FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
@romario
Mene najvise nervira sto ti govoris za te navijace barcelone.Pa do prije nekoliko godina nije ih ni bilo uopste osim mozda manjeg broja pravih i istinskih navijaca.Ali onda pocne dolazit vise titula na nou camp pa pocnu "madjionicari" dolazit i odma se situacija mjenja.Jer svaki vjestacki navijac poleti za titulama i fudbalskim imenima.I nije mi jasno kako mislis da bi ti vjestacki navijaci dali pare za klub za koji navijaju samo dok pobjedjuje.Do prije par godina ste po broju navijaca bili u rangu sa laktasima a sad kao imate ih najvise,pored barcelone takvi su klubovi i chelsea i ovaj novi manchester city.
Mene najvise nervira sto ti govoris za te navijace barcelone.Pa do prije nekoliko godina nije ih ni bilo uopste osim mozda manjeg broja pravih i istinskih navijaca.Ali onda pocne dolazit vise titula na nou camp pa pocnu "madjionicari" dolazit i odma se situacija mjenja.Jer svaki vjestacki navijac poleti za titulama i fudbalskim imenima.I nije mi jasno kako mislis da bi ti vjestacki navijaci dali pare za klub za koji navijaju samo dok pobjedjuje.Do prije par godina ste po broju navijaca bili u rangu sa laktasima a sad kao imate ih najvise,pored barcelone takvi su klubovi i chelsea i ovaj novi manchester city.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- moustapha
- Kontakt:
Naravno da nisi u pravu. Ne znam odakle ti to. Da je samo odigrao proslu sezonu, Robben se ispaltio. Sad je druga stvar oko povreda ono sto Rummenige zagovara. Kalendar je jednostavno prenatrpan i to ubija klubove. Zar ti je promakla informacija da je Robben odigrao svjetsko prvenstvo kao povrijedjen igrac. Kako to kontrolisati?
Kazes radnicki Bayern. Pa mi jesmo takvi, ne zelimo biti marketinski atraktivni igracima kojima je bitnija ocjena za stil nego za rezultat. Kad bi se to desilo prvi bih prestao pratiti Bayern.
Opet to nema mnogo veze sa privlacenjem igraca. Jer vecinu igraca danas privlaci novac, a ti si samo naveo pogresne primjere igraca koji su uvijek odani svojim klubovima.
Na stadionu Barce pise da su oni vise od kluba. Zar to nije agresivna kampanja. Zar nije agresivna kampanja da se igra podredjuje rezultatima. Isticanje prije svega Katalonskih simbola, nego Spanskih. Kod Barce politika igra ogromnu ulogu, a znamo da je i najveci derbi "El Classico", prije svega politicki, pa onda fudbalski.
Bayern je fudbalska institucija i nikada se ne povezuje sa politikom, secesionizmom i sl.
P.S: U "El Clasicu" uvijek navijam za Barcu. Ne znam bas zasto, ali sam uvijek nekako bio blizi njima. Valjda zbog Fasiste Franca. Ko ce ga znat?
Kazes radnicki Bayern. Pa mi jesmo takvi, ne zelimo biti marketinski atraktivni igracima kojima je bitnija ocjena za stil nego za rezultat. Kad bi se to desilo prvi bih prestao pratiti Bayern.
Opet to nema mnogo veze sa privlacenjem igraca. Jer vecinu igraca danas privlaci novac, a ti si samo naveo pogresne primjere igraca koji su uvijek odani svojim klubovima.
Na stadionu Barce pise da su oni vise od kluba. Zar to nije agresivna kampanja. Zar nije agresivna kampanja da se igra podredjuje rezultatima. Isticanje prije svega Katalonskih simbola, nego Spanskih. Kod Barce politika igra ogromnu ulogu, a znamo da je i najveci derbi "El Classico", prije svega politicki, pa onda fudbalski.
Bayern je fudbalska institucija i nikada se ne povezuje sa politikom, secesionizmom i sl.
P.S: U "El Clasicu" uvijek navijam za Barcu. Ne znam bas zasto, ali sam uvijek nekako bio blizi njima. Valjda zbog Fasiste Franca. Ko ce ga znat?
#divovi
ma ne ok je meni sve to sto oni nas ne vole iskreno receno " ne volim ni ja real cak sta vise volim kad taj klub gubi " ali , ne mogu sada reci da smo mi bolji od njih trenutno kad nemamo taj kvalitet ! ali , kada bi dosla ta utakmica nikad se nezna jer ko pobijedi taj je bolji bez obzira kako jer je pobjednik na kraju !geronimo je napisao/la:CoDe budi cool, što reko čika Pajo.Ne uzimaj puno za ozbiljno šta realovci misle o nama.
Šta ti je nejasno u vezi utakmice, da ne misliš da su lažirali?
tako i on ne moze meni pricati i to na temi naseg kluba kako mi nismo zadnjih godina u vrhu a njihov klub nije deceniju u vrhu kako treba !
Poruka za njeg i realove navijace : Pogledajte u kakvom je stanju vas klub zadnjih godina a u kakvom FCB i opet vam garantujem i na kraju ove sezone da ce Bayern biti uspjesniji sto se tice Titula !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
hahah. svaka cast moustaphamoustapha je napisao/la:Naravno da nisi u pravu. Ne znam odakle ti to. Da je samo odigrao proslu sezonu, Robben se ispaltio. Sad je druga stvar oko povreda ono sto Rummenige zagovara. Kalendar je jednostavno prenatrpan i to ubija klubove. Zar ti je promakla informacija da je Robben odigrao svjetsko prvenstvo kao povrijedjen igrac. Kako to kontrolisati?
To sto pominjes i politiku, jeste to tacno, Barca kao klub decenijama je predstavljao je katalonske zelje za slobodom i predstavljao je isto tako vid otpora prema profasistickom rezimu u tadasnjoj spaniji, zato je i vise od kluba sigurno, zato ljudi i vole toliko klub, a mi navijaci iz drugih krajeva taj klub smo zavoljeli zbog fudbala koji igraju, i nisu kod nas nikad bogzna neki sminketi igrali, nego madjionicari koji su uglavnom bili malo poružni heh.
@romario
Sto se ovoga tice, jako je glupo, oduvijek smo imali veliki broj navijaca, nije to samo kao sto neki govore od Ronaldinja pa na ovamo. I prije Ronaldinja veliki su igraci igrali, ja licno poceo sam navijati za klub u eri Romarija, Stiockova i Hagija, koji su takodje bili velemajstori, a i prije njih je jos mnogo, mnogo majstora prodefilovalo, a i prije smo osvajali i trofeje.
Sto se tice effe-a, opet kazem ni tada nisam bio protiv Bayerna nego protiv tebe koji si pisao nerealne stvari, a niti sam govorio da bayern nema sanse, nego da je united bio favorit sto i jeste bio
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
@romario: tada opšte nisam bio nerealan...ja sam ti objasnjavao zbog cega i kako bayern ima šansi i bio sam upravu...medjutim ti ne mozes pratit moje postove jer je to za tebe malo veci stepen....kontaš??ne moras se ni zamarat....a gore sam ti opet obrazlozio neke stvari....cesto se ponavljas ko papagaj, iste stvari pricas, vidis samo barcu i nista vise.....par ljudi je potvrdilo da je kod mene sve argumentovano....ti si tada rekao da je bayern bez ikakve šanse i da ne moze doci do kraja???e ko je sad lud.....et sad bi ja trebao reci da si ti upravu....i ja bi tebe sad trebao utjesit i reci kako barca nema dugova a ima ih....pa ne mogu ja iznosit gluposti ko ti, jer ja iznosim samo činjenice....jedno sam vrijeme ko i mislio da ti nesto znas o fudbalu, ali ti se ovde pojavis i upalis kad se pocne o dugovima.....i onda tvoj argument glasi: pa nema danas velikog kluba bez dugova ovo ono....pusti se šuplje i drzi se fakta, činjenica......a uglavnom se i okreces kako vjetar puše....i to jedna losa osobina....a u tim svim raspravama ja sam fulio samo jedno i rekao da barca nista nece osvojit jer mi se cinilo da ce tako biti, et uzeli ste prvenstvo....a ti si prosle sezone se uvjerio u kvalitet bayerna i opet lupaš....što znaci da ovde samo spamas
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Mnogo cega si fulio al ajd, i to sto se tice dugova, danas nema kluba ili neke jace firme koja nije u nekim kreditima, ali koja tak odje ima i velike profite cime otplacuje krediti itdeffe_sa je napisao/la:@romario: tada opšte nisam bio nerealan...ja sam ti objasnjavao zbog cega i kako bayern ima šansi i bio sam upravu...medjutim ti ne mozes pratit moje postove jer je to za tebe malo veci stepen....kontaš??ne moras se ni zamarat....a gore sam ti opet obrazlozio neke stvari....cesto se ponavljas ko papagaj, iste stvari pricas, vidis samo barcu i nista vise.....par ljudi je potvrdilo da je kod mene sve argumentovano....ti si tada rekao da je bayern bez ikakve šanse i da ne moze doci do kraja???e ko je sad lud.....et sad bi ja trebao reci da si ti upravu....i ja bi tebe sad trebao utjesit i reci kako barca nema dugova a ima ih....pa ne mogu ja iznosit gluposti ko ti, jer ja iznosim samo činjenice....jedno sam vrijeme ko i mislio da ti nesto znas o fudbalu, ali ti se ovde pojavis i upalis kad se pocne o dugovima.....i onda tvoj argument glasi: pa nema danas velikog kluba bez dugova ovo ono....pusti se šuplje i drzi se fakta, činjenica......a uglavnom se i okreces kako vjetar puše....i to jedna losa osobina....a u tim svim raspravama ja sam fulio samo jedno i rekao da barca nista nece osvojit jer mi se cinilo da ce tako biti, et uzeli ste prvenstvo....a ti si prosle sezone se uvjerio u kvalitet bayerna i opet lupaš....što znaci da ovde samo spamas
S tobom sam se raspravljao zesce samo zato sto si se postavljao nekako prepotentno, al ajd, forumi i jesu za to da se uvijek malo i podhebavamo i raspravljamo, ali ne treba gubiti nikad ni realnost koliko god da volimo nase klubove. Ako vi mislite da je Barca u problemima zbog dugova nekih, mozete tako misliti, ali vidjet cete da necemo propasti i da cemo i u nardnim godinama voditi glavnu rijec jer imamo mladu ekipu, i jos dosta mladica iz akademije koji kucaju na vrata velike svjetske scene.
Sto se tice Bayerna, vama je veci problem, morate dovesti veci broj kvalitetnijih igraca, golmana, dvojicu stopera, zadnjeg veznog i beka jednog, to vam sigurno fali, srecom eto pa vam je Gomez proradio, al i dalje odbrana vam je jako tanka i trebate jos dosta uloziti kako bi sklopili ekipu za top 5 u svijetu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Stvarno nisam htio da ulazim u diskusiju oko ovoga, ali ova izjava je vrlo zanimljiva.Mnogo cega si fulio al ajd, i to sto se tice dugova, danas nema kluba ili neke jace firme koja nije u nekim kreditima, ali koja tak odje ima i velike profite cime otplacuje krediti itd
Kako bolan da ne postoji firma koja nema dugova, postoje firme koje kada bi i dan i noc trosile, ne bi dosle u dugove, a kamo li da bi jos dizale kredite.
Evo primjer je google, ima milijarde i milijarde, pokrecu nove projekte, unapredjuju stare i nikada nisu u dugu bili, eh sada da li su u "minusu", je druga stvar. Primjer za to je kupovina Youtube-a, koji se jos nije "isplatio", to jeste nije nulirao iznos koji je placen, ali to se uskoro ocekuje, ali opet to ne znaci da ta firma ima dugove, nego da ima neko poslovanje koje nije jos finansijski isplativo.
Ista ova prica se moze povezati sa Bayernom, koji je prosle sezone izbacio par odlicnih mladih igraca, bez nekih pretjeranih ulaganja dosao do finala LP i zavrsio godinu u plusu od preko 300 miliona, a primjer loseg poslovanja je kada Barca dovede Ibrahimovica, a on niti sta napravi niti sa Barcom sta osvoji, vrlo jednostavno.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
prva je cinjenica da normalne firme nemaju dugova.....druga barca ima dugove, a bayern ih nema kao jedini od ovih vecih klubova....i dalje smo medju top 5 i ako se redovi konsoliduju mislim da cemo bar do polufinala lige prvaka...zavisi uvijek o zrijebu....s obzirom na veliki broj talenata koje imamo buducnost je dobra: badstuber na poziciji stopera, jos ak breno proradi tu zime nema, bek nam je jedan svjetska klasa lahm....drugog beka cemo dovest.....tymo i schweinsteiger mogu pokrit defanzivni dio veznog reda (pod uslovom da van bommel ne produzi a mogao bi jos jednu sezonu igrat) lijevo i desno u veznom redu dovoljno kvaliteta ribery, muller, robben, altintop....za vezni red jos i ekici veliki talenat koji je na posudbi....ne vidim te tolike probleme kod nas koje ti vidisRomariooo je napisao/la:Mnogo cega si fulio al ajd, i to sto se tice dugova, danas nema kluba ili neke jace firme koja nije u nekim kreditima, ali koja tak odje ima i velike profite cime otplacuje krediti itdeffe_sa je napisao/la:@romario: tada opšte nisam bio nerealan...ja sam ti objasnjavao zbog cega i kako bayern ima šansi i bio sam upravu...medjutim ti ne mozes pratit moje postove jer je to za tebe malo veci stepen....kontaš??ne moras se ni zamarat....a gore sam ti opet obrazlozio neke stvari....cesto se ponavljas ko papagaj, iste stvari pricas, vidis samo barcu i nista vise.....par ljudi je potvrdilo da je kod mene sve argumentovano....ti si tada rekao da je bayern bez ikakve šanse i da ne moze doci do kraja???e ko je sad lud.....et sad bi ja trebao reci da si ti upravu....i ja bi tebe sad trebao utjesit i reci kako barca nema dugova a ima ih....pa ne mogu ja iznosit gluposti ko ti, jer ja iznosim samo činjenice....jedno sam vrijeme ko i mislio da ti nesto znas o fudbalu, ali ti se ovde pojavis i upalis kad se pocne o dugovima.....i onda tvoj argument glasi: pa nema danas velikog kluba bez dugova ovo ono....pusti se šuplje i drzi se fakta, činjenica......a uglavnom se i okreces kako vjetar puše....i to jedna losa osobina....a u tim svim raspravama ja sam fulio samo jedno i rekao da barca nista nece osvojit jer mi se cinilo da ce tako biti, et uzeli ste prvenstvo....a ti si prosle sezone se uvjerio u kvalitet bayerna i opet lupaš....što znaci da ovde samo spamas
S tobom sam se raspravljao zesce samo zato sto si se postavljao nekako prepotentno, al ajd, forumi i jesu za to da se uvijek malo i podhebavamo i raspravljamo, ali ne treba gubiti nikad ni realnost koliko god da volimo nase klubove. Ako vi mislite da je Barca u problemima zbog dugova nekih, mozete tako misliti, ali vidjet cete da necemo propasti i da cemo i u nardnim godinama voditi glavnu rijec jer imamo mladu ekipu, i jos dosta mladica iz akademije koji kucaju na vrata velike svjetske scene.
Sto se tice Bayerna, vama je veci problem, morate dovesti veci broj kvalitetnijih igraca, golmana, dvojicu stopera, zadnjeg veznog i beka jednog, to vam sigurno fali, srecom eto pa vam je Gomez proradio, al i dalje odbrana vam je jako tanka i trebate jos dosta uloziti kako bi sklopili ekipu za top 5 u svijetu
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Kazem ne postoji firma koja nekome nesto nije duzna, ali isto tako mnogi su toj firmi duzni itd, jedno je biti u kreditu , a drugo u minusu, nekad su i minusi opravdani kad ulazes u prosirenje proizvodnje, a znas da ce se to u nekom roku 100 posto isplatiti, a isti nacin poslovanja je i u klubovima, kao sto je recimo Bayern upao u veliki taj dug zbog stadiona, al procjena je da ce se za nekoliko godina sve to isplatiti itd.guber90 je napisao/la:Stvarno nisam htio da ulazim u diskusiju oko ovoga, ali ova izjava je vrlo zanimljiva.Mnogo cega si fulio al ajd, i to sto se tice dugova, danas nema kluba ili neke jace firme koja nije u nekim kreditima, ali koja tak odje ima i velike profite cime otplacuje krediti itd
Kako bolan da ne postoji firma koja nema dugova, postoje firme koje kada bi i dan i noc trosile, ne bi dosle u dugove, a kamo li da bi jos dizale kredite.
Evo primjer je google, ima milijarde i milijarde, pokrecu nove projekte, unapredjuju stare i nikada nisu u dugu bili, eh sada da li su u "minusu", je druga stvar. Primjer za to je kupovina Youtube-a, koji se jos nije "isplatio", to jeste nije nulirao iznos koji je placen, ali to se uskoro ocekuje, ali opet to ne znaci da ta firma ima dugove, nego da ima neko poslovanje koje nije jos finansijski isplativo.
Ista ova prica se moze povezati sa Bayernom, koji je prosle sezone izbacio par odlicnih mladih igraca, bez nekih pretjeranih ulaganja dosao do finala LP i zavrsio godinu u plusu od preko 300 miliona, a primjer loseg poslovanja je kada Barca dovede Ibrahimovica, a on niti sta napravi niti sa Barcom sta osvoji, vrlo jednostavno.
Sto se tice Ibrahimovica, ja sam realan tu, tu smo izgubili nekoliko desetina miliona eura sigurno, al opet osvojili smo ligu, daleko smo dogurali u ligi prvaka, nista revolucionarno nece znaciti taj slucaj po kojem se vidi koliko smo mi mocan klub kad mozemo tako jednog igraca nogirati zato sto ne postuje klupsku filozofiju i kurchi se. Imali smo mi nekoliko promasaja s pojacanjima, ali opet smo imali na drugim stranama genijalnih poteza, tako da ti promasaji nimalo ne ugrozavaju klub
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
I hebo vise ovu pricu oko dugova, kredita itd. Ako nije tacno ovo sto pricvam, recite mi onda kako zidovi bankari drze cijeli svijet,otkud im pare tolike i uticaj heh.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- moustapha
- Kontakt:
Ma pustite to. Ne moguce je poslovati bez dugovanja. To se u knjigovdstvu zovu obaveze i potrazivanja. Pitanje je samo koja je racunica na kraju. Da li se poslovalo pozitivno ili negativno. Da li otplata kredita ide dobro i da li je kredit dobro iskoristen. Isto tako potrazivanja mogu biti tesko naplativa i ona lakse.
Kriticno postaje kada se obaveze priblize vrijednosti ukupnog kapitala u preduzecu.
Kriticno postaje kada se obaveze priblize vrijednosti ukupnog kapitala u preduzecu.
#divovi
Nisam ja rekao da je moguce bez dugovanja poslovati, nego da je moguce bez kredita poslovatimoustapha je napisao/la:Ma pustite to. Ne moguce je poslovati bez dugovanja. To se u knjigovdstvu zovu obaveze i potrazivanja. Pitanje je samo koja je racunica na kraju. Da li se poslovalo pozitivno ili negativno. Da li otplata kredita ide dobro i da li je kredit dobro iskoristen. Isto tako potrazivanja mogu biti tesko naplativa i ona lakse.
Nego dosta ovog, ajmo sada na Bayern da se vratimo
Danas je FIFA izbacila listu za idealnu postavu 2010. godine i od 4 igraca iz Njemacke bundeslige, sva cetiri su iz Bayerna i to: Svajni. Muller, Robben i Lahm
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Romariooo je napisao/la:I hebo vise ovu pricu oko dugova, kredita itd. Ako nije tacno ovo sto pricvam, recite mi onda kako zidovi bankari drze cijeli svijet,otkud im pare tolike i uticaj heh.
jesi ti znao da je bayern osnovan od strane zidova
znao sam, i to da je klub imao velikih problema u vrijeme nacizma, i da se kasnije mukotrpno penjao do vrha itd.thulkazal je napisao/la:Romariooo je napisao/la:I hebo vise ovu pricu oko dugova, kredita itd. Ako nije tacno ovo sto pricvam, recite mi onda kako zidovi bankari drze cijeli svijet,otkud im pare tolike i uticaj heh.
jesi ti znao da je bayern osnovan od strane zidova? eto ako nisi, sam si potvrdio (nešto
![]()
)
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Hebali vas dugovi, krediti, prihodi, rashodi i ostali qurčevi.
Sve, evo ga, 2-3 stranice ispisane, ima se nešto fino, pametno pročitati.
Kad ono oni upropaštavaju temu. 
Džaba sam se umarao oko čitanja ovih polu-romana. Ništa novo, priča odavno prožvakana...
ZNAJU LI OVI KOJI PRATE OVE NJEMAČKE VIJESTI, KADA SE NAJAVLJUJE POVRATAK:BOMMELA, BADSTUBERA I KLOSEA.
Džaba sam se umarao oko čitanja ovih polu-romana. Ništa novo, priča odavno prožvakana...
ZNAJU LI OVI KOJI PRATE OVE NJEMAČKE VIJESTI, KADA SE NAJAVLJUJE POVRATAK:BOMMELA, BADSTUBERA I KLOSEA.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Znam ja da ce Bommel mozda zaigrati u subotu, dok je Klose i Truba pricekati jos neko vrijeme.Klare je napisao/la:Hebali vas dugovi, krediti, prihodi, rashodi i ostali qurčevi.Sve, evo ga, 2-3 stranice ispisane, ima se nešto fino, pametno pročitati.
Kad ono oni upropaštavaju temu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- schweinsteiger
- Kontakt:
thulkazal je napisao/la:Romariooo je napisao/la:I hebo vise ovu pricu oko dugova, kredita itd. Ako nije tacno ovo sto pricvam, recite mi onda kako zidovi bankari drze cijeli svijet,otkud im pare tolike i uticaj heh.
jesi ti znao da je bayern osnovan od strane zidova? eto ako nisi, sam si potvrdio (nešto
![]()
)
Bayern nisu osnovali jevreji druze
Drugo je to sto se nakon njegovog osnivanja desilo nekoliko promjena,pa je par jevreja bilo u upravi kad je trebalo da pocne 2. svjetski
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma onakvu je facu sigurno im'o i protiv M'gladbacha i protiv Romegeronimo je napisao/la:Ko živ a ko mrtav...do tada.schweinsteiger je napisao/la: A ovo Uli sto je izjavio je kriminalno![]()
Bice zanimljivo za nekih 6 do 10 godina xD![]()
Biće zanimljivo i u narednom periodu (i to možda uskoro). Jesi li mu vidio facu na tribinama protiv Bayera?
A rek'o da će biti tajac do Nove.
Šta misliš kuha li se šta? Mislim u njemu.
A kuha se u cijeloj upravi,Nijemci su to u krvi je njima da se nadmecu,Zato se nadam da ce bit' pojacanja
#miasanmia
Treba zabraniti drugim navijacima pisanju po forumu teme kluba s kojom nemaju veze !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- moustapha
- Kontakt:
CoDe je napisao/la:Treba zabraniti drugim navijacima pisanju po forumu teme kluba s kojom nemaju veze !
Zasto?
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.