Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bhpremierliga12, super bi bilo i nakom 2 kola
ja mislim da uopste nece zaigrati.

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- samoposteno
- Kontakt:
@bhpremierliga12 ne znam drug vjeruj mi na koju soluciju kontaju a vjerujem da ih ne bi dovodili ako ih ne mogu registrovat jer ako trener moze sjedit na klupi i on je stranac valjda imaju neku semu
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Pa i meni je to bas sumnjivo, posto su vam dolazili i u na pocetku sezone neki crnci pa nisu vidjeli terena. Stvarno su zeznute procedure kad imas blokiran racun, a plus su nam institucije za pohvalu. Znam da je u nas prije 2 sezone ja msm Krpic dosao 5 dana pred prvenstvo, pa nije mogao igrati 2 kola dok se to sve izganjalo, a kamoli stranci, ali vidjecemo opet.prisonbreak je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:14Bhpremierliga12, super bi bilo i nakom 2 kolaja mislim da uopste nece zaigrati.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Ma i ja to kontam, budala jeste, ali nije valjda tolika da dovede i ostavi na tribinama, a najavljuje jos stranaca.samoposteno je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:18@bhpremierliga12 ne znam drug vjeruj mi na koju soluciju kontaju a vjerujem da ih ne bi dovodili ako ih ne mogu registrovat jer ako trener moze sjedit na klupi i on je stranac valjda imaju neku semu
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
- samoposteno
- Kontakt:
Ma ko ce ga znat sta se sve mulja i kako a i ovo je previse stranaca sta ce mu kad samo 4 mogu u zapisnikbhpremierliga12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:20Ma i ja to kontam, budala jeste, ali nije valjda tolika da dovede i ostavi na tribinama, a najavljuje jos stranaca.samoposteno je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:18@bhpremierliga12 ne znam drug vjeruj mi na koju soluciju kontaju a vjerujem da ih ne bi dovodili ako ih ne mogu registrovat jer ako trener moze sjedit na klupi i on je stranac valjda imaju neku semu
CV je čudo. Jbg i Čelik im ga popravlja.samoposteno je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:24Ma ko ce ga znat sta se sve mulja i kako a i ovo je previse stranaca sta ce mu kad samo 4 mogu u zapisnikbhpremierliga12 je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:20Ma i ja to kontam, budala jeste, ali nije valjda tolika da dovede i ostavi na tribinama, a najavljuje jos stranaca.samoposteno je napisao/la: ↑11 feb 2020, 17:18@bhpremierliga12 ne znam drug vjeruj mi na koju soluciju kontaju a vjerujem da ih ne bi dovodili ako ih ne mogu registrovat jer ako trener moze sjedit na klupi i on je stranac valjda imaju neku semu
- samoposteno
- Kontakt:
E hoce im popravit CV igranje u naj losijoj ligi na svijetu 

Nema Širokog, Radnika i Rudara Prijedor, a imaju ohrdine ko Tuzla City koje gleda uža rodbina i Rudar Kakanj, što mislim da ne bi ni navijačima Rudara bilo jasno zašto.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Incijator sastanka koji je na neki način i prvi korak ka zajedničkom djelovanju premijerligaških klubova u narednom periodu je FK Sarajevo.
Na prvom sastanku predstavnici klubova će biti upoznati s prednostima koje donosi formiranje Udruženja, a prije samog sastanka su bili zakopčani do grla bez izjava za medije.
Inače sastanku prisustvuju predstavnici deset klubova. Izostao je predstannik FK Borac, dok su iz FK Zvijezda 09 ranije najavili svoje odsustvo sa sastanka.
Ispred FK Sarajevo moderator sastanka je direktorica Sabrina Buljubašić, a sastanku prisustvuju još Mensur Mušija (FK Mladost), Džemil Šoše (FK Velež), Elmir Šećerbegović (FK Sloboda), Slobodan Đorđić (FK Radnik), Enis Džihanić (FK Željezničar), Murat Daldik (NK Čelik), Sabahudin Vugdalić (FK Tuzla City) Dalibor Šilić (NK Široki Brijeg) te Mario Pandža( HŠK Zrinjski).
Na prvom sastanku predstavnici klubova će biti upoznati s prednostima koje donosi formiranje Udruženja, a prije samog sastanka su bili zakopčani do grla bez izjava za medije.
Inače sastanku prisustvuju predstavnici deset klubova. Izostao je predstannik FK Borac, dok su iz FK Zvijezda 09 ranije najavili svoje odsustvo sa sastanka.
Ispred FK Sarajevo moderator sastanka je direktorica Sabrina Buljubašić, a sastanku prisustvuju još Mensur Mušija (FK Mladost), Džemil Šoše (FK Velež), Elmir Šećerbegović (FK Sloboda), Slobodan Đorđić (FK Radnik), Enis Džihanić (FK Željezničar), Murat Daldik (NK Čelik), Sabahudin Vugdalić (FK Tuzla City) Dalibor Šilić (NK Široki Brijeg) te Mario Pandža( HŠK Zrinjski).
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bojac nije dosao jer planiraju svog majmuna u savez pa da rade sta hoce...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- robertkosar
- Kontakt:
Musija beuce ko kakva voljusina a pojedinim igracima Mladosti duzan 200 hiljada maraka. Isplati ljude saronja pa onda rici po novinama

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Ali očito nije Fanimu pa ste se sad svi uzjebali dok vas 'voljusina' tese u zdrav mozak.robertkosar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:19Musija beuce ko kakva voljusina a pojedinim igracima Mladosti duzan 200 hiljada maraka. Isplati ljude saronja pa onda rici po novinama![]()
- MocMahale444
Ljakse musija.robertkosar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:19Musija beuce ko kakva voljusina a pojedinim igracima Mladosti duzan 200 hiljada maraka. Isplati ljude saronja pa onda rici po novinama![]()
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- robertkosar
- Kontakt:
Nije on ljakse on je ona stara lopina koji momke zavlaci dok nekom ne pukne film i potrazi ga sa punim samokresom da mu prisloni na ono lopovsko celoMocMahale444 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:43Ljakse musija.robertkosar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:19Musija beuce ko kakva voljusina a pojedinim igracima Mladosti duzan 200 hiljada maraka. Isplati ljude saronja pa onda rici po novinama![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Bilo je i ovo:MortemHz je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:40Incijator sastanka koji je na neki način i prvi korak ka zajedničkom djelovanju premijerligaških klubova u narednom periodu je FK Sarajevo.
Sastanak predstavnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i klubova BH Telecom Premijer lige održan je danas u prostorijama NSBiH u Sarajevu.
Nakon održanog žrijeba parova četvrtfinala Kupa BiH, održan je sastanak čelnika NSBiH i klubova Premijer lige. Razgovaralo se o tri važne teme, a to su:
Organizacija takmičenja
Finansijske obaveze klubova BHT PL
Obaveze klubova BHT PL prema sponzoru lige
Sastanku su prisustvovali predstavnici svih premijerligaških klubova osim NK Čelik iz Zenice.
- svrakino1921
- Kontakt:
MMA075 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:47Bilo je i ovo:MortemHz je napisao/la: ↑12 feb 2020, 15:40Incijator sastanka koji je na neki način i prvi korak ka zajedničkom djelovanju premijerligaških klubova u narednom periodu je FK Sarajevo.
Sastanak predstavnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine i klubova BH Telecom Premijer lige održan je danas u prostorijama NSBiH u Sarajevu.
Nakon održanog žrijeba parova četvrtfinala Kupa BiH, održan je sastanak čelnika NSBiH i klubova Premijer lige. Razgovaralo se o tri važne teme, a to su:
Organizacija takmičenja
Finansijske obaveze klubova BHT PL
Obaveze klubova BHT PL prema sponzoru lige
Sastanku su prisustvovali predstavnici svih premijerligaških klubova osim NK Čelik iz Zenice.

Koji kralj
Tebe treba za moderatora
Potpuna informacija
- svrakino1921
- Kontakt:
Yebote oni otisli kod Sabre a nisu u Savez
I kaze bit ce nam bolje
I kaze bit ce nam bolje
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, Proximic, ristagrad, supervizor i 40 gostiju.