NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Pomocni teren je rjesen. Gradnja pocinje i trebalo bi se zavrsiti do kraja sezone. 500 hiljada maraka je uplaceno od grada trazi se izvodjac radova. Nadjen je i sponzor za digitalni semafor koji bi isto trebao biti postavljen do 30.06 ove godine..nije to nikakva tajna..samo ljudi koji su trenutno u klubu ne zele da se puno hvale sa tim jer je ismet zasrao sve zivo sa stolicama. Nestalo je skoro 50 hiljada maraka od navijaca. Daj boze da nam ona nesreca nije dosla u klub ovo sve o cemu ti pricam imali bi sada
.....Sidje li sunce na luke dole....
.............biscani zive............
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Ma jbs ismeta da se to sve rijesiti. Kad se vidi da se radi da se igrs dobar nogomet da nema mucke i da nisu u klubu.lopovi sve se ispravi jbs stolice nije to nikakav problem. Bitno da sad nastave raditi da ss nadje nekih jos sponzora pa da se sljedece godine proba sta vise. Ali bitno je stadion i teren rijesiti
-
- Kontakt:
Dobar dan. Točno, u subotu u 15h na Stanovima se igra utakmica NK Zadar - NK Jedinstvo
Ko moze bujrum u zadar
Ko moze bujrum u zadar
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- ASD
- Kontakt:
Miloš Galin?
- ASD
- Kontakt:
Cibra je onako prosjek. Po meni nije kvalitet da sam iznese sezonu. Mada iskreno. Ne vidim neku poentu da se dovodi sličan igrač.
Vehab se povrijedio.
Musija moze i obe krilne pozicije pokrivati.
Malo golova je Cibra dao, ali se previse trosio vracajuci se i spustajuci loptu za krila. Dobro sad sto cemo imati dosta igraca ispod 21 godine i veoma mladu ekipu.
Malo golova je Cibra dao, ali se previse trosio vracajuci se i spustajuci loptu za krila. Dobro sad sto cemo imati dosta igraca ispod 21 godine i veoma mladu ekipu.
-
- Kontakt:
Galin se vratio iz njemacke sa zenom ,ako nista bit ce konkurencija cibri.
Steta za vehaba strasan igrac. Danas operisan ,prognoze mjesec i po oporavka....steta..
Nadam se da ce nam moci pomoci od 4.kola kad imamo tezak raspored
Steta za vehaba strasan igrac. Danas operisan ,prognoze mjesec i po oporavka....steta..
Nadam se da ce nam moci pomoci od 4.kola kad imamo tezak raspored
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
- ASD
- Kontakt:
Velika prednost Mušije je što je ljevak. Prošle sezone je bio odličan u Rudaru.
Vehab je takođe polivalentan igrač. Može pokriti i beka, a može i u sredu, može i na krilo. Brz je.
Vehab je takođe polivalentan igrač. Može pokriti i beka, a može i u sredu, može i na krilo. Brz je.
-
- Kontakt:
Pa Galin je najgori igrac kojeg ssm ja gledao u zivotu
-
- Kontakt:
Nisi ti izgleda gledao vladimira kremenovicanebeskasila je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:55Pa Galin je najgori igrac kojeg ssm ja gledao u zivotu

Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
-
- Kontakt:
Bihacit1937 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:23Nisi ti izgleda gledao vladimira kremenovicanebeskasila je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:55Pa Galin je najgori igrac kojeg ssm ja gledao u zivotu![]()
Pa ja da imam svoj klub Galin mi ne bi igrao ni ds sam sebi daje platu a taj onda Vladimir pogotovo. Ja nez kako tu uspije igdje igrati.
Ne puse svakom kroz glavu da moze ganjati ljude za informacijeBihacit1937 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 16:29Ne budem ni ja u bihacu pa se lijepo raspitam. Pitam ovog,pitam onog. Kad odem dole svaki put odem na kafu sa ljudima koji su sad u klubu ili koji su nekad bili. Svaki put ostavim i neku donaciju klubu..tako se voli klub..a i dole kad sam bio navijao sam za nkj do zadnjeg atoma snage..tako da te lijepo molim...naprica ti da je jedinstvo sjeverna koreja sto uopste nije tacno..vrata kluba su ti otvorena svaki dan od 9 do 5..a ako nisi dole i ako si navijac jedinstva valjda imas neka poznanstva..mene sto zanima ja i saznam

Sad čovjek treba ganjati nekoga moljakati ga na kafu da dobije neke polovicne informacije, je li to fazon?
-
- Kontakt:
Jesi li mozda cuo da se piju kafe sa prijateljima,komsijama itd..koliko jadan trebas biti da nekog za kafu molis??
Vidim ja da tebi puse ozbiljno kroz glavu jer donosis ovakve prejadne i preglupe zakljucke...jel to fazon??
Vidim ja da tebi puse ozbiljno kroz glavu jer donosis ovakve prejadne i preglupe zakljucke...jel to fazon??
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍

Jest, komsija Mujo zna sta se dešava u prostorijama Jedinstva gdje isti kriju desavanja isto zmija noge.Bihacit1937 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 08:11Jesi li mozda cuo da se piju kafe sa prijateljima,komsijama itd..koliko jadan trebas biti da nekog za kafu molis??
Ljudi imaju poslove, familije, obaveze, studiraju, rade jako daleko od Bihaca. I ti mislis kad dobiju 7 dana odmora da ce neko ganjati nekog iz uprave.
Ozbiljan je problem sto se ćuti o svemu, možes ti pricati sta hoces ja rezultate nikakve ne vidim.
Na donjem dijelu tabele isto kao i sve do sada uprave, i oni su obecavali i kapom i sakom, a nista se nije znalo sta se desava unutar kluba.
-
- Kontakt:
Pa ja dodjem ma vikend jednom u toliko i bas tad trebam ici u upravu gledati hocel meni ko sta reci. Jbt pa o svakom klubu iz europe se sve zna. Znam sta se desava po spaniji engleskoj njemackoj a ne znam za svoj klub iz grada. Toliko su sad mediji zavladali sa svim ali mi izgleda jos zaostajemo za svim. I nista mi gore nema nego kad se kaze odes u upravu pa pitas ma jhm ti upravu odmah
-
- Kontakt:
Za sve projekte koji se trenutno rade imate na zvanicnoj fbstranici jedinstva.
Nije jedinstvo barcelona da imate sve informacije kako sw i sta radi. Jedinstvo je amaterski klub. Ljudi dizu polako klub kad su svi digli ruke od njega
Evo ja molim upravu da napisu koliko svaki igrac ima platu u fening,da napisu kolko su platili za kojeg igraca,kolko je kurda imao platu i koliku platu ima radna zajednica? Je li plata redovna i kasni li koji dan?
To vas samo zanima!! Haj pompgnite klubu malo!! Tipicni bihacki hasumi!! Sreca pa nismo svi takvi
Nije jedinstvo barcelona da imate sve informacije kako sw i sta radi. Jedinstvo je amaterski klub. Ljudi dizu polako klub kad su svi digli ruke od njega
Evo ja molim upravu da napisu koliko svaki igrac ima platu u fening,da napisu kolko su platili za kojeg igraca,kolko je kurda imao platu i koliku platu ima radna zajednica? Je li plata redovna i kasni li koji dan?
To vas samo zanima!! Haj pompgnite klubu malo!! Tipicni bihacki hasumi!! Sreca pa nismo svi takvi
Nkj❤🤍
Nkj❤🤍
NK Jedinstvo nema zvanicnu stranicu otkad je Aljo ugasio svoju i zavrsio onaj Ismetov pokusaj.Bihacit1937 je napisao/la: ↑13 feb 2020, 17:03Za sve projekte koji se trenutno rade imate na zvanicnoj fbstranici jedinstva.
Ovo sad sto momci rade, svaka im cast za trud i zalaganje, realno to ne bi smjelo da se predstavlja ko zvanicna stranica. Prvo se sazna informacija na stranici Prva liga ili ssba i onda tamo napisu to kao vijest. O web stranici necu ni pricati, mislim zao mi je ne bih da pljujem momke ali treba tu jos dosta iskustva da bi to bio makar neki pristojan nivo.
Ovo sto sad Zeljo radi i kakvu stranicu vodi te izbacuje redovno informacije je vrh. Zna se gdje je svaka marka otisla.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Zašto vam je Zečević otišao?
Trenutno korisnika/ca: BihacSN, BosnianRahatluk, studeni i 6 gostiju.