok!Od tada tom keru nista ne vjerujem..Ja ti kazem da ce biti nesto oko stadiona..Nam sigurno nece dozvoliti da igramo skoro svake godine u Zenice..
Ja sam rekao cinjenice pa ti vidi..
Prvi rok u kojem je Nam davao pare,pa vidi kakva smo pojacanja doveli..
Titula je nasa!Vjerujem u momke i Marinovica
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 11 feb 2020, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Dok je ulazio sa klupe kod Husrefa, ja sam imao osjecaj da je totalno izgubio osjecaj za igru i snagu i formu.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:22Zrinjski bi mogao dosta dobiti sa dolaskom Skrbica. Nije neka zvijezda, niti mozes reci da je klasa od igraca, ali ce uvijek biti na pravom mjestu da zabije gol i sto je za nasu ligu najvaznije jak u duelu. Slican tip igraca kao sto je Krpic bio kod kona.
Mozda bi nama legao kao drugi napadac, Handzic mi djeluje za sad nekako van forme, nezainteresovano skroz. Kao da ne vodi brigu vise o sportskom zivotu i da bi najradije zakljucio karijeru u ovom trenutku.
Izgledao je totalno pogubljen, slab u duelima, slaba zavrsnica. Mislio sam da ce proradit dolaskom novog trenera (pozitivan šok) ali evo na pripremama koliko sam vidio nista se ne mijenja. Mislim da je sada vise problem nezainteresovanosti (daj Boze da me demantuje).
Ja bih svakako na ljeto ganjao nekog top napadaca.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Hare je mrtav, ovo što on igra je terminski fudbal. Nije ni nešto zainteresovan, igra da uzme još malo love i to je to. Na ljeto se mora ganjati dobar napadač, neće ni Ahmo zauvijek moći.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Naravno da cemo osvojiti titulu. Sa pojacanjima sam prezadovoljan za zimski prelazni rok. Odlicno odrađen posao. Zato kazem manimo se stadiona, puste zelje. Okrenimo se nasem timu i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:53On da tako lako daje milione,ne bi ni bio milioneremir79 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:50E jbg. brate, Nam nece ovo, Nam nece ono. Da nije mislio da ce mu neko pokloniti?!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 19:02
Ja sam rekao cinjenice pa ti vidi
Samo je sramota da nam klub evropske utakmice igra u drugom gradu. Pa eto ako to nikog nije sramota i ako se zbog toga ne crveni, onda yebaji ga.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja mislim da bi mi mogli najebat sto se tice napadace, jer ni ahmet ni hare nisu ulazili u prilike nit su dali koji go.
To su stari igraci i kojim se moze desit mnogo lakse presjek da idu nizbrdo nego da ostanu na istom nivou..
Sto se tice ovih tribina i tjeranje igraca na istu to se treba dogovorit sa sindikatom (oni njih sad stite) ako klub ponudi igracu 20% vecu platu (stalna plata bez bonusa) i igrac to odbije da klub ima pravu da ga ostrani iz prve ekipe i da trenira sa juniorima..
Glupo je vodit igraca po pripremama placat mu hranu put hotel i plus unosi netrpljivos urusava atmosver jednostavo cudna situacija a urusava ugled kluba..
Posto je glupo da samo igrac ima pravo a klub koliko god bio korektan i pravedan ispasta i priprema igraca za drugi klub plus stavlja i ss i ostale igrace u cudnu situaciju
Neznam jel ovo legalno ili ne al bi trebali popricat sa SINDIKATOM
To su stari igraci i kojim se moze desit mnogo lakse presjek da idu nizbrdo nego da ostanu na istom nivou..
Sto se tice ovih tribina i tjeranje igraca na istu to se treba dogovorit sa sindikatom (oni njih sad stite) ako klub ponudi igracu 20% vecu platu (stalna plata bez bonusa) i igrac to odbije da klub ima pravu da ga ostrani iz prve ekipe i da trenira sa juniorima..
Glupo je vodit igraca po pripremama placat mu hranu put hotel i plus unosi netrpljivos urusava atmosver jednostavo cudna situacija a urusava ugled kluba..
Posto je glupo da samo igrac ima pravo a klub koliko god bio korektan i pravedan ispasta i priprema igraca za drugi klub plus stavlja i ss i ostale igrace u cudnu situaciju
Neznam jel ovo legalno ili ne al bi trebali popricat sa SINDIKATOM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Crveni se dosta ljudi!emir79 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:01Naravno da cemo osvojiti titulu. Sa pojacanjima sam prezadovoljan za zimski prelazni rok. Odlicno odrađen posao. Zato kazem manimo se stadiona, puste zelje. Okrenimo se nasem timu i to je to.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:53On da tako lako daje milione,ne bi ni bio milioneremir79 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 21:50
E jbg. brate, Nam nece ovo, Nam nece ono. Da nije mislio da ce mu neko pokloniti?!
Ja sam rekao cinjenice pa ti vidi
Samo je sramota da nam klub evropske utakmice igra u drugom gradu. Pa eto ako to nikog nije sramota i ako se zbog toga ne crveni, onda yebaji ga.
Polako,vidit ces sve uskoro!
Kakvu radost cemo aBd imati necemo spavati moci
Ali otom potom,prvo osvojiti titulu pa onda ostalo

pa stadion nece vjecno biti pusta zelja, ako se Nam zadrzi, ili dodje neko drugi ko stvarno bude zelio da napravi nesto ovdje, o stadionu ce kad tad morati ozbiljno razmisljati i ozbiljne pare uloziti a ja sam siguran da ce se to desiti kad tad, stalno kazem, kako god to izgledalo, ali stadion je realnija opcija nego li je bilo realno da nas 'kupi' neki milijarder pa evo nas 

Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To je toTHEC je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:08pa stadion nece vjecno biti pusta zelja, ako se Nam zadrzi, ili dodje neko drugi ko stvarno bude zelio da napravi nesto ovdje, o stadionu ce kad tad morati ozbiljno razmisljati i ozbiljne pare uloziti a ja sam siguran da ce se to desiti kad tad, stalno kazem, kako god to izgledalo, ali stadion je realnija opcija nego li je bilo realno da nas 'kupi' neki milijarder pa evo nas![]()

Nikad nas nece milijarder kupiti pa nas kupi,nikad necemo duplo osvojiti pa osvojimo itd itd
Nam ima velike planove sa klubom i bit ce puno radosti!
Znaci nakon 3 prijateljske strucnjaci su procijenili da su Ahmet i hare odron
masalah, neki idioti skautiraju igrace po godinu dana a ovdje ima strucnjak koji nakon 3 tekme u kojima se radi isključivo na postavci i intenzitetu vide da od napada nema nista 

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Meni je nekako naj bolja varijanta otoka. Olimpic nek ide na kosevo mi uzmemo od opstine dogovorimo da ulozimo 10 m km u periodu od 6 godina imas stadion za 10 m km bolji nego zenicki duplo..
Znam da se pricalo da je sjeb parking al za vecinu utakmica do 7 k ljudi (95% utakmica) onde ima parkinga. Jer dosta ljudi ce doc gradskim previzom, a za derbi evropu zakupit parking opstine i televizije pomogucnosti bazena dzamije i nesto ce bit parkirano po ulici oko oni zgrada na alpasinu i to je to..
Cak mozda bi se moglo nesto dogovorit i za onu zemlju iznad opstine da se onde parkira kad su ove jace tekme. Plus mogo bi se parking i na placivat i samim tim ekstra zarada..
A ako bi se islo na neko jace ulaganja pa napravit neke podzemne garaze nije nito nesto preskupo.
Butmir mi je super za kamp al za stadion nekako mi je to koda u trnovu pravis stadulion, al bolje i na airodromu neki nista i bili bi mi mnogo blizu..
Znam da se pricalo da je sjeb parking al za vecinu utakmica do 7 k ljudi (95% utakmica) onde ima parkinga. Jer dosta ljudi ce doc gradskim previzom, a za derbi evropu zakupit parking opstine i televizije pomogucnosti bazena dzamije i nesto ce bit parkirano po ulici oko oni zgrada na alpasinu i to je to..
Cak mozda bi se moglo nesto dogovorit i za onu zemlju iznad opstine da se onde parkira kad su ove jace tekme. Plus mogo bi se parking i na placivat i samim tim ekstra zarada..
A ako bi se islo na neko jace ulaganja pa napravit neke podzemne garaze nije nito nesto preskupo.
Butmir mi je super za kamp al za stadion nekako mi je to koda u trnovu pravis stadulion, al bolje i na airodromu neki nista i bili bi mi mnogo blizu..
Meni jeste (ako sam idiot radi toga ok) cudno da najbolji igrac lige i 2 najbolji strijelac prosle i ove godine nije dao ni jedan go u 5 utakmica nit je bio nit u jednoj 100 % sansi
Takodze handzic najbolji joker sa klupe u ligi koji je vise bodova donio nego svi zajedno zeljini napadaci takode 0 golova nula adistencija nula 100%
A zidan sa 20 godina bez ijednog dana treninga tako reci sa ekipom umoci 2 komada..
Daj boze da sam udijot i da ahmet da 20 golova u sledeci 14 utakmica
Al vidicemo
Takodze handzic najbolji joker sa klupe u ligi koji je vise bodova donio nego svi zajedno zeljini napadaci takode 0 golova nula adistencija nula 100%
A zidan sa 20 godina bez ijednog dana treninga tako reci sa ekipom umoci 2 komada..
Daj boze da sam udijot i da ahmet da 20 golova u sledeci 14 utakmica
Al vidicemo
-
- Kontakt:
Ja ne mogu da vjerujem da nisu obisli sve nacelnike i opstine i nasli neku jeftiniju soluciju i malo pripazili Nama nema veze sto je covjek milioner. Ja sve konto u Butmiru cemo dobiti zemljiste skoro djaba pa zato hocemo tamo
Zna li se vec termin utakmice protic TC? Valjda ce biti nedjelja da mozemo doci i mi koji imamo samo nedjelju slobodnu a ima nas puno takvih
A moze i subota u vecernjem terminu
Zna li se vec termin utakmice protic TC? Valjda ce biti nedjelja da mozemo doci i mi koji imamo samo nedjelju slobodnu a ima nas puno takvih
A moze i subota u vecernjem terminu

-
- Kontakt:
To da Ahmet i Hare nisu bili na nivou po pripremama je cinjenica niko od nas nije izmislio. Naravno to ne mora nista da znaci ali Hare vec duze vremena ne pokazuje partije onakve kakve bi trebao.Pantelija je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:21Znaci nakon 3 prijateljske strucnjaci su procijenili da su Ahmet i hare odronmasalah, neki idioti skautiraju igrace po godinu dana a ovdje ima strucnjak koji nakon 3 tekme u kojima se radi isključivo na postavci i intenzitetu vide da od napada nema nista
![]()
Jako je ruzno nazivati idiota covjeka koji zivi za isti klub kao i ti, a samo iznosi svoje misljenje i realnost.
Samo mi reci gdje sam ja nekoga nazvao idiotom majke tiajdohordas je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:46To da Ahmet i Hare nisu bili na nivou po pripremama je cinjenica niko od nas nije izmislio. Naravno to ne mora nista da znaci ali Hare vec duze vremena ne pokazuje partije onakve kakve bi trebao.Pantelija je napisao/la: ↑11 feb 2020, 22:21Znaci nakon 3 prijateljske strucnjaci su procijenili da su Ahmet i hare odronmasalah, neki idioti skautiraju igrace po godinu dana a ovdje ima strucnjak koji nakon 3 tekme u kojima se radi isključivo na postavci i intenzitetu vide da od napada nema nista
![]()
Jako je ruzno nazivati idiota covjeka koji zivi za isti klub kao i ti, a samo iznosi svoje misljenje i realnost.
Ja ti objasnjava za sta sluze pripreme. Mozda smo npr protiv ovih sad imali priliku sutirati par puta sa 20ak metara al se cuo marinovic sa klupe kad se dere okolo nastavi, okolo.... Dakle uigravaju se kretnje, akcije, otvaranja a gol je tu najmanje bitan. No, i da je tako, opet nikad ne mozes igrati prijateljsku kao sluzbenu tekmu.
A stto se hareta tice, Jel vi ozbiljno pisete ovo sto pisete? Jeste svjesni da momak godinu dana Nema minuta tu normalnu, da je Husref ubijao Ahmeta tekmama a Hare bio na klupi ili t tribinama.
Odigrao je samo 9 utakmica, i skupio 430 min. Dakle, 19 utakmica, to je 20 min u prosjeku, a u ovih 9 oko 45 min u prosjeku, dakle, na kapaljku sanse a dao dva gola i dvije asistencije. I kaze nema volje. Ma cuj, ja mislio on sav gori od iste jer jednu sjedi na tribinama, drugu na klupi a trecu ga u 80' ubaci kod negativnog rez da vadi ekipu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Hare kada god dobije priliku (pod prilikom mislim na barem 30 minuta konstantne igre), istu i opravda. Sjetite se samo posljednje tekme u Ugljeviku, ulaskom Hareta smo i poceli liciti na nesto, uostalom njegovim potezom smo iznudili penal, tj.on ga je iznudio.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Ja ću se ovdje složiti sa Pantelijom. I meni se čini da je akcenat na pripremama bio prije svega odbrana, pa onda kombinatorika. Kad imaš nove igrače u vezi i odbrani, a napad se nije mijenjao, logično je da uigravaš nove igrače...moje razmišljanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.