FK Mladost DK
- mohikanac12
- Kontakt:
Re: FK Mladost DK
Izgleda da je došlo do zaokreta u pregovorima, Fanimo nece u 5arajevo vec mu je želja da zaigra za Velež iz Vrapčića.
Mi smo Željini Željo je naš!
Biće Željo opet Šampion!
Biće Željo opet Šampion!
Znaci i vi opstruirate velikog amawanekoIzMostara je napisao/la: ↑12 feb 2020, 11:07Cmerkani, loze vas Pitari. Fanimo je nas od ljeta, Musija je crveni![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
A sta ces, moze nam biti. Nek potraze u Stupcanici pojacanja, to je njihov nivoPantelija je napisao/la: ↑12 feb 2020, 11:12Znaci i vi opstruirate velikog amawanekoIzMostara je napisao/la: ↑12 feb 2020, 11:07Cmerkani, loze vas Pitari. Fanimo je nas od ljeta, Musija je crveni![]()

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
MrRamiz - je li Magistar ili Mister ili Mrki/Garavi Ramiz. Bit će ovo treće po načinu razmišljanja i ophođenju.
Kao prvo - Mladost ništa ne radi protiv Želje, otkud ti to, to si nešto sam zaključio?

Kao drugo - A ja ti ranga jbt. OK. svi ste bolji, trofejniji, jači, sa daleko boljom infrastukturom i svime ostalim, taj vaš uspjeh nas raduje i dao Bog da budete još bolji, ali Mladost gleda sebe, borimo se kako znamo i umijemo, čvrsto smo na svojim nogama i ne stremimo biti kao nekakav klub iz svoje okoline (svima svaka čast).
Kao treće - da i ja tebe podsjetim da se mi s vama, ovakvi kakvi smo, samo igramo

Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Osjećaj da nas boli Q za tobom i željom. Drago mi je da si našao nesto da te raduje. Stavi izvještaj i od prošle godine sa lobom Andjusica

Topla preporuka čim musija otvori apoteku na Grbavici uleti snadbij se ima i za slučajeve kao što si ti ponešto.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Preporučujemo zaglavidol ili kurcomicin, nema ozbiljnijih nus pojava, osim što djelimično izbulji oči da bolje vidiš

Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- ASD
- Kontakt:
Šerif Hasić trenutno igra AFC kup.
Sa ovim Surakom smo popunjeni za strance. Mirkov, Nikolić, Fanimo, Suraka.
Ne znam nema neku statistiku. Vjerovatno doveden zbog širine.
Ne znam nema neku statistiku. Vjerovatno doveden zbog širine.
- L' Imperator
- Kontakt:
- Zenicanin988
- Kontakt:
Iznenadjuje me ovako ozbiljni forumasi kao vi sa teme Mladosti ulazite u raspravu s Ramizom koji ima u najmanju ruku 10 razlicitih profila i nikad nije u stanju da vodi ozbiljnu raspravu vec ispoljava svoja djecija razmisljanja
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Sanjam sretno Bilinooo!!!
Ma brate kad smorise vise sa Fanimom.Zenicanin988 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:29Iznenadjuje me ovako ozbiljni forumasi kao vi sa teme Mladosti ulazite u raspravu s Ramizom koji ima u najmanju ruku 10 razlicitih profila i nikad nije u stanju da vodi ozbiljnu raspravu vec ispoljava svoja djecija razmisljanja
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
U pravu si 100%, ali tek naknadno skonta da je to u stvari @dokoljenko.Zenicanin988 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:29Iznenadjuje me ovako ozbiljni forumasi kao vi sa teme Mladosti ulazite u raspravu s Ramizom koji ima u najmanju ruku 10 razlicitih profila i nikad nije u stanju da vodi ozbiljnu raspravu vec ispoljava svoja djecija razmisljanja
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
100k € i 20% od narednog transfera je minimum koji traže iz Mladosti. Željo ni blizu nije spreman ponuditi i tu je kraj priče!
Sad je, hvala Bogu, puno bolja situacija u klubu i Mušiji to ništa ne znači što su ponudili. Znači, radije nek' mu istekne ugovor i džaba ode već ga pustiti za smiješnu cifru!
Sad je, hvala Bogu, puno bolja situacija u klubu i Mušiji to ništa ne znači što su ponudili. Znači, radije nek' mu istekne ugovor i džaba ode već ga pustiti za smiješnu cifru!
#samoRudar #zauvijek
Morao sam da ovo napišem jer me stvarno onaj idiot zuke gusar toliko nervira da mu treba j.... mater...čitate li na fb njegove komentare..najveći smrdo u Kaknju..znam da nije za ovog foruma ali ...
Super po vas,valja trpiti nezadovoljnog igrača u borbi za opstanak,kad krene šetkanje po terenu....
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Iznosiš gluposti i laži, receno vec sve sta i kakoL' Imperator je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:56100k € i 20% od narednog transfera je minimum koji traže iz Mladosti. Željo ni blizu nije spreman ponuditi i tu je kraj priče!
MIHAJLOVIĆ !
- L' Imperator
- Kontakt:
Nemam namjeru nikom ništa dokazivati, vjerujem rukovodstvu kluba!
#samoRudar #zauvijek
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
A šta je rečeno i zašto su laži? Možda vi nudite više, a ko Mušija ga neda, hoće manje? Evo gore ti je čovjek stavio cifru i to je to. Fanimo je ba igrač od milion $, jbo 100k€, šta je to za vas.Radmilo87 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 17:17Iznosiš gluposti i laži, receno vec sve sta i kakoL' Imperator je napisao/la: ↑12 feb 2020, 14:56100k € i 20% od narednog transfera je minimum koji traže iz Mladosti. Željo ni blizu nije spreman ponuditi i tu je kraj priče!
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ne poznajem dotičnog, tražio sam, al ne mogu naći. Vjerovatno nije prijatelj ni mojim prijateljima. Ali ne znam šta se nerviraš, vjerovatno je neki lezihljebović, uz to i alkos koji palamudi povazdan svoje nebuloze i još konta da je pametan u pm. Isključiš smora i gotovo.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.