RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Like! Treba ti samo jedna osoba da sve to uradi. Ali bolje da Avdo ide i m.da planca po Antaliji.FSB je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:32Slažem se, unaprijed dogovorit da protivnici budu iz Evrope i sve ok. Ovi divljaci ne zaslužuju da igraju sa nama. Još jedna zamjerka je da se moglo poslati par momaka sa Velež TV da rade prenos sve tri utakmice, kratke reportaže i intervjue. Mislim da to ne bi bila velika stavka u budžetu.
Max Allegri
Majstore u kakvom si ti fazonu? Tu si na našoj temi, pratiš nas, znaš dosta toga, reklo bi se na prvu regularan simpatizer. A onda se sjetim šta si izasrao prošle sezone po nama, pa kontam da nisi bipolaran?Mig_Mig je napisao/la: ↑12 feb 2020, 13:01Like! Treba ti samo jedna osoba da sve to uradi. Ali bolje da Avdo ide i m.da planca po Antaliji.FSB je napisao/la: ↑12 feb 2020, 12:32Slažem se, unaprijed dogovorit da protivnici budu iz Evrope i sve ok. Ovi divljaci ne zaslužuju da igraju sa nama. Još jedna zamjerka je da se moglo poslati par momaka sa Velež TV da rade prenos sve tri utakmice, kratke reportaže i intervjue. Mislim da to ne bi bila velika stavka u budžetu.
Bravo @Baader majstore.
FK Velež je organizaciju priprema povjerio određenoj agenciji gdje su svi detalji dogovoreni, između ostalog dva protivnika su se fiksno znala dok se treći tražio tokom priprema i ta tekma se jutros odigrala. To što su koreanci bili grubi ne znači ništa u tom smislu, isti i gori su mogli biti i oni bjelorusi ili bilo ko treći. Avdo Kalajdzić je član stručnog štaba našeg kluba i potpuna je nebuloza ospravati njegov boravak sa ekipom na pripremama. To što niko iz Velež tv nije išao i ja smatram za grešku ali je nebuloza vezati je sa boravkom članova stručnog štaba. Na kraju ipak smo imali poprilično pristojne izvještaje sa lica mjesta što zahvaljujući unutašnjoj organizaciji, što portalu ss.ba koji je odlično odradio taj dio što se nas tiče.
MUSVDG
FK Velež je organizaciju priprema povjerio određenoj agenciji gdje su svi detalji dogovoreni, između ostalog dva protivnika su se fiksno znala dok se treći tražio tokom priprema i ta tekma se jutros odigrala. To što su koreanci bili grubi ne znači ništa u tom smislu, isti i gori su mogli biti i oni bjelorusi ili bilo ko treći. Avdo Kalajdzić je član stručnog štaba našeg kluba i potpuna je nebuloza ospravati njegov boravak sa ekipom na pripremama. To što niko iz Velež tv nije išao i ja smatram za grešku ali je nebuloza vezati je sa boravkom članova stručnog štaba. Na kraju ipak smo imali poprilično pristojne izvještaje sa lica mjesta što zahvaljujući unutašnjoj organizaciji, što portalu ss.ba koji je odlično odradio taj dio što se nas tiče.
MUSVDG
Fudbal je više od igre a Velež je više od kluba - Zdravko Grebo
Neki su ovdje precjenili sve ovo sto se radi.
Preko noci se zahtjeva da se postave sijalice, da se tribina izgradi za 10 dana, stadion mozda do ljeta.
Sta vam je ljudi.
Polako!
Pustite ljude, pustite avdu..izmisljate probleme gdje ih nema. Nije sve savrseno, ali je gotovo savrseno kako je bilo.
Spustimo se na zemlju, i punimo nasu arenu svaku utakmicu, jedino tako mozemo pomoci nasem velezu.
Preko noci se zahtjeva da se postave sijalice, da se tribina izgradi za 10 dana, stadion mozda do ljeta.
Sta vam je ljudi.
Polako!
Pustite ljude, pustite avdu..izmisljate probleme gdje ih nema. Nije sve savrseno, ali je gotovo savrseno kako je bilo.
Spustimo se na zemlju, i punimo nasu arenu svaku utakmicu, jedino tako mozemo pomoci nasem velezu.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
1922VFC1981
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
RAja hoce li tekma bit na glavnom terenu ili na umjetnoj travi?
@baader, naravno da pratim i podrzavam ovakvu pricu u svakom pogledu! Cista je laz da sam bilo sta lagao, samo sam u nekim stvarima gledao sa realnije strane. Recimo rasprava oko Jaska itd. Avdu sam naveo kao najslabiju tacku od svih ljudi sto su otisli, vise bi volio da je on ostao u Mostaru, a da svakog dana mozes uci na youtube kanal i pogledati 10/15m reportaze iz Turske, ovako nekakav glup osjecaj, kao da su u Sjevernoj Koreji na pripremama. Sto se tice agencije i dogovaranja utakmica, stvarno mislim da se napravila greska, gledam druge klubove i niko nije nista slicno uspio dogovoriti, desile su se losije sudije ali da se ovako "kolju" to je nedopustivo.
Max Allegri
Mig_Mig je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:11@baader, naravno da pratim i podrzavam ovakvu pricu u svakom pogledu! Cista je laz da sam bilo sta lagao, samo sam u nekim stvarima gledao sa realnije strane. Recimo rasprava oko Jaska itd. Avdu sam naveo kao najslabiju tacku od svih ljudi sto su otisli, vise bi volio da je on ostao u Mostaru, a da svakog dana mozes uci na youtube kanal i pogledati 10/15m reportaze iz Turske, ovako nekakav glup osjecaj, kao da su u Sjevernoj Koreji na pripremama. Sto se tice agencije i dogovaranja utakmica, stvarno mislim da se napravila greska, gledam druge klubove i niko nije nista slicno uspio dogovoriti, desile su se losije sudije ali da se ovako "kolju" to je nedopustivo.
[/quote
Daj bola sta si posao na tami federalne lige?Mislis da smo zaboravili, nismo samo se ne obaziremo na takve.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:04RAja hoce li tekma bit na glavnom terenu ili na umjetnoj travi?
Na glavnom se igra ova sad u subotu protiv MDK.
Inače nam je ova Mladost do sada jedan od najnezgodnijih protivnika, još ih nikada nismo pobjedili. Igrali smo samo dvije zvanične tekme i jednu izgubili, drugu remizirali. Ne mogu se sjetiti svih prijateljskih ali se sjećam prije 3 godine u Visokom su nas uzeli i lani u Mostaru. Ona na otvaranju pomoćnog je čini mi se remijem završila. Nevjerovatno zvuči ali su nam ljudi baš rak rana. Nadam se da će se i ta situacija promjeniti već od subote abd.
EDIT zaboravih napisati, izgubili smo i prije godinu ipo kod njih uoči početka sezone18/19, bio sam na toj utakmici. Ma užas kao što napisah
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ma bice sta bude, lijepo vrijeme najavili, volio bi da sto vise raje budeSaMoVelez je napisao/la: ↑12 feb 2020, 20:49Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:04RAja hoce li tekma bit na glavnom terenu ili na umjetnoj travi?
Na glavnom se igra ova sad u subotu protiv MDK.
Inače nam je ova Mladost do sada jedan od najnezgodnijih protivnika, još ih nikada nismo pobjedili. Igrali smo samo dvije zvanične tekme i jednu izgubili, drugu remizirali. Ne mogu se sjetiti svih prijateljskih ali se sjećam prije 3 godine u Visokom su nas uzeli i lani u Mostaru. Ona na otvaranju pomoćnog je čini mi se remijem završila. Nevjerovatno zvuči ali su nam ljudi baš rak rana. Nadam se da će se i ta situacija promjeniti već od subote abd.
EDIT zaboravih napisati, izgubili smo i prije godinu ipo kod njih uoči početka sezone18/19, bio sam na toj utakmici. Ma užas kao što napisah![]()
Ima li kakvih više novosti za Radovca, je li kako ozibiljna povreda ?
-
Mostarskisjever
- Kontakt:
Goni ove nepismene i neinteligentne idiote, mitomane i shizofreničare od nas. To je sramota od medija.Mostarskisjever je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:06https://hercegovina.in/mostar-o-borbi-k ... ih-ratova/
-
Mostarskisjever
- Kontakt:
Nisam mogao sebi doci da oni obradjuju ovu materiju sa glavnim likovima koji jesu vec.Baader je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:08Goni ove nepismene i neinteligentne idiote, mitomane i shizofreničare od nas. To je sramota od medija.Mostarskisjever je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:06https://hercegovina.in/mostar-o-borbi-k ... ih-ratova/
Kako sam danas čuo ne bi trebalo da je strašno. Detaljne preglede će izvršiti kad se vrate sutra, prekosutra, ali preliminarne prognoze kažu samo par dana mirovanja. On je valjda nekada ranije imao napuknuće tetive pa se danas malo više prepao da nije ponovo stradalo, jer bi to onda bila teža povreda.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
NIKADA ODSTUPITI OD NASEG IDEALA I ONOGA STO PREDSTAVLJAMO 100 GODINA. NEKA LIJEVA SAKA VJECNO BUDE U ZRAKU I NEKA JE SLAVA SVIM HEROJIMA I ONIMA KOJI SU POGINULI ZA SLOBODU
RAJA SRETAN DAN OSLOBOĐENJA MOSTARA
SVI PROTIV ZVIJEZDE
RAJA SRETAN DAN OSLOBOĐENJA MOSTARA
SVI PROTIV ZVIJEZDE
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Svi protiv zvijezde, al bi volio i dosta protiv mladosti u subotu 
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Sretan dan oslobođenja, podržimo svi naš Red Army jer sutra se igra završnica februarskog turnira u Sjevernom Od 18:00h u sali, kupimo ulaznicu, pogledajmo fudbal. 
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.