Premijer liga 2019/2020
Re: Premijer liga 2019/2020
Ne kontam samo sto su Slogini navijaci bili toliko sigurno u pobjedu kao da igraju protiv Drine a ne ekipe koja objektivno ima igrace sa jednim od najvecih imena u ligi.
U Maglaju bio i jos sebi nisam doso od vuvuzela i seljaka gdje ces onde igrat i koncentrisat se 
.
Izvidjac- Gracanica sad gledo na streamu.
Colina je podigo Izvidjac na visi nivo brz rukomet, pre agresivna i jako kvalitetna odbrana sa dobrim golmanom.
Izvidjac se pretvorijo vcrs u Norway meni su topp djelovali.
Sad naso rez Krivaja dobila Konjuh na nekom turniru u Zavidovicima, strasan si Konjuse

sta sebi Zivinicani dozvolise a cinimise ni jednog pojacanja nisu doveli e bozeee dragi, ovo mi mirise na cvajtaru od vas
BRUKA I SRAMOTA
Zar par hiljada sto necete dat za pojacanja sad strahujte i drpite uvrede.
Na tribinama ocekujte do 100 gledalaca, i gledajte kako su ispred vas SLAVIJA LEOTAR LOKOMOTIVA ITD

Izvidjac- Gracanica sad gledo na streamu.
Colina je podigo Izvidjac na visi nivo brz rukomet, pre agresivna i jako kvalitetna odbrana sa dobrim golmanom.
Izvidjac se pretvorijo vcrs u Norway meni su topp djelovali.
Sad naso rez Krivaja dobila Konjuh na nekom turniru u Zavidovicima, strasan si Konjuse
BRUKA I SRAMOTA
Zar par hiljada sto necete dat za pojacanja sad strahujte i drpite uvrede.
Na tribinama ocekujte do 100 gledalaca, i gledajte kako su ispred vas SLAVIJA LEOTAR LOKOMOTIVA ITD
Vidio sam maloprije neko napisa i to sve uz domace igrace i stvarno je tako evo bas gledam vecerasnji roster od 16 igraca Mutapcic,Dzanbegovic,Smajlovic,Mujkanovic,Omahic,Cickusic,Mehinagic,Memisevic,Kendic,Cakrama,Ridzal,Bajraktarevic,Delic,Hasic(svi iz Maglaja) Husukic i Stojanovic jedini strani igraci u ekipi(jedan iz susjednih Zavidovica drugi iz Srbije) oba desna beka.Jako su deficitarni na toj poziciji godinama jer nisu dugo vremena stvorili elitnog mladog desnog beka osim Tarika Velica 2003 godiste koji je karijeru nastavio u Gorenju iz Velenja.RK Maglaj i HRK Izvidac su 2 skole rukometa sa kojima se ne moze porediti ni 1 druga u drzavi.
apsolutno tačnoRedzo678 je napisao/la: ↑09 feb 2020, 02:27Vidio sam maloprije neko napisa i to sve uz domace igrace i stvarno je tako evo bas gledam vecerasnji roster od 16 igraca Mutapcic,Dzanbegovic,Smajlovic,Mujkanovic,Omahic,Cickusic,Mehinagic,Memisevic,Kendic,Cakrama,Ridzal,Bajraktarevic,Delic,Hasic(svi iz Maglaja) Husukic i Stojanovic jedini strani igraci u ekipi(jedan iz susjednih Zavidovica drugi iz Srbije) oba desna beka.Jako su deficitarni na toj poziciji godinama jer nisu dugo vremena stvorili elitnog mladog desnog beka osim Tarika Velica 2003 godiste koji je karijeru nastavio u Gorenju iz Velenja.RK Maglaj i HRK Izvidac su 2 skole rukometa sa kojima se ne moze porediti ni 1 druga u drzavi.
uz to, Maglaju se pridružio i supertalentovani Luka Grahovac, pozicija pivot, ali sjajan tenk u odbrani, i to iz škole Borca
pa bih dodao rukometnu školu, akademiju Banjalučkog Borca, koja uz Lokomotivu Brčko svakako godinama unazad ostvaruje NAJBOLJE rezultate na omladinskim takmičenjima
a zna li neko hoće li se BHT udostojiti kao državni servis i prenositi završnicu kupa, polufinale?
Staj ovo nikog iz Gracanice prazne teme, otrese ih Norveska u subotu
Drugi kiks Damira ovaj u sub i onaj u prvenstvu protiv Maglaja
Drugi kiks Damira ovaj u sub i onaj u prvenstvu protiv Maglaja
Ima i kiks u Vakufu od Sloge ,nema Damir pun još prostora da posloži ekipu ,mslm da su trenutno na 110 % i da izvlači više od maksimuma iz njih. Sa Drugim trenerom ekipa koja bi bila sredina ili ispod sredine tabele. Do kraja probat šta u prvenstvu napravit ali bit će teško.
Borac Bl uzima ligu ove godine, gospodski.palladino je napisao/la: ↑10 feb 2020, 14:35Ima i kiks u Vakufu od Sloge ,nema Damir pun još prostora da posloži ekipu ,mslm da su trenutno na 110 % i da izvlači više od maksimuma iz njih. Sa Drugim trenerom ekipa koja bi bila sredina ili ispod sredine tabele. Do kraja probat šta u prvenstvu napravit ali bit će teško.
Mislim da ce prvo kolo reci puno toga za ovu sezonu
Ako gracanica izgubi u garazdu, a borac dobije u tuzli pitanje prvaka je vec rijeseno...
U drugom scenariju gdje gracanica dobije u gorazdu, gorazde sa sigurnoscu ispasda iz lige, a ako sloboda dobije borac, gracanica pobjedom kuci protiv borca i zadnje kolo u tuzli moze biti prvak...
Ako gracanica izgubi u garazdu, a borac dobije u tuzli pitanje prvaka je vec rijeseno...
U drugom scenariju gdje gracanica dobije u gorazdu, gorazde sa sigurnoscu ispasda iz lige, a ako sloboda dobije borac, gracanica pobjedom kuci protiv borca i zadnje kolo u tuzli moze biti prvak...
ham19 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:04Mislim da ce prvo kolo reci puno toga za ovu sezonu
Rano je za bilo kakve prognoze poslije 1 kola , duga je liga ima da se igra puno ,tako da ni Goražde ne treba otpisat odmah iako bi izgubili utakmicu a i u obrnutom slučaju ni Gračanicu iz utrke za prvaka. Mslm da RKG ima dosta teži raspored od Borca i da tu leži najveća prednost za njih.
Jest rano al kako cujem i citam Rk Konjuh je uz Gorazde i Drinu prvi favorit za ispadanje.palladino je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:29ham19 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:04Mislim da ce prvo kolo reci puno toga za ovu sezonu
Rano je za bilo kakve prognoze poslije 1 kola , duga je liga ima da se igra puno ,tako da ni Goražde ne treba otpisat odmah iako bi izgubili utakmicu a i u obrnutom slučaju ni Gračanicu iz utrke za prvaka. Mslm da RKG ima dosta teži raspored od Borca i da tu leži najveća prednost za njih.
Nema im pojacanja ima odlazaka i povreda gube od drugoligasa i atmosfera je losa, dali je istina ovi ili
Drina je otpisana oni daj Bože da završe prvenstvo. Ostale ekipe su sve tu negdje u gram dva što se kaže. Raspored zavisi kako će sve to na kraju izgledat. Uglavnom od svih ekipa sa dna jedino je Goražde dovelo igrače na pozicijama koje su im škripale ,ostali su samo oslabili . Konjuh mi je totalno razočarenje ja nezz kako će uspjet opstat ove godine.Juventud je napisao/la: ↑11 feb 2020, 09:47Jest rano al kako cujem i citam Rk Konjuh je uz Gorazde i Drinu prvi favorit za ispadanje.palladino je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:29ham19 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 08:04Mislim da ce prvo kolo reci puno toga za ovu sezonu
Nema im pojacanja ima odlazaka i povreda gube od drugoligasa i atmosfera je losa, dali je istina ovi ili![]()
I meni je Konjuh bas iznenadjenje i neznam sta se desava kod njih koji je razlog ovih njihovi rezultata.
Djeluje mi koda su svi digli ruke od njih i grad i navijaci i uprava.
Neznam ko im je sad glavni ko se pita u klubu, ko god da je nek se stidi zalosno stvarno, al hajd dosta ih dva iz kantona.
Nek Sloboda uzme sl sezone jos dvojicu iz Ziv i Gracanica bar jedniog i taman

Djeluje mi koda su svi digli ruke od njih i grad i navijaci i uprava.
Neznam ko im je sad glavni ko se pita u klubu, ko god da je nek se stidi zalosno stvarno, al hajd dosta ih dva iz kantona.
Nek Sloboda uzme sl sezone jos dvojicu iz Ziv i Gracanica bar jedniog i taman
Očitali nam ljudi lekciju u 2. pol kao niko. Neshvatljiv raspad Gračanice. Vjerujem da je ovo samo tih 30 minuta. Imam osjećaj da bi moglo biti jako zanimljivo u subotu u Gračanici.
Jeste sada Izviđač favorit, jeste to 8 golova ali nije nemoguće okrenuti, pogotovo u rukometu.
Osim ovog rezultata u Ljubuškom, iznenađenje mi je i visoka pobjeda Maglaja. Ne sama pobjeda koliko razlika.
Jeste sada Izviđač favorit, jeste to 8 golova ali nije nemoguće okrenuti, pogotovo u rukometu.
Osim ovog rezultata u Ljubuškom, iznenađenje mi je i visoka pobjeda Maglaja. Ne sama pobjeda koliko razlika.
Kakav je ovaj novi igrac Iskre ? neki bek ?Moze li im pomoci sta,gledao sam sa Slobodom utakmicu po onome mogli bi ispast iz lige
Pravi bek koji igra i odbranu i napad, već u subotu očekujemo bolju igru Iskre
Kakav je igrač može ti reći činjenica da je promjenio već 8-9 klubova a 26 godina mu je. Talenat je bio veliki,sad opet kažem ako ga povrede zaobiđu može pomoći Iskri. Dok je bio u Borcu nije odigrao par utakmica kako treba ono sve je bio povrijeđen.
Iskra kamara lijeve bekove ovo je treci na istoj poziciji a nema krila nikako 
Igrace bekovi na krilu izgleda

Igrace bekovi na krilu izgleda
admir puric napustio slogu gornji vakuf otisao u hrvatsku premijer ligu sto posto provjereno.po meni vazna karika sloge tesko ce nadoknadit to.
Nema još ništa na zvanicnoj ,da li su nagađanja ili istina neka potvrdi neko konje blizak upravi ili igračima sloge
A upravu si ako bude tačno da će teško nadomjestiti tu poziciju
iskreno volio bi da nije istina iako nenavijam za slogu ali su super bekovska ekipa biljaka halebic puric i steta da se raspu divota ih je gledat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.