ta će Vinko ba, čuj mrtva 4-3-2-1AlfredNobel je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:43Joj postave Denchi, pa ovo ni mrtvi gurbet ne bi priželjkivao![]()
ovo uigraj čkopi

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ta će Vinko ba, čuj mrtva 4-3-2-1AlfredNobel je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:43Joj postave Denchi, pa ovo ni mrtvi gurbet ne bi priželjkivao![]()
Onda Miličević umjesto Oremuša, Dupovac štoperSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:40Ne može Oremuš protiv Tuzle, ima kartone.Historicar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:23Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Miličević, Hodžić, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Mislim da bi ovo bio najbolji sastav za Tuzla city, formacija 4-5-1.
I njima Rahmanovic igra lijevo krilo i vraca se na beka
nema bekova ovdje, lijevo krilo je Krste
samo Turčin al i on se razvede
Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)Historicar je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:46Onda Miličević umjesto Oremuša, Dupovac štoperSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:40Ne može Oremuš protiv Tuzle, ima kartone.Historicar je napisao/la: ↑12 feb 2020, 22:23Kovačević, Šabanović, Šerbečić, Miličević, Hodžić, Sušić, Oremuš, Rahmanović, Tatar, Jukić i Ahmetović.Mislim da bi ovo bio najbolji sastav za Tuzla city, formacija 4-5-1.![]()
Izvini drug, malo mi je ovo nejasno i malo vise mi nema smisla, imas li vise info za ovoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)
po tom ne može niko igratSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59
Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)
Zašto jednostavno ti i feniks ne šutite i dopustite historičaru da opravda emotikon zvani :historicar: ?Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 01:07po tom ne može niko igratSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59
Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)![]()
![]()
I ne brukaj se s onim ofsajdima po prepucavanjima.Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 01:07po tom ne može niko igratSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59
Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)![]()
![]()
ti su vas opsajdi spasili pišanja po glavi u prvih 7 dana od kona...trebate mi kip podićSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 01:10I ne brukaj se s onim ofsajdima po prepucavanjima.Denchi je napisao/la: ↑13 feb 2020, 01:07po tom ne može niko igratSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59
![]()
interesantno bez Sušića u 11??? Jukić prije Sušića i Kapitena?
feniksptica je napisao/la: ↑13 feb 2020, 01:05Izvini drug, malo mi je ovo nejasno i malo vise mi nema smisla, imas li vise info za ovoSarajevoJeBordo je napisao/la: ↑13 feb 2020, 00:59Po propozicijama Miličević ne može igrati prvo kolo, jer je ranije bio registrovan za drugi klub u istom takmičenju. (nebitno koja sezona)
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Hajdeee, JavierBosnia i 50 gostiju.