Dok jednom ne smrzne , drugom ne ugrije .Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:58Meni odgovara jer mogu stici poslije poslaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:50Hebo vas pola 6!Trebam drugi infarkt da fasujem!
Koji kreteni u pm
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
- Kontakt:
Sto pitas ? Uvijek je bio Titami .
-
- Kontakt:
Ma znam ahbabu. Zahebavam se
-
- Kontakt:
Ja sam mrtav ozbiljan , nista od lajka ahbabu . Mozes ti bolje i duhovitije

Lahka Vam noc , moram sudje prat .

-
- Kontakt:
Evo kafica za ujutro

Sto se tice mladjih, u ovoj drugoj sezoni je samo Djokanovica afirmisao, a trebao je po meni, jos njih pogotovo zbog povreda koje su nas pratile. Jedva cekam novog Mujakica, onakvo znanje i srcanost, jedan od drazih igraca sto su nosili nas dres.Samozdravlje je napisao/la: ↑12 feb 2020, 21:43
U Husrefa sam prvi posumnjao odnosno okarakterisao ga , kao da ne gotivi mlade igrace , a on ove afirmisao . Jos Pidro , Mujakic i Mustafic .
Nek mi halali , ako moze , a trebao bi jer ja sam samo navijac .
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
skoroalen je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:50Jedine meni poznate formacije sa dva prednja vezna su 3-4-3, gdje bi ulogu bek-krila igrali Oremuš i Pidro, u sredini Đokanović i Sušić (kao Kante i Fabregas u Conteovom Chelseaju koji je uzeo Premiership 2017.), a naprijed iza Merse Zinedin i Rahman. Jedino tako ne bi nikog gušili, al onda gubimo krila skroz. Druga varijanta je 4-2-3-1 bez krila, s tri ofanzivna vezna, k'o Dortmund s Kloppom (niko od trojca Groskreutz-Gotze-Reus nije klasično krilo, svi su ofanzivni vezni, Dortmund je igrao zbijeno u sredini), al i tu nema krila. Teško da postoji varijanta da igraju dva krila i njih dvojica, a da niko ne bude zavaljen.bodi123 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:14Zizi će morat oznojit guzicu da istjera Rahmanovića iz početnih 11. Nije baš da će to bit mačiji kašalj, iako ga Vinko poznaje i neće okolišat čim pokaze da je spreman da uleti kao prva opcija. Ono što mene zanima i što često razmišljam... da li je moguće nać ikakvu kombinaciju i formaciju da obojica budu starteri? Izgleda da je to nemoguća misija, a grehota je bilo koga od njih drzati na klupi jer su za ovu ligu obojica klase. Baš nezahvalan posao.

more vako, s tim da i Hrvoje more izać kao zadnji vezni kad smo na lopti....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
I ja se pitam ko je, prvi put vidim da smo dobili generalnog sekretara, nije ranije nigdje pisalo.AlfredNobel je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:57A yebiga, dogovarao sam neku kafu s šeficom
Ko je ovaj Mirza Hadžić, jel novi neki, nepoznat mi je?
More tako ako hoces da primamo po 5 komada svaku heheDenchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:18skoroalen je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:50Jedine meni poznate formacije sa dva prednja vezna su 3-4-3, gdje bi ulogu bek-krila igrali Oremuš i Pidro, u sredini Đokanović i Sušić (kao Kante i Fabregas u Conteovom Chelseaju koji je uzeo Premiership 2017.), a naprijed iza Merse Zinedin i Rahman. Jedino tako ne bi nikog gušili, al onda gubimo krila skroz. Druga varijanta je 4-2-3-1 bez krila, s tri ofanzivna vezna, k'o Dortmund s Kloppom (niko od trojca Groskreutz-Gotze-Reus nije klasično krilo, svi su ofanzivni vezni, Dortmund je igrao zbijeno u sredini), al i tu nema krila. Teško da postoji varijanta da igraju dva krila i njih dvojica, a da niko ne bude zavaljen.bodi123 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:14Zizi će morat oznojit guzicu da istjera Rahmanovića iz početnih 11. Nije baš da će to bit mačiji kašalj, iako ga Vinko poznaje i neće okolišat čim pokaze da je spreman da uleti kao prva opcija. Ono što mene zanima i što često razmišljam... da li je moguće nać ikakvu kombinaciju i formaciju da obojica budu starteri? Izgleda da je to nemoguća misija, a grehota je bilo koga od njih drzati na klupi jer su za ovu ligu obojica klase. Baš nezahvalan posao.
kakva je prognoza

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- feniksptica
- Kontakt:
[/quote]

[/quote]
Ovdje bi Rahmanovic glat do poluvremena crveni dobio

[/quote]
Ovdje bi Rahmanovic glat do poluvremena crveni dobio
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ni na sokeruDenchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:18skoroalen je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:50Jedine meni poznate formacije sa dva prednja vezna su 3-4-3, gdje bi ulogu bek-krila igrali Oremuš i Pidro, u sredini Đokanović i Sušić (kao Kante i Fabregas u Conteovom Chelseaju koji je uzeo Premiership 2017.), a naprijed iza Merse Zinedin i Rahman. Jedino tako ne bi nikog gušili, al onda gubimo krila skroz. Druga varijanta je 4-2-3-1 bez krila, s tri ofanzivna vezna, k'o Dortmund s Kloppom (niko od trojca Groskreutz-Gotze-Reus nije klasično krilo, svi su ofanzivni vezni, Dortmund je igrao zbijeno u sredini), al i tu nema krila. Teško da postoji varijanta da igraju dva krila i njih dvojica, a da niko ne bude zavaljen.bodi123 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 19:14Zizi će morat oznojit guzicu da istjera Rahmanovića iz početnih 11. Nije baš da će to bit mačiji kašalj, iako ga Vinko poznaje i neće okolišat čim pokaze da je spreman da uleti kao prva opcija. Ono što mene zanima i što često razmišljam... da li je moguće nać ikakvu kombinaciju i formaciju da obojica budu starteri? Izgleda da je to nemoguća misija, a grehota je bilo koga od njih drzati na klupi jer su za ovu ligu obojica klase. Baš nezahvalan posao.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Duge Gaće Zapad 87Tatamata1946 je napisao/la: ↑12 feb 2020, 23:22Cuvaj se, dobro se utopli!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 feb 2020, 23:17A vjerujem brate,ali kad zapuse na kosevo svaka vena mi se smanji za 0,5 cm ...
Mi na sjeveru cemo se vec nekako zagrijati uz pjesmu i skakanje, a ostali nek se dobro utople

sistem bratovi, neće Rahman beka igrat bafeniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:27Ovdje bi Rahmanovic glat do poluvremena crveni dobio

treba proć do gola haveru s loptom...ovo kad se timski brani cristiano ga ne bi dao, u 2 bloka...

sjećaš li se Atalante?
ovako igraše...nogama nas nagaziše
pa i ostatak serie A, bježe 20 golova svima u ligi....al eto možda su oni glupi a bosanci pametni....more bit...

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne može Oremuš protiv Tuzle, ima kartone.Historicar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:23Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Miličević, Hodžić, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Mislim da bi ovo bio najbolji sastav za Tuzla city, formacija 4-5-1.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
nek si vala smanjio da ženu ne probudiš 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Joj postave Denchi, pa ovo ni mrtvi gurbet ne bi priželjkivao 

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AuroraBorealis, bordobijelisampion, bvsic, Haksss, HordasFks, Hrasno15, Lecler, Majestic-12 [Bot], OsmanhodzicBuco, zagorski i 127 gostiju.