FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Kme kme kme placite sto ste drugoligasi, niste ozbiljan klub, vi ste sluge politike mile dodika..
Nego ovaj Musija prava seljacina, prodaces ga i za 50.000 al' u k... nisu ludi stranci..
SLAVKOOOO KRM.. DEBELOOO RASTAVICEMO TE SA ZEMLJOM
Nego ovaj Musija prava seljacina, prodaces ga i za 50.000 al' u k... nisu ludi stranci..
SLAVKOOOO KRM.. DEBELOOO RASTAVICEMO TE SA ZEMLJOM
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
Ima li neko u marketingu kluba ko bi podigao hype pred prvu domacu utakmicu recimo stampom plakata sa najavom utakmice svuda po gradu, timelapsom izgradnje tribine, nekim j.... spotom sa pozivima igraca da prisustvuju utakmici i svim narednim, objavio banere na portalima... Koga god dovedemo od igraca, bez podrske navijaca nece biti ni uspjeha. Ove i naredne godine kad slavimo jubilej kluba trebamo zbiti redove i pokazati ko su najjaci i najbolji navijaci istog takvog kluba. Takodje treba maksimalno podrzati svaku akciju na tribini, koja je realno govoreci pala posljednjih godina. Mozda napraviti neki otvoreni fond koji ce biti kontrolisan od strane kluba, koji ce pomoci tribini pri organizaciji odredjenih akcija, a nece otici u pogresnom pravcu.
Bit ce drug ne brini, jos mjesec dana do prve utakmice kod kuce, veliki su planovi za marketing, samo se treba tajmirati, rano je jos da se to pocneMdlux je napisao/la: ↑12 feb 2020, 18:55Ima li neko u marketingu kluba ko bi podigao hype pred prvu domacu utakmicu recimo stampom plakata sa najavom utakmice svuda po gradu, timelapsom izgradnje tribine, nekim j.... spotom sa pozivima igraca da prisustvuju utakmici i svim narednim, objavio banere na portalima... Koga god dovedemo od igraca, bez podrske navijaca nece biti ni uspjeha. Ove i naredne godine kad slavimo jubilej kluba trebamo zbiti redove i pokazati ko su najjaci i najbolji navijaci istog takvog kluba. Takodje treba maksimalno podrzati svaku akciju na tribini, koja je realno govoreci pala posljednjih godina. Mozda napraviti neki otvoreni fond koji ce biti kontrolisan od strane kluba, koji ce pomoci tribini pri organizaciji odredjenih akcija, a nece otici u pogresnom pravcu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Yeben zdrijeb danas, nikad nije lahko gostovali u BK, pogotovo bez napadaca, ali jbg da bi se osvojilo mora se i jedna takva utakmica dobiti
Sto se tice Musije, kakvo dizanje cijene, jos mu je broj potencijalni destinacija veoma mali da ga igdje proda jer do kraja januara u vecini zemalja je bio zavrsen prelazni rok, ali eto moze se uvijek davati interviju to niko ne može zabraniti
Samo lagano, puno je upitnika ali nadati se najboljem
Sto se tice Musije, kakvo dizanje cijene, jos mu je broj potencijalni destinacija veoma mali da ga igdje proda jer do kraja januara u vecini zemalja je bio zavrsen prelazni rok, ali eto moze se uvijek davati interviju to niko ne može zabraniti

Samo lagano, puno je upitnika ali nadati se najboljem

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
"Otišao sam sa terena jer je to bilo jako loše za moje srce. Morate me razumijeti. Ne želim da umrem dok sam selektor Japana. Kada budem umirao želim da to bude u mom rodnom gradu Sarajevu i mojoj državi Bosni i Hercegovini."
SS.ba forumaši čekajući Đeknu na desnom krilu - dan 58. (COLORIZED)

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mailson potpisuje da vas riješim muka
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- MocMahale444

a osim krova ni jedan razloga nema da budemo nahajcani

- lijevapolutka
- Kontakt:
Do kad traje prelazni rok ?
Za igrace pod ugovorom do cetvrtka.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
- StrikeWarzone
- Kontakt:
SENZACIJA !
Studenti uposlenici medijskog partnera, mrtvi hladni uzeli sliku od prosle godine i objavili kao danasnju sa leta iz Turske.
Studenti uposlenici medijskog partnera, mrtvi hladni uzeli sliku od prosle godine i objavili kao danasnju sa leta iz Turske.

Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Nasa kuca, nas dom... ljepsa nego ikada.
Preponosan sam.
1921 FOREVER
Preponosan sam.
1921 FOREVER
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.