FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sikiram se nocas. Samo da hairli sutra stignu.
Nije Boga mi ni meni svejedno. Tacno ko da su mi najrodjeniji rod se brinem. Samo da dodju ovdje bez problema aBd.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Istina je da su oni prodali Fenima Velezu prije 40 dana al ce kod njih igrat do kraja sezone
-
- Kontakt:
Kad igramo sa Zrinjskim?
-
- Kontakt:
CityTV vjerovatnozeljovac21 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 00:17Hvala. Hoce li biti kakvog prenosa, ne bi bilo lose da pogledamo tu generalku...
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
- mohikanac12
- Kontakt:
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
E cuj 100.000 mi dali, preceraki ste ga vala.
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
ja bi ga uzeo i za 200 000 da sam u Zelji
pa pogledajte ljudi moji brzine, covjek je najbrzi fudbaler na svijetu, ako hocemo da profitiramo moramo i riskirati, samo sto je mal rizik sa ovim, jer covjek je ko metak, a zna i igrat fudbala, znaci po strani bi bio ko munja, kontre bi mogle sijevati cijelo vrijeme
sa blazevicem i fanimom bi dobili novu dimenziji, obadvojica su brza
jedan derbi sa punim stadionom, se moze isplatiti ova suma od zaradjenih karata...ako nismo u stanju do 200 000 kupiti igraca u premijer ligi onda cemu onda da se nadamo u evropi nekakvim iskoracima, nemozemo se ni nadati, kada investiras pa ti se pare oplode i razmnoze tad se preduvjeti stvaraju za rast kluba dok god bude se cicijalo necemo nikad iskorak uraditi.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
Pa mi jedva prodamo igrqca a za 300.000 KM a da dajemo za fanima 100.000, e jbga bas..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Mislim da tih 200 hiljada nisu problem,nego to sto oni hoce 40 posto od njegovog sljedeceg transferaKonzerva je napisao/la: ↑12 feb 2020, 08:57ja bi ga uzeo i za 200 000 da sam u Zelji
pa pogledajte ljudi moji brzine, covjek je najbrzi fudbaler na svijetu, ako hocemo da profitiramo moramo i riskirati, samo sto je mal rizik sa ovim, jer covjek je ko metak, a zna i igrat fudbala, znaci po strani bi bio ko munja, kontre bi mogle sijevati cijelo vrijeme
sa blazevicem i fanimom bi dobili novu dimenziji, obadvojica su brza
jedan derbi sa punim stadionom, se moze isplatiti ova suma od zaradjenih karata...ako nismo u stanju do 200 000 kupiti igraca u premijer ligi onda cemu onda da se nadamo u evropi nekakvim iskoracima, nemozemo se ni nadati, kada investiras pa ti se pare oplode i razmnoze tad se preduvjeti stvaraju za rast kluba dok god bude se cicijalo necemo nikad iskorak uraditi.
Ja bi svjetlo zvao mrakom da te nije @Tili....
nego braco koga Vi ocekujete danas u KUP-u ja imam osjecaj ili cemo gostovati Sirokom ili ce nam CITY na Grbavicu doci 

- kerimatomic1921
- Kontakt:
daj nam boze ove drugoligase sada, a po mogucnosti da se sudare borac i zrinjski
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
danas izvlačimo Sarajevo
Ide Široki, a najgori su mi ovi seljaci poput Mušije daBogda ispao iz lige kao i Krupa ona jadna..

Ide Široki, a najgori su mi ovi seljaci poput Mušije daBogda ispao iz lige kao i Krupa ona jadna..
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Ja mislim da u posljednjih 10 godina 3 put u vrh glave nismo naletili na Širokog u kupu
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
**** ga više Fanimo i Musija , ubiste više pričom o njima.Ko im yebe mater.Sef će posložiti ovo fino i dolazi nam novi igrač u roku pet dana.Kakav fanimo, bolja opcija dolazi.
Bit će Zeljo šampion.
Bit će Zeljo šampion.
to je taj ,nisam htio nista pisati **** su me crni ovaj prelazni rok